Košarica 0
Izdelek je bil uspešno dodan v vašo košarico
Količina
Cena skupaj
Ups,0artikle v košarici. V košarici je 1 izdelek.
Skupaj produktov
Skupaj dostava:  Je treba določiti
Cena skupaj
Nadaljuj z nakupovanjem Nadaljujete na blagajno

V škatlah 2pcs Težko VIB Ribolov Vab Nastavite 63mm 8.5 g Umetne Trdi Ščuka Ribe Crankbaits Pesca Bionic Fishing Lure Wobblers Reševanje

€4.13
  • Obroči: močno nerjavečega jekla
  • Kategorija: LURE
  • Kljuke: 6# Visoke Kakovosti Visoki Kavelj
  • Telo Material: Super ABS Trde Plastike
  • Številka Modela: VIB Ribolov Lurs Wobblers Nastavite BXVIB-2PCS
  • Oči: Živo 3D Oči
  • Teža: About
  • Vrsta: Umetne Vabe
  • Velikost: About
  • Položaj: Ocean Rock Ribolov
  • Plavati Dejanje: Počasno Potopu Živo

Novo

- +

V škatlah 2pcs Težko VIB Ribolov Vab Nastavite 63mm 8.5 g Umetne Trdi Ščuka Ribe Crankbaits Pesca Bionic Fishing Lure Wobblers Reševanje

Značilnosti: Za Ribolov: Slana voda / Sladkovodnih Dolžina: Približno 2,5"/63mm Teža: Približno 8.5 g/0.3 oz-Počasno Potopu

-z Klopotec Pakirani v Mini Jasno, Ribolov Polje, je zelo convinient za shranjevanje vab po uporabi.

Funkcije: 3D oči, da je odlično orodje za ljubitelje ribolova.Barvita telo, lahko to enostavno ujeti ribe.Veren in hitro ukrepanje v vodo.Odličen vizualni učinek mami ribe.

Če ste ribolov navdušenec, bo ta skušnjava ribolova in to bo povečalo vaš ulov in bi vam veliko zabave.

1.prosimo, kliknite na "prikaži mojo trgovina" ali "prikaži mojo Topselling Izdelki", da bi dobili več elementov, ki si želijo z nakupovalno košarico.V zgornjem desnem z nakupovalno košarico.

2.kako rešiti problem, o "ne more dostaviti, da"?V zgornjem desnem z nakupovalno košarico.

3.Naš kupec zaščite varuje samo načini plačila na www.dsfu.si, kot je opisano spodaj.Če imate kakršno koli vprašanje o plačilu, prosimo, da nas kontaktirate.

1. DOSTAVA PO CELEM SVETU. (Razen nekaterih državah in APO/FPO)

Kot smo mednarodni prodajalec, vse elemente, ki bodo dobavljeni neposredno iz Kitajske.Opozarjamo, mednarodni dostavo zelo odvisna od tega, vreme, prazniki, Carinsko kontrolo, ect.prosim, počakajte za vaš paket potrpežljivo.Na splošno,ZDA čas dostave je približno 7-14 delovnih dni.Za večino drugih držav, to ponavadi traja okoli 15-25 delovnih dni za vašo državo.Zakasnitev lahko se je zgodilo med vsako počitnice kot Božič ali novo leto,itd.Če še niste prejeli pošiljko v roku 45 dni po plačilu, prosimo, obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času.Stranka je 100% zadovoljstvo je naše osnovno načelo in cilj!

2. Naročila se obdelujejo pravočasno, ko je plačilo za preverjanje.V primeru nekaterih predmetov ni na zalogi,bomo poskrbeli, da bi takoj. 3. Bomo vaše sedežu v www.dsfu.si kot vaš naslov za dostavo, LE pls zagotoviti registrirate prave informacije in ne bomo odgovorni za vsak napačen naslov za dostavo;kupljene predmete, ki bodo dobavljeni v roku 72 ur. 4. Morebitne uvozne takse in dajatve so na kupca odgovornost.Če želite zagotoviti, da boste prejeli na min davek, smo se deklariral kot "Darilo/Vzorec" z nizko vrednost.

Bomo poskušali naši prizadevajo za vzdrževanje visokih standardov odličnosti in si prizadevati za 100% zadovoljstvo!

Vaše povratne informacije so zelo pomembne za nas, prosim, kontaktirajte nas takoj, preden daš negativne ali nevtralne povratne informacije, zato smo lahko razumemo vašo skrb in rešiti problem je v prvem času.

Če blago nobenih težav.Delali bomo z vami rešiti vsak problem in vam zadovoljivo rešitev.Prosim, ne zapusti nas, nevtralne ali negativne povratne informacije, brez obrnete na nas.

Če niste slišali od nas v 24 ur, prosimo, preverite vašo masaže v vaš poštni nabiralnik in poskusite naročila nam prek trgovino upravljate e-pošto ali pa nas pokličite, mi smo vedno tukaj, da se potrudili, da bi odpravili težavo nam zgraditi zdravo pozitivno in uspešno ali skupnosti skupaj! 1. Če imate komentar ali nasvet o tem, kako izboljšati ali inovativnih skušnjava,pls pustite vaše sporočil v naši trgovini.poslali vam bomo novega lure kot darilo v primeru uspeha. 2. Če ste lov na velike ribe,pls, pošljite nam slike in poslali vam bomo novo lure kot darilo za vaše testiranje.

Oznake: ribe wobbler, bionic lure, crankbait ribe, wobbler, polje ribe, vaba, wobblers določa, polje crankbait, lur, ribe reševanje set, ribe vib

Podobni izdelki