Košarica 0
Izdelek je bil uspešno dodan v vašo košarico
Količina
Cena skupaj
Ups,0artikle v košarici. V košarici je 1 izdelek.
Skupaj produktov
Skupaj dostava:  Je treba določiti
Cena skupaj
Nadaljuj z nakupovanjem Nadaljujete na blagajno

Philips Original H4 HB2 9003 12V Diamond Vizijo 5000K Xenon Bel Avto Halogenskimi Žarometi Samodejno Hi/lo Žarek Žarnice 12342DVS2, Par

€20.52 €17.03
  • Fit: Žarometi, visoka nizka žarek
  • Garancija: 1 Leto
  • Model: H4
  • Označite Izdelek: Do 5000K končni bela svetloba
  • Številka Dela: 12342DVS2
  • Napetost: 12 V
  • Moč: 60W
  • Blagovna Znamka: philips
  • Osnovni Model: P43t
  • Paket Vključuje: 2 žarnice

Novo

- +

Philips H4 HB2 9003 12V Diamond Vizijo 5000K Xenon Bel Avto Halogenske Original Smerniki Samodejno Hi/lo Žarek Žarnice 12342DVS2, Par Izdelka Funkcija Philips DiamondVision halogenska žarometa, je končni slog nadgradnje za vaš avto z do 5000K belo svetlobo.S posebej modro prevleko, DiamondVision omogoča, da izstopajo iz množice.Izdelek Parametri 1.Blagovna Znamka: Philips 2.Napetost: 12 V 3.Watt: 60/55W 3.Paket Vključuje: 2 žarnice 4.Model: H4(9003/HB2) 5.Fit: Žarometi, visoko nizko žarka 6.Št. dela: 12362DVS2 7.Osnovni Model: P43t 8.Izdelek Označite: 5000K Končni bela svetloba

Funkcija

Široko paleto 12V svetilke za vse funkcije

Ki 12V lučka za katere funkcija?Philips Avtomobilske ponuja vse avtomobilske posebne funkcije : high beam, Nizko beal, spredaj megla , sprednji indikator, strani kazalnika, zadnji kazalnik, stop luči, vzvratno luč, zadnje luči za meglo, registrske tablice luči, zadnje pozicijske/parkirna luč, notranje luči.

Zamenjajte obe vaši žarometi, ki so hkrati za več varnosti

Zelo priporočljivo, da jih spremenite po parih za symetric luči učinkovitosti.

Philips je izbira velikih avtomobilskih proizvajalcev

Za 100 let, Philips je bil na čelu avtomobilska razsvetljava industrija, uvajanje tehnoloških inovacij, ki so postali standard za sodobne avtomobile.Danes, eno v dveh avtomobilov v Evropi in ena od treh v svetu je opremljenih z Philips lighting.

Philips avto svetilke so izdelane iz visoko kakovostnih kremenovo steklo

UV-Kvarčno steklo, ki je močnejši, kot trdi stekla in zelo odporna na ekstremne temperature in vibracije, odpravo nevarnosti eksplozije.Philips quartz-steklo žarnice (z žarilno 2 650º C in stekla 800º C) ali so sposobne za hudo toplotni šok.Z možnostjo, da zadržati povečanega pritiska v notranjosti svetilke, UV-kremenovo steklo je lahko proizvajajo močnejša osvetlitev. ^Uporabo, se spreminja, na žarnice tipa.

Philips avto žarnice so zelo odporni proti vlagi

Le gori žarnica iz kremenovo steklo (žarilno 2650°c, steklena 800°c) se lahko upre toplotne šoke : na primer, če se spusti v hladni vodi, dotakne vroče žarnice, ki se lahko zgodijo, ko ste voziti skozi vodo z zlomljeno smerniki enote. ^Uporabo, se spreminja, na žarnice tipa.

Philips avto žarnice so zelo odporni proti UV-žarkom

Philips posebne anti-UV tehnologijo za prevleko, ki ščiti žarometi pred škodljivo ultravijolično sevanje, zaradi česar Philips UV-prevlečeni kremenovo steklo idealen za vse vozne razmere in zagotavlja dolgo življenjsko dobo ob istem času.

Kul eleganco za svojega žarometi

Philips DiamondVision Vizijo smerniki žarnice zagotavljajo odlična izbira za voznike, ki želijo svež beli pogled za njihovo žarometi.Zahvaljujoč Philips patentirano tehnologijo za prevleko,DiamondVision zagotoviti resnično belo svetlobo za veliko prepoznavnost in slog.

Package 1 Par Resnično Philips Žarnice z Drobno Polje Philips Potrdila o Pristnosti Ponaredek Philips Xenon žarnice so vedno večji problem.Po ocenah 80% Philips žarnice, ki se prodajajo tako na spletu in v živo so lahko ponarejene.Za aktivno reševanje te težave, Philips, so zdaj dodali edinstven Potrdila o Pristnosti za vsak izdelek ali storitev, ki jih proizvajajo.Vse žarnice zdaj kupili brez Potrdila je lahko ponaredek in ga je treba izogibati.Kupite svoj Philips žarnice naši trgovini in ste lahko prepričani, da ste dobili pravi posel - vsak izdelek ali storitev, ki jih prodajamo značilnosti Potrdila o Pristnosti na embalaži.

Oznake: diamond vizija, chrysler lučka, h4 halogenske, ba20d, dulux, h11 halogenske, xencn, par philips h7, philip, h1 osram

Podobni izdelki