Košarica 0
Izdelek je bil uspešno dodan v vašo košarico
Količina
Cena skupaj
Ups,0artikle v košarici. V košarici je 1 izdelek.
Skupaj produktov
Skupaj dostava:  Je treba določiti
Cena skupaj
Nadaljuj z nakupovanjem Nadaljujete na blagajno

1pc Težko Zlitine Rezilo Imetnik 30/45/60 Rezila Za Graphtec CB09 Vinyl Plotter Rezalnik

€8.13 €4.23
  • Blagovna Znamka: WOLIKE
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Certificiranje: NOBEN

Novo

- +

{infomodule}

Rezilo nosilci so narejeni iz uvoženih visoko kakovostnega aluminija zlitine in uvožene smole proizvedeni z visoko natančnostjo stroji,rezila imetnik z visoko natančnost,vzdržljivost in dolgo življenjsko dobo.

Rezilo imetnik ujema s kavo,še posebej, uvoženih plotter,se na splošno ne universals.

Uporabite rezilo

1, Rezilo naj ne traja predolgo,na splošno v pol milimetra, je bolje, medtem ko pozorni, da razširi balde več pravilno, ko si je v drobnem tisku,da bi se izognili rezilo imetnik sprejeti vklesan stres proč.Ustrezno vgravirano drobni tisk z novimi rezalnik in počasi navzdol.

2, ko beseda, v katero so vklesani kotni pojav,morate zamenjate rezilo za odpravo problema,če pojav ne neha po zamenjate rezilo,mora biti imetnik problem.

3, ko težave nastanejo, je rezilo imetnika,poskusite kapljico olja v ležaju in zavrtite rezilo večkrat namažite, če še vedno nerešeno, razmislite o zamenjavi rezilo držalo.

Specifikacija:

Skupna dolžina:50 mm

Material:aluminij zlitine

Barva:Prameni,Črna

PRIMERNI ZA REZILO

19 mm (Dolžina) x približno 0,9 mm (premer)

Paket Vključuje

1pc rezilo imetnik s translucence krog polje

/ O ponudniku / Na - Čas Dostave Celotno vračilo če izdelek ni prejel v zagotovljena dostava časa Zaščite 15 dan več zaščite po tem, ko bi zaključku Vrne Dodatno Vrne katerikoli izdelek,samo tiste, v odličnem stanju Zagotovljena Kakovost Zagotovljena Kakovost ali Polno nadomestilo

Če imate kakršne koli težave z naše izdelke ali storitve, vas prosimo, da nas kontaktirate, preden zapustite negativne povratne informacije.Potrudili se bomo, da reši vsak problem in zagotavljajo najboljše storitve za stranke.

Oznake: plotter mimaki cg 60, rudolf, rezilo cricut, cb09, pero plotter imetnika, mimaki plotter, cameo plotter, rezila graphtec, e625, uv ženske

Podobni izdelki