Košarica 0
Izdelek je bil uspešno dodan v vašo košarico
Količina
Cena skupaj
Ups,0artikle v košarici. V košarici je 1 izdelek.
Skupaj produktov
Skupaj dostava:  Je treba določiti
Cena skupaj
Nadaljuj z nakupovanjem Nadaljujete na blagajno

14inch/36 cm Zatemniti LED Obroč Svetlobo Ličila Video Obroč Lučka Fotografiji z Držalom za Telefon Stojalo za Selfie Fotoaparat Youtube Ustrelil

€47.35 €28.41
  • Funkcija: Svetilka fill light za fotografijo
  • obleko model fotoaparata: za Canon, Nikon Pentax Olympas Samsung DSLR & Camcorder
  • Luči Stojala Materiala: Aluminij+PC
  • Plug standard: NAS Plug
  • Vir Svetlobe: visokokakovostni LED,
  • Barvna Temperatura: Bi-color 3200K-5600K
  • Slog: Fotografija svetlobe
  • Blagovna Znamka: YKMZGO
  • Uporaba: izdelek fotografija
  • Paket: Da,
  • barve: črna

Novo

- +

14 palčni LED Obroč Lahka Kit, 14 palcev/36 cm Zunanji 40W Bi-color 3200K-6000K Zatemniti Obroč razsvetljave, Komplet z Lahka Stojalo delo z Pametni telefon in SLR Fotoaparat za Vlogging, Make-up umetnik, Videographer, YouTube, Fotografija, Video Snemanje

STEPLESS možnost zatemnitve: V zatemniti studio LED obroč svetlobe s široko zatemniti območju od 10%-100%.Ta video obroč svetlobe zagotavlja neprekinjeno mehko naravno svetlobo z odlične barvne reprodukcije (CRI>90).

Bi-color 3200K-5500K: Barvna temperatura limitlessly nastavljiv.Ta fotoaparat obroč svetlobe luč za ostrenje lahko omilila svetloba in bo vaša fotografija bolj naravno;

VRTENJE PROSTO: lučka stojalo višini je nastavljiv v razponu od 57 cm-160 cm, ki jih aluminij zlitine z izjemno moč.Ta vrsta pametni obroč svetlobe omogoča 180° obračanje prosto.Naš YouTube obroč svetloba je idealna za video YouTube, Portraiture, makro, Intervju ali ENG razsvetljave na lokaciji ali v studiu;

ULTRA igra za družino: fotografije, video strele kit prihaja z nastavek nastavek za večino fotoaparatov, in mobilephone držalo za najbolj pametne telefone kot so iPhone 7 plus/7/6 plus/6/5/5S, Samsung Galaxy S6 Edge/S6/S5 itd. (Fotoaparatom in pametnim telefonom na sliki NISO vključeni)

Specifikacije:

Moč: 100V,50/60Hz; 240V,50/60Hz

Izhod: 40W

Dimmer: 10%~100%

Temperatura barve: 3200K-6000K

Cri: Ra>90

Zunanji premer: 36 cm, notranji premer: 26 cm

Teža: 1.28 kg

Package 1 Vključijo:

14inch LED Obroč svetlobe ×1

Napajalnik ×1

Napajalni Kabel X 1

Mobilni Telefon Imetnik ×1

Nastavek za x1

Package 2 So Vključene:

Samo 14inch LED Obroč svetlobe ×1

Zaslon:

Smo fotografije, ki jih naše profesionalne fotografe, katerih namen je, da vam služi najboljše realne slike.Predmet, ki ste jih prejeli, je isto, kot so fotografije, vendar vljudno prosim dovolite aberacije.Če ste zainteresirani za naš izdelek in želite kupiti, mesto bi potem popolno plačilo.

Pošiljke:

1. Dostava po celem svetu , Da bi zmanjšali porabo, vsak element, ki bo ladja s sledenjem ŠT. (Razen nekaterih državah in APO/FPO)

2. Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje.

3. Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo.

4. Slike, ki so prikazane, ne dejanski predmet in so za vašo referenco samo.

5. STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone.

6. Če še niste prejeli pošiljko v roku 30 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank!

7. Zaradi stanja staleža in časovne razlike, se bomo odločili za ladjo vaš element iz naše prvo skladišče za hitro dostavo.

Nazaj/Povračila:

1.Imate 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da se vrnete na to, od dne, ko ga je prejel.Če je ta postavka je v v vaši lasti več kot 7 dni, se šteje, uporablja in NE BOMO se VPRAŠANJE, želite VRAČILO ALI ZAMENJAVO.NI IZJEM!Stroški poštnine, ki nastanejo, da se vrnete elemente, ki bodo nosi kupec.

2. Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži in MORATE PRISKRBETI se nas s dostava številko za sledenje, posebni razlog za vrnitev, in vaš post.

Povratne informacije:

Kot povratne informacije, je zelo pomembno, da našega razvoja, smo iskreno vabimo vas, da pustite pozitivne povratne informacije, da nas, če ste zadovoljni z našim izdelkom in storitvijo.Prosimo, kontaktirajte nas pred odhodom negativne povratne informacije.Delali bomo z vami za reševanje problemov.Hvala za vaše razumevanje!

Oznake: ulanzi video lučka, lučka led, barvni led video luč, ling obroč, led, lučka led obroč, andoer stojalo, talna svetilka led, obesek, prstan svetilke, selphy obroč svetlobe

Podobni izdelki