Košarica 0
Izdelek je bil uspešno dodan v vašo košarico
Količina
Cena skupaj
Ups,0artikle v košarici. V košarici je 1 izdelek.
Skupaj produktov
Skupaj dostava:  Je treba določiti
Cena skupaj
Nadaljuj z nakupovanjem Nadaljujete na blagajno

1 kos za 6,5 PALČNI Božično Drevo Plošča Keramična Zajtrk Govejega Jedi, Sladica Jed, Sadje, Prigrizek Ploščo

€9.86 €9.18
  • Oblika: KROG
  • Material: Keramični
  • vzorec: leaf

Novo

- +

Božično drevo 6-1/2-Palčni Večerja Plošče

1 kos Plošče Merjenje 6.5" V Premeru, Vsaka Oblikovana Trajnega Mleka-Beli Kozarci Z Bogato Zeleno Robni Sezonski Vzorec Je Upodobljena Okrašena Božična Drevesa, Pisane Darila, Počitnice Zelenice Varen Za Uporabo V Mikrovalovna pečica, Pomivalni stroj, Hladilnik In Pečica Prispe urejeni prijetno Škatle Za Shranjevanje Ali Givin

Božično Drevo

Ljubil za svojo nostalgijo in tople spomine iz Christmases preteklosti, Božično Drevo je eno izmed svetovno najbolj znanih počitnice modelov od njegove uvedbe leta 1938. Vsako sezono vidi čudovito nove vnose za zbiralci, tako starih kot novih.Božično Drevo doda poseben čar vsaki mizi praznuje tradicije in ustvarjanja spominov.

Osredotočila na Design

Naše nadarjene obrti moških in žensk so se resnično strast za ustvarjanje edinstvene in kakovostne izdelke, in to s poudarkom na načrt, ki smo ustvariti visoko kakovostne posode, kuhinjskih pripomočkov, giftware, in namizni pribor iz našega studia in tovarne v Stoke-on-Trent, Anglija.

Osredotočila na Slog

Smo se preselili z modo in različne trende skozi leta, vendar vedno z isto filozofijo: da bi kakovosti izdelkov z brezčasen slog.

Ročaji

Sestavni del skodelico ali vrč, smo proizvedejo na tisoče nošenje vsak dan.Pozoren na malenkosti, vsak ročaj je cast, obrezani in rezano z natančno precizno, tako da se prilega na krivuljo pokal ali vrč je popolnoma.To je pritrjena z veliko pozornostjo, z uporabo tekoča glina, da se zagotovi njegova dolgoživost.

Oznake: shell zlato ploščo, sakura hiša ploščo, jed, risanka lepe keramične plošče, večerja plošča set, čipke keramično posodo, ceram ploščo, starinsko porcelana ploščo, macalasa porcelana jedi, veliko listi

Podobni izdelki