Košarica 0
Izdelek je bil uspešno dodan v vašo košarico
Količina
Cena skupaj
Ups,0artikle v košarici. V košarici je 1 izdelek.
Skupaj produktov
Skupaj dostava:  Je treba določiti
Cena skupaj
Nadaljuj z nakupovanjem Nadaljujete na blagajno

Zdaj Poceni Vibrator Sex igrače za žensko 12 Hitrosti Prst G spot Vibracije Odraslih igrače za pare Stimulacijo Klitorisa

€14.07 €9.85
  • Blagovna Znamka: Mizz Zee
  • Vrsta: G-Spot
  • Material: TPR
  • Postavka Vrsta: Vibratorji
  • Velikost: 225*30mm
  • Nespodobno Sliko: No
  • Številka Modela: 12-frekvenca vibracij
  • Spolnost: No

Novo

- +

Informacije o izdelku

Vrsta baterije: 2 x AAA baterije (niso vključene) Čas polnjenja: 2 uri Pakiranje velikost: 50 * 75 * 240 MM Največ hrupa: manj kot 85 dB Vibracije frekvenca: 12 frekvenca vibracij Izdelek glavni material: ABS + TPE

Zasebnost Zagotovljena:

Vaša zasebnost je zelo pomembno za nas.Privzeto ime na paket "Plastična igrača"(vse druge zahteve, prosimo, pošljite nam sporočilo), in s svojo diskretno embalažo lahko nakupujete zaupanja, edina oseba, ki ve, kaj je znotraj paketa vam!

Slike izdelkov

Čiščenje in shranjevanje vibriranje sex igrače:

1. V massager je treba temeljito očistiti pred in po vsaki uporabi. 2. Ne potapljajte massager v vode pri čiščenju. 3. Priporočljivo je, da uporabite toplo vodo in blagim razredčenih milo za čiščenje massager. 4. Po sušenju se naravno posuši in se izogibajte neposredni sončni svetlobi. 5. Hranite massager v suh, brez prahu lokacijo in jo shranite v originalni embalaži, kolikor je mogoče.

Varnost vibriranje sex igrače:

1. Ne delite massager z drugimi. 2. Če se počutite neudobno, prenehajte z uporabo vaše massager takoj. 3. Uporabite massager z vodo, ki temelji mazivo. 4. Če je zunaj massager je poškodovan ali ne gladko, ga prenehajte uporabljati. 5. Hranite zunaj dosega otrok.

Opomba:

1. Prosimo, da pred uporabo napolnite. 2. Pred uporabo, prosimo, uporabite toplo vodo, antibakterijsko milo ali medicinski alkohol za čiščenje massager. 3. Uporabljajte samo svojo massager z visoko kakovostjo vode, ki temelji mazivo.Ne uporabljajte masažna olja, ročno kreme ali čistila.Ti predmeti so lahko poškoduje vaš massager in razveljavijo garancijo.

O Izdelku

Vsi izdelki so 100% čisto nova, učinkovita in natančno preveriti pred pošiljanjem.Vsi izdelki so narejeni iz Medicinskega razreda material, 100% varnosti, neškodljiv za telo (običajno je, da vonj rahel vonj, ko prvič odprete, ker je bil izdelek v zaprti embalaži za več mesecev.Prosimo, jo očistite in suho, da seveda, vonj bo izginil takoj.)

O Pošiljki

Bomo pošlje naročilo v 5 delovnih dneh.Čas dostave je različno po različnih državah in bodo vplivali na vreme,pubilc počitnice in tako naprej.Če bi dosen ne recevied v izjavljam, čas, se, prosimo, obrnite na nas.

Kaj storiti, če izpolnjujejo izdelek problem

Prosimo, uporabljajte po navodilih za uporabo, prvič, če se še vedno ne morete uporabiti, se obrnite na službo v času, prosimo ne odpirajte spora na bo, verjamemo, communiocation je veliko bolje, kot spora.

O Delovnem Času

Ker je časovna razlika, bo prišlo do zamude v komunikaciji, vendar sporočila bodo odgovori v roku enega dne.prosimo, bodite potrpežljivi.

O Povratne Informacije

Smo upoštevanju stranke, kot naši prijatelji.Upamo, da vam lahko trgovina z nami, z več sreče in manj skrbi.vaša podpora je za nas zelo pomembna, Prosim, ne pozabite, da zapustijo nas 5-Star povratne informacije.

Če imate vprašanja

Prosimo, odpri to povezavo, da pomoč: https://helppage.www.dsfu.si/buyercenter/index.htm#center

Oznake: lol temo, en plus 5 tela, brezplačno winx, seks vibrat, vibro za ščegetavčka, čast 9 pantalla, jajce vibrat, vibrat, čast p20 plus, seks

Podobni izdelki