Košarica 0
Izdelek je bil uspešno dodan v vašo košarico
Količina
Cena skupaj
Ups,0artikle v košarici. V košarici je 1 izdelek.
Skupaj produktov
Skupaj dostava:  Je treba določiti
Cena skupaj
Nadaljuj z nakupovanjem Nadaljujete na blagajno

Sinland Kopel, Piling Rokavice Ribanje Exfoliator Mitten Odstranite Odmrle Kožne Kopel, Piling za Telo Mitt 6inchx8inch 4 Pack Rjava

€8.63 €7.77
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Vrsta: rokavice
  • Material: Goba
  • Izdelek: rokavice
  • Uporaba: Telo
  • Številka Modela: czst4052

Novo

- +

Opis izdelka Velikost: 5,9inchx8,3 Cm | Barva: Črna/Rjava Sedaj lahko dobite mehko, gladko kožo, medtem ko pranje.Ti kopel, piling rokavice odstranite mrtve, dolgočasno kožnih celic, medtem ko kopajo.Rokavice stretch, da sprejme večina, velika roke.Primerni so piling rokavice za ženske in moške.Ne samo, da boste razkrili za zdravo kožo, vendar boste izboljšali svoje promet z masažo in uporabo pritisk na vaše telo.Unclog pore in odstrani odmrle kožne celice, da razkrije bolj gladko, bolj sijoča in opazno mlajše kože.

ENOSTAVEN ZA UPORABO:

- Preprosto stojalo v topel tuš, da bi dobili vašo kožo vlažno, mokro pesnica.

- Nežno izvajati pritisk na svoje telo, Piling telesa gor in dol gibanja, povečanje moči, malo po malo, z vašo raven udobja.

- Ko so gotovi, jih sperite z vodo in obesite, da se posuši.

- Rokavice zamenjati vsake 3 mesece za varno higienske prakse.

ZA NAJBOLJŠE REZULTATE:

1. To je normalno, da je mitt bo skrčil malo, ko je pridobivanje vode.

2. Zasebno uporabo.

3. Menjajo vsakih 2-3 mesece.

4. Priporočamo piling telesa tedensko.

5. Ne predlagal, da se uporablja mitt na obraz.

6. Ni za otroke.

7. Prosimo, operite, pred prvo uporabo.

DOSTAVA

1.Bomo ladja vaše naročilo v roku 3 delovnih dan od prejema plačila.Boste prejeli paket za sledenje informacijo, ko bo vaše naročilo odpremljeno. 2.Čas dostave: China Post Air Mail:za Azija,Zahodna Euro,Severni Ameriki traja 9-20 delovnih dni,za Južni Ameriki,Srednji Vzhod,Vzhodno Euro,Afrika traja približno 15-30 delovnih dni. 3. Uvozne dajatve, davke in druge carinske dajatve, niso vključeni.Kupci, ki nosi vso odgovornost za vse dodatne stroške, ki (če sploh).STORITVE za STRANKE IN POVRATNE informacije Če imate težave z vašim naročilo, se NAJPREJ OBRNITE na NAS po e-pošti ali TradeManager.Delali bomo z vami, da reši problem.Prizadevamo si za 5-zvezd v Povratne informacije.Če imate kakršnakoli vprašanja ali skrbi, se obrnite na nas in nam sporočite, kaj lahko naredimo, da bo vaše doživetje boljše eno.Zadovoljstvo strank je naša prva prioriteta.Bomo zapustili pozitivne povratne informacije za stranke, ki skupaj transakcije z nami.Pišite nam, če vas ne 5-zvezd zadovoljni z našo storitvijo.

VRH, PRODAJA

Oznake: telo mitten, rokavice tuš, za salon se potopi, zajec brivnik, čistilo čiščenje, mikrovlaken sinland, kopel, piling za telo, Čiščenje Kamna, piling milo, vroče piling

Podobni izdelki