Košarica 0
Izdelek je bil uspešno dodan v vašo košarico
Količina
Cena skupaj
Ups,0artikle v košarici. V košarici je 1 izdelek.
Skupaj produktov
Skupaj dostava:  Je treba določiti
Cena skupaj
Nadaljuj z nakupovanjem Nadaljujete na blagajno

Ogrevanje Telovnik Električna Toplotna Waistcoat Oblačila Temperatura Nastavljivo Ogrevanje Telovnik za Moške

€21.87 €18.81
  • Spol: MOŠKI
  • Funkcija: Toplotne
  • Številka Modela: ogrevanje telovnik
  • Tehnologija Materiala: NOBEN
  • Fit: za ženske, moške
  • Material: Poliester

Novo

- +

Bullet Točk:

1、Dvojno Stikalo za Oblikovanje: lahko prilagodite za ogrevanje prostora, kot želite, lahko nastavite tudi za ogrevanje temperatura, dvojno stikalo za način in treh hitrosti, termostat - dvojno stikalo za način.Lahko nadzor trebušne ogrevanje in nazaj ogrevanje ločeno.Tri visoke temperature: srednje temperature, nizke temperature način prilagajanja.

2、USB Polnjenje: Enostavno polnjenje.Morate vedno priključite 5V2A mobilne moč (ta izdelek ne vsebuje mobile power).Mobilni moči mora biti odstranjeni med pranjem.

3、Varno in Zdravo: Samo 5V daleč, infrardeče ogrevanje, daleč pod človeško telo varnost napetost 36V.Stabilno toplote in telo varnost napetost.Primeren za boljše segrevanja trebuha in pasu področju.

4、Velika območja Ogrevanje: električni ogrevanje telovnik ima tri vgrajene grelce, ki imajo krvni obtok in toplino funkcijo, ki ne samo, da segreje vaš želodec, nazaj, boke in trebuh, ampak spodbuja tudi krvni obtok.

5、Široko Aplikacije: Ta segreva telovnik je idealen za na prostem smučanje, zimski ribolov, gorsko kolesarjenje, kolesarjenje, kampiranje, sneg, pohodništvo, lov, udeležba na prostem, pozimi ulicah, dnevne pisarne in več.

Značilnosti:

1. Uporaba kompozitnih vlaken ogrevanje, material, toplotno odporne, odporne na obrabo, lahko hitro segreje.

2. Mehka in topla notranja tkanina vam daje veliko udobja.

3. Tri-stopenjskim nadzorom temperature, rdeča lučka LED je visoko-kakovostni razred, modra je bližnji orodje, zelena je nizka prestavi.

4. Uporabite medicinsko terapijo akupunkture, predvsem za acupoint zdravljenje jasno poldnevnikov, izboljšanje limfnega obtoka, spodbujati cirkulacijo krvi in spodbuja presnovo.

5. Ima tudi funkcijo ir, ki je primeren za človeško telo, lajša bolečine in ubija bakterije.

6. Je elastična, stroj in se lahko prevaža okrog.

Kako Uporabljati:

1. Odstranite USB vtič

2. Dobili mobilni polnjenja

3. Pritisnite prsih nadzor temperature izhodno stikalo

4. Pritisnite in držite prsih nadzor temperature stikalo za 3 sekunde za začetek ogrevati in nato nastavite na srednjo temperaturo ogrevanja.

5. Ročno nastavite tri orodja, temperatura je 45 stopinj Celzija, udobno temperaturo 35 stopinj Celzija, in za varčevanje z energijo temperatura je 25 stopinj Celzija.

6. Pritisnite in držite prsih nadzor temperature stikalo za 3 sekund, izklopite luči, stop za ogrevanje.

Navodila za pranje:

1. Odstranite mobilne moč, dodaj nevtralnim detergentom in sperite z roko.Ne sile ali ga premagal.Dovolite oprati oblačila lahko seveda zračen in suh, preden ga uporabite.

2. Največja pranje voda temperatura je 30 stopinj Celzija.

3. Ne belilo, ne pa več, ne železa ne suho čiščenje, ni belilo, lahko pranje, ročno, strojno pranje perila, nežno drgnite z rokami, izpiranje

4. Suho, ne wring je z roko.

Seznam Vsebine:

1*telovnik (niso vključene mobilne moč)

Oznake: ogrevana brezrokavnik s kapuco, krpo toplotne, moški toplotne perilo pozimi, jakna toplejše, toplote usb telovnik, toplote suknjič pozimi, grelec jakna, toplote jersey, toplota bo ustrezala, električni sopihanje

Podobni izdelki