Košarica 0
Izdelek je bil uspešno dodan v vašo košarico
Količina
Cena skupaj
Ups,0artikle v košarici. V košarici je 1 izdelek.
Skupaj produktov
Skupaj dostava:  Je treba določiti
Cena skupaj
Nadaljuj z nakupovanjem Nadaljujete na blagajno

Ekološko Stevia Posušene Svoboden Listov Listi Zel

€13.06 €11.75
  • Sestavine: Stevia Listi
  • NETO WT: 100 g/250 g/500g
  • Količina: vrečko

Novo

- +

Stevia je splošno velja za enega najbolj zanimivih in koristnih novih odkritij, ko gre za zdravje in prehrano.Stevia je vrednotijo največ za svoje sladko listi in sposobnost za zamenjavo sladkorja v prehrani, vendar stevia vsebuje tudi veliko antioksidantov spojine, kot so flavonoidi & tanini,.Je rastlina stevia vsebuje tudi vlaknin, beljakovin, železa, kalija, magnezija, natrija, vitamina A in vitamina C.

Zdravstvene koristi stevia vključujejo svoje sposobnosti za pomoč pri izgubi teže, znižanje krvnega tlaka, znižanje sladkorja v krvi, varujejo ustno zdravje, zgraditi močne kosti in pomaga preprečiti votline.

Diabetična Nadzor: najbolj pomembno ali zelo pohvalili vidik stevia za zdravje ljudi se nanaša na njegovo sposobnost za uravnavanje ravni krvnega sladkorja v vrste, sorte.

Ustno Zdravje: Stevia je bilo ugotovljeno, za zmanjšanje bakterijskih investicij v ustih, zaradi česar je priljubljen dodatek za zobne paste in mouthwashes.

Zdravje kože: V podobnem antibakterijsko funkcijo, kot jo ima v ustih, stevia je bilo ugotovljeno, da je koristno aktualna vloga za kožne bolezni, kot so dermatitis, ekcem in

Oznake: plevela thc herbe 10g, roko obliž slim, posušen črni gobe, sladkanje, maska aplikator silicij, črna suhih gob, plevela herbe, modrc zaslon, bio zelišč, stevia sladkorja zdravo

Podobni izdelki