Košarica 0
Izdelek je bil uspešno dodan v vašo košarico
Količina
Cena skupaj
Ups,0artikle v košarici. V košarici je 1 izdelek.
Skupaj produktov
Skupaj dostava:  Je treba določiti
Cena skupaj
Nadaljuj z nakupovanjem Nadaljujete na blagajno

3pcs/set Aluminij Zlitine klimatska Naprava Gumb AC Gumb Toplote Nadzor Stikalo Gumb Za Mazda 2 Mazda 3 2004-2009 Mazda 5 Mazda 6

€4.23 €3.60
  • Zunanje Testiranje Certificiranje: CCC
  • Vrsta Materiala: zrak condioning gumb
  • Element Širina: 3cm
  • Ime Modela: zrak condioning gumb
  • Postavka Vrsta: Notranjost Ornamenti
  • Element Teža: 0.1kg
  • Postavka Višina: 3cm
  • Blagovna Znamka: kangbeier
  • Leto: zrak condioning gumb
  • Postavka Dolžina: 3cm

Novo

- +

Primerni za Mazda 2:

Primerni za Mazda 3 Stare 2004-2009:

Primerni za Mazda 5:

Primerni za Mazda 6: Primerni za Mazda 3 2010-2013:

3pcs/set Aluminij Zlitine klimatska Naprava Gumb AC Gumb Toplote Nadzor Gumb Za Mazda 2 Mazda 3 2004-2009 Mazda 5 Mazda 6 Mazda 3 2010-2013 Opis: Fit: Mazda 2 Mazda 3 2004-2009 Mazda 5 Mazda 6 Mazda 3 2010-2013 100% Idealen Vgradnjo In 100% Čisto Nov toplote gumbi za nadzor Stikalo 3pcs klimatsko napravo gumb Material:Aluminij Barva:Črna prosimo vas, glede na vaš avto izbiro možnosti (različne avto imajo različne gumb), Narejen Iz Visoko Kakovostne Kovine Za Tekmo Drugačen Okus Enostaven za namestitev, vzemite out original gumb, nato pa vstavite nov gumb, potem bo v redu.Opomba: barva svetlobe je odvisna od vašega avtomobila svetlobe ozadja.

Prodajamo poprodajnem zamenjavo in to ni OEM izdelka.

Package inclued:

3pcs X klimatske naprave Gumb AC Gumb

Če želite več količina, ki bo imel velik popust, dobrodošli, da nas kontaktirate za več informacij.

Sledenje

Smo običajno ladja je preko kitajske post air mail brezplačna dostava, boste lahko spremljali tukaj za sledenje informacij:

www.17track.net

Plačilo

Obstaja veliko načinov plačila, ki so na voljo,plačilni Pogoji dovoljeno, da se s Depozitni, Visa, MasterCard, Moneybookers, Western Union, Bank Transfer in tako naprej.

Lahko izberete način, ki je najbolj primerno za vas.Zaščititi svoje interese, bo tvoje plačilo začasno ki jih www.dsfu.si, in ne bo izdal, da se nam, dokler se ne prikaže vaš red in so zadovoljni z njim.

če ne veste, kako plačati denar,

prosimo, glejte te link:http://help.www.dsfu.si/payment_method.html

Dostava

1).Ladjar stroškov: Kliknite "Dostava in plačilo" jeziček na strani izdelku podrobnosti, in boste videli dostavo.Lahko izračunati stroške pomorskega prometa po vnosu zahtevanih podatkov.

2).Čas v tranzitu: Tranzitni čas spreminja glede na različne načine pošiljanja.

3).Postavka Čas Obdelave: čas obdelave za določenem vrstnem redu, ki se razlikuje glede na tip izdelka in stanja staleža.

Politika Vračanja

Povratne informacije

Ker vaše mnenje je zelo pomembno, da se naša podjetja je razvoj, ki smo iskreno vabimo vas, da pustite pozitivne povratne informacije za nas, če ste zadovoljni z našim izdelkom in storitvijo.Hvala!

Primerni za Mazda 6:

Oznake: Mazda 3, mazd 6 gh, mazda cx5, 2017 mazda 3, neposredno mazda 3, pa66 stikalo, klimatske naprave 12000 btu, plošče mazda 2 2009, benz chrome, mazda 2 3 armrest

Podobni izdelki