Košarica 0
Izdelek je bil uspešno dodan v vašo košarico
Količina
Cena skupaj
Ups,0artikle v košarici. V košarici je 1 izdelek.
Skupaj produktov
Skupaj dostava:  Je treba določiti
Cena skupaj
Nadaljuj z nakupovanjem Nadaljujete na blagajno

Intenzivno skupnosti za Atomsko Inline Akvarij CO2 Difuzor Enhanced Prenehanje z Mehurček Števec Integrirano kontrolni Ventili za Fish Tank

€9.55 €8.02
  • Moč: /
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Je Pametno Napravo: No

Novo

- +

100% popolnoma nova in visoke kakovosti

Značilnosti:

Hitro in Učinkovito Difuzija CO2: Izboljšanje akvarijske rastline in akvarija rast.CO2 doda neposredno skozi filter vtičnico cev,featuring velik in največji CO2 difuzijo stopnja in ustvarja lep akvarij rast rastlin.

Okrepljeno Prenehanju: V atomizing cev sprejme visoko molekulsko PE keramika,CO2 je popolnoma raztopi v sladki ali slani vodi hitro.

3-v-1 Multifunctions: CO2 difuzor z mehurček števec&integrirano kontrolni ventili.Vtičnice z varnostno matico design,zaradi česar je sapnik in vodne cevi zaklenjena tesno.

3 Kompleti Vtičnico in Zamenljive atomizing cevi: To paše treh različnih velikosti(12/16,16/22 mm,19/25 mm) prodajna mesta vodne pipe,ki je primerna za sladki ali slani vodi,v atomizing cev lahko nadomesti vsakih 6-8 mesecev.

Priročno Namestitev in Odstranjevanje: To je lahko v kombinaciji s cevjo od zunanji filter in fit v nekaj minutah,CO2 difuzor z vgrajeno sesalno pokal, lahko držijo na tank steno ali odstranjevanje je enostavno.Specifikacija:

Material:PE keramika,Plastika

Velikost:Kot prikazano sliko

Barva: Jasna

Količina: 1pc Opomba:

1.Prosimo, dovolite 1-3 mm napak zaradi ročnega merjenja.pls poskrbite, da boste ne moti, preden boste ponudbo.

2.Zaradi razlike med različnimi monitorji, slika morda ne odraža dejanskih barvo predmeta.Hvala!

Paket vključuje:

1x CO2 Difuzor(Ne na drobno paket)

Oznake: nano akvarij, air spring kit, cilinder co2, akvarijske ribe, žive, akvarij co2, razpršeno, mehurček boja co2 wyin, co2, co2 plina preverite ventil, sobo akvarij dodatki, akvarij co2

Podobni izdelki