Košarica 0
Izdelek je bil uspešno dodan v vašo košarico
Količina
Cena skupaj
Ups,0artikle v košarici. V košarici je 1 izdelek.
Skupaj produktov
Skupaj dostava:  Je treba določiti
Cena skupaj
Nadaljuj z nakupovanjem Nadaljujete na blagajno

Novi Mini Avto GPS Tracker Globalni Realnem Času GSM Napravo za Sledenje Glasovni Nadzor Z SOS Gumb za Avtomobile Otroci Starejši hišni Ljubljenčki

€6.80 €4.42

Novo

- +

Mini GPS Tracker Avto GPS Lokator Tracker Avto Gps Tracker Anti-Izgubil Snemanje Napravo za Sledenje Glasovni Nadzor

Značilnosti:

Velikost izdelka:4.3*3.2*1.4 CM

Na embalaži izdelka:boxed

Pakiranje velikost:13.3*9.2*3.2 cm

Sporočilo frekvenca:850/900/1800/1900 mhz

Polnjenje vhod:vhodni ENO C110-220V 50/60 hz

Polnjenje izhod:DC5.0V, 500mA

Baterija standard:polnilna snemljiv 3.7 V, 500 mAh litij-ionska baterija

Temperatura skladiščenja: -40 ° C do + 85 ° C

Delovna temperatura: -20 °C do + 5 5 °C

Opis:

1.Ta izdelek sprejme najnovejšo tehnologijo in ima prednosti majhne velikosti, jasen glas, čas pripravljenosti, enostavno upravljanje, stabilno delovanje in udobno namestitev.

2.To se pogosto uporablja v gospodinjstvu, spremljanje, otrok, starejših, in domače živali in sled izgubila avtomobilih ali druge dobrine.

3.Ta GPS tracker prednosti: najnovejši tehnologiji, majhne velikosti, dolgo stand-by življenje, preprost postopek, stabilno funkcij in priročno namestitev.

4.To je še posebej koristno, če je vaše vozilo, hišni ljubljenčki, otroka ali vaš stvari so bili ukradeni.Časa, da uživajo prednosti te GPS tracker prinaša!Podpora tujih položaja sledenje funkcijo.

5.Opomba: 1. Nov stroj, ki bi morala biti polna pred uporabo, da se doseže najboljše rezultate. 2. Polnilnik prihaja standard: 5.0 V 500MA, tako da ne poškoduje gostiteljice. 3. Ko nameščate, prosimo, bodite pozorni na moč signala omrežja GSM.Ne nameščajte ga v kraju, kjer ni signala ali slab signal, tako, da ne vpliva na uporabo učinek. 4. Svetloba je izklopljen, se baterija je mrtev, in se uporablja po polnjenju. 5. Ne morem poklicati, znova priključite kartico za zagon ali re-test po polnjenju preverite, če je telefon PIN ima geslo. 6. Ne sprejmete samodejno, ponovno priključite kartico za zagon. 7. Če ne vrne informacije, prosimo izberite kartico SIM, za obresti, preverite, če vaša kartica SIM poln, in poskusite znova po praznjenje. 8. Uporabniki, ki potrebujejo druge anti-theft funkcije lahko obrnete na prodajalca, da prilagodite neposredno. 9. Ta izdelek je strogo prepovedano za nezakonito uporabo in na lastno odgovornost.

Velikost grafikona:

4.3*3.2*1.4 CM

Paket je vključeno:

1* nastavljalnik

1* napajalni kabel

1* Kitajski in angleški priročnik

Opombe:

1. 1 palec = 2.54 cm

2. Prosimo, ukrep, ki ga sami izberejo prave velikosti.

3. Zaradi razlike med različnimi prikazi, slika morda ne odraža dejanskih barvo predmeta.Hvala!

Oznake: 4g tracker, gobova gumb velike, gp tracker, nadzorna plošča kamera gibanja, gps logger sd kartico, snemanje video, gumb za vklop za samsung galaxy s3 i9300, gobe gumb, tracker, višji sos

Podobni izdelki