Košarica 0
Izdelek je bil uspešno dodan v vašo košarico
Količina
Cena skupaj
Ups,0artikle v košarici. V košarici je 1 izdelek.
Skupaj produktov
Skupaj dostava:  Je treba določiti
Cena skupaj
Nadaljuj z nakupovanjem Nadaljujete na blagajno

10M Zaščitna Dihanje Tatoo Film Po Nego tatoo povoj Rešitev Za film tetovaže zaščitna Tatoo Dobav Dodatki

€16.41 €12.31
  • Tatoo dodatkov: Maquiagem
  • Type2: Trajni make-up dodatki
  • Velikost: 10m*10cm
  • Tattoo dobave: stalna ličila orodja
  • Material: Tatoo Film
  • tatoo Kit: tatoo maquina
  • Vrsta: Tatoo dodatkov
  • Številka Modela: tatoo dobav

Novo

- +

Značilnosti

1.Dobro Prepustnost Zraka,Preprečevanje Navzkrižne Okužbe Z Bakterijami. 2.24 ur Za Povečanje Absorpcije Kisika,Hitro Tvorijo Zaščitni Film. 3.Zaščitite Površine Tatoo,Preprečevanje Zunanjih Bakterije Vstopijo Tatoo Rane. 4.Laminatov Metoda Je Enostavna,Izdelek Je 3 Plasti,Ostanki Prvo Plast In Dal Ruge Druga Plast Na Površini Kože, In Potem Odtrgajte Zgornji Plasti Je Ok. 5.Na Splošno Uporabljajo Za 3 Dni,Nepremočljiva.

Navodila:

Uporaba Času Je V Tattoo Po Koncu Vzorec Velikost Lahko Poljubno Narežemo, Je Priporočljivo, Da Popravilo Štirih Straneh Mora Biti Objavljeno Več Kot Tatoo Deli 1 Cm, Da Bi Bolje Zaščitili Tatoo Deli Prvi Post: Tattoo Po Čiščenju Dobro Rane, Prilepite Zaščitna Pasta Po 2-3 Ure, Odprta, Da Obrišite Krvi, Tkiva Tekočina Za Čiščenje Ran Drugi Prispevek: Prvi Post, Odtrga Ko Čiščenje Rane, In Nato Ponovno Objavil Drugi Paste, Za Tri Dni Ali Tako, Vendar Ne Več Kot Teden Dni.Če Naletite Na Naslednjih Okoliščinah Ustaviti Uporabi Druge Nalepke Niso Ugodni Za Uporabo Tatoo Okrevanje 1. Lezije So Relativno Velik Po Prvem Trgati Za Vožnje Do Krvi, Tkiva Tekočine Tudi Pronicanja 2. Zaščitnik Okoli Kože, Otekanje In Srbenje Simptomi, Je Dejal, Da Stranka Kože Za Zaščitna Pasta Sestavine Alergije 3.Folije Metoda Je Zelo Enostavna, Izdelek Je 3 Plasti, Prvo Plast Strgal, Druga Plast Pritrjena Na Površino Kože, In Končno Pocijepati Zadnja Plast Je Mogoče.

Toplo Nasveti:

Velikost: Primerjaj podrobnosti velikosti s tvoje, prosimo, dovolite 1-3CM differsdue za ročno merjenje,pls razumeti to najlepša hvala.Barva: Zaradi razlike med različnimi monitorji, slika morda ne odraža dejanskih barvo predmeta.Zagotavljamo slog je enako, kot je prikazano na sliki.

Paket Je Vključeno:

10 cm*10m TATOO POPRAVILA NALEPKA

Oznake: mavrica tatoo, hornet tatoo suplies, obrvi film, tatoo povoj roll, povoj tetovaže, hudič tatoo, vila tatoo, zaščito tatoo, audio studio dodatki, m stranka suplies

Podobni izdelki