Košarica 0
Izdelek je bil uspešno dodan v vašo košarico
Količina
Cena skupaj
Ups,0artikle v košarici. V košarici je 1 izdelek.
Skupaj produktov
Skupaj dostava:  Je treba določiti
Cena skupaj
Nadaljuj z nakupovanjem Nadaljujete na blagajno

Yieryi Najnovejši 5 v 1 TDS/ES/PH/Slanosti/TEMP Kakovosti Vode Tester Z Elektroda Zamenljive Lahko Meri Non-Slanosti morja

€16.54 €12.23
  • Številka Modela: EZ-9909A
  • Blagovna Znamka: yieryi
  • Vrsta Prikaza: Digitalno
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Z Osvetlitvijo Ali Ne: Da,
  • Certificiranje: NOBEN

Novo

- +

Značilnosti

1、Večnamensko, lahko merite pH, TDS,ES, in slanosti vrednosti.Merilno območje je velik in širok, ki lahko ukrepa tako sveže vode, slanost in morske soli 2、nizko porabo energije,Samodejni izklop instrumenta se izklopi samodejno za 5 minut, brez kakršnih koli delovanje 3、Samodejno temperatura osvetlitve funkcije Z osvetlitev ozadja funkcija, se lahko testirajo na noč 4、Majhne velikosti, lahkosti enostavno, se lahko dajo v žep 5、nepremočljiva razred je IP67, pri normalni temperaturi in tlaku, ko lupina je začasno potopljen v 1M vode ne povzroča škodljivih učinkov,

Slanost (Slanosti) merilno območje

merilno območje: 0.00, da 25.00% Ločljivost: 0.01% Natančnost: 0.01-5.00% (±0.1%); 5.10 25.00% (+ / - 1%)

TDS razpon merjenja

merilno območje: 0 - 1000ppm;1000ppm - 10000ppm; 10.1 - 200.0 PPT, Ločljivost: 1ppm;0.1 PPT, Natančnost: ±2% odčitka

PH-razpon merjenja

Opisujejo podrobnosti prodajno mesto zgoraj, pridobivanjem in zagotavljanjem zaupanja potencialnih uporabnikov.

O kalibracijo instrumenta

Prevodnost ES: support 3-točka kalibracijo samodejnega prepoznavanja (1413us 12.88 ms in 111.8 ms) s 3 vgrajeni kalibracijskih točk (1413us /cm 12.88 ms /cm 111.8 ms /cm) PH: kalibracijska raztopina je mogoče samodejno identificirati na 1 točko (6.86) ali 2 točki (6.86 4.00) (6.86 9.18) ali 3 točke (6.86 4.00 9.18)

Širok spekter uporabe:

izdelki se lahko uporabljajo v bazenih, zdravilišča, družino kuhinje, laboratorije, kmetije, akvariji

pakiranje seznam

1X 5 v 1 TDS/ES/PH/Slanosti/TEMP meter 1X colo polje 3 X Rezerve v Prahu 1X angleški manaul

Zakaj PPT merjenje zelo razlikujejo?

Natančnost je točna v 150ppt, medtem ko so odstopanja nad 160ppt je velika

Kako pogosto ne elektrode morajo biti kalibrirana?

Kalibracija frekvenco elektroda je odvisna od uporabe, vzdrževanja, vzorec lastnosti in merjenje natančnosti od elektrod.Kalibriranje se priporoča enkrat na dan, ne več kot enkrat na teden, največ.Če elektrod se nadomesti ali ne uporabljajo za dolgo časa, je treba umeriti pred uporabo.

Kako dolgo traja pH elektroda nazadnje?

Življenje pH elektroda je povezana z naravo vzorca, vzorca temperatura, pogostosti uporabe in vzdrževanja.Pri normalni uporabi in ustrezno vzdrževanje, življenje pH elektroda je od 1 do 2 let.

Kako ohraniti pH elektroda?

Po uporabi elektrod za določen čas, če pobočje postane manjši in hitrost odziva postane počasnejši, naslednje metode lahko poskusili: (1) če vzorec vsebuje beljakovine, lahko uporabite pepsin/klorovodikove kisline losjon za čiščenje elektrod membrane. (2) če izmerjena vzorec je mastna/organska tekočina, je mogoče oprati z acetonom ali etanol. (3) če je elektroda tekoče zavarovanja umazana in črni barvi, na voljo mercaptan čistilno raztopino očistiti zavarovanja. (4) aktivno elektroda membrane, aktiviranje načina: elektrod regeneracijo rešitev, namočeno za 30 sekund, nato prepojen z 3mol/L KCl rešitev za 5 ur.

Dve možnosti so na voljo

YIERYI

YIERYI blagovna znamka je bila registrirana leta 2016. Glavni proizvodi so refraktometri, PH metrov, tds, es peresa, tal metrov, kuhinja lestvice, in nakit lestvice.Da bi zagotovili točnost podatkov, smo se odrekli poceni čip, izbranih visoko natančnost Tajvan, uvožene in Južna Koreja, uvoženih žetonov, oblikovanje izbral prenosni pero-tipa, svetlo, lepo, in enostaven za prevoz.Vsi izdelki bodo preizkusili, umerjeno in jih uporabljajo sami zagotoviti, da kakovost usposobljena in nato napredoval.Želimo, da naj to zdravo blagovne znamke vnesite vsako družino in vsak košček sveta, in prenesti na sanje "svet ljubezni, Kitajska narejen"!

Oznake: 1000watt ojačevalnik, hantek oscilloscope ac dc, esr meter, ph miter, digitalni salinometer, ph, digitalni tester bazen, krožnimi gibi senzor, fosfat kalij, es merilnik ph

Podobni izdelki