Košarica 0
Izdelek je bil uspešno dodan v vašo košarico
Količina
Cena skupaj
Ups,0artikle v košarici. V košarici je 1 izdelek.
Skupaj produktov
Skupaj dostava:  Je treba določiti
Cena skupaj
Nadaljuj z nakupovanjem Nadaljujete na blagajno

GYIYGY 14,4 v 46Wh B41N1304 Laptop Baterija za ASUS V451L V451LA S451LA B41BK4G

€24.86
  • Združljiv Blagovne Znamke: Asus
  • Številka Modela: B41N1304
  • Paket: Da,
  • Vrsta: Li-ion
  • Blagovna Znamka: GYIYGY
  • Celice, Baterije: 4 Celice
  • Napetost Akumulatorja: 14,4 V

Novo

- +

Zamenjajte Številka Dela: B41N1304 Primerni za: Za ASUS V451L V451LA S451LA B41BK4G

Strokovno testiranje opreme: ker strokovnih tako prepričani.

Če želite hitreje ladijskega prometa, prosimo, izberite EMS ali DHL kot svoj način prevoza.To traja približno 5-7 delovnih dneh.

To je obljubil, da vse prodanih proizvodov iz naše tovarne so 100% čisto nov in brezhiben surovin in izdelave - nikoli ne prodajamo rabljen ali obnovljen baterije.Kar se ukvarjajo z nami, je varen in zanesljiv.Če niste zadovoljni z našimi izdelki in storitve iz kakršnih koli razlogov, prosimo, ne oklevajte, da nas kontaktirate, mi bo naše takojšnje ukrepanje za odgovor in bi vsak naš trud za reševanje vseh vprašanje postavljeno.Naš cilj je, da v celoti izpolnjuje vse prodajalce zahteve za pridobitev 100% zadovoljstvo strank.

Opomnik

Pred oddaji naročila, prosimo, da poskrbite, da model, ki ga kupite, primerni za vaš prenosnik ali prenosni računalnik.Vsaka baterija ima svoj model, ime(ali številko dela,P/N), najdete jih lahko na originalnem baterije.

Garancija

Obljubljamo, vse izdelke, ki se prodajajo v naši trgovini so popolnoma novi in brez napak v materialu in izdelavi.Obstaja 12 mesecev garancije od dneva odkupa.Imamo popoln inženiring objekt za baterijski paket testiranja.Vse predmete, ki so bili preverjeni pred pošiljanjem.

Dostava

Ko je plačilo, ki je bil potrjen kot veljavne, elemente, ki bodo poslane v roku 1-2 delovnih dni.

Smo ponudili tri možnosti za ladijski promet.Ko izberete Singapur Pošti priporočeno pošto, to je brezplačno in ga plača prodajalec.To bo trajalo približno 7-15 delovnih dni, da ladja v večjih državah, kot so ZDA, Zahodna Evropa,Avstralija itd.Vendar pa nismo mogli zagotoviti dostave časa, kot tranzitni čas je bil odvisen od Poštnih storitev.Smo ponudili tudi poštne EMS in DHL express storitev, ki se ga plača kupec.EMS traja približno 5-8 delovnih dni.DHL traja približno 2-5 delovnih dni.

Opomba: Cene, prikazane vključujejo goriva doplačila.Uvozne dajatve, davke in druge carinske dajatve, niso vključeni.Kupci, ki nosi vso odgovornost za vse dodatne stroške, ki (če sploh).

Politika Vračanja

• Za vse postavke, če so se vrnili iz kakršnegakoli razloga mora biti priloženo ponovno trgovskega Blaga Dovoljenja (RMA Številko, prosimo, da nas kontaktirate, preden se vrnete.Predmeti vrnejo brez RMA# bo zavlačevanje postopka ali upoštevani.

• Za baterija ali baterija z njimi povezani proizvodi, garancija postane nična, če baterijski paket, je bila nepravilno zaračunane, ki je nameščen ali zlorabljeni na kakršen koli način, ali če na etiketi in/ali črtno kodo znaka je bila odstranjena ali spremenjena z.

• V vračila izdelkov mora stranka plačati vrnitev tovora.

Oznake: 6 gopro, asus s451l, baterije, ohišje gopro, črna stran, gopro hero7, 500 baterije, S451LN, baterija t440, asus s451, asus s451lb

Podobni izdelki