Košarica 0
Izdelek je bil uspešno dodan v vašo košarico
Količina
Cena skupaj
Ups,0artikle v košarici. V košarici je 1 izdelek.
Skupaj produktov
Skupaj dostava:  Je treba določiti
Cena skupaj
Nadaljuj z nakupovanjem Nadaljujete na blagajno

10pcs/veliko Razkošje Spajkanje RCA Vtič Priključek Priključek za Zvočnik, Audio Izhod/Vhod Adapter pozlačen priključek za Slušalke priključek

€12.73 €8.27
  • Blagovna Znamka: SYRNARN

Novo

- +

SYRNARN je višji podjetja, blagovne znamke vključevanje self-storitev R & R, oblikovanje, proizvodnjo in prodajo digitalnih pribor, high-end slušalke, avdio priključki, vozila, računalniki in mobilni telefon zunanjih izdelkov.Glede na potrebe uporabnikov, nudimo po meri DIY pribor nadgradnjo izdelkov.Razvoj navdušenje in podjetnih bodite pozorni, da izdelek učenja in razvoj miselnosti, nove tehnologije in nov trend; ohraniti vlaganja v razvoj izdelkov in ekipa talenti.Z nalogo opravlja odlično kakovost, smo odločeni, da zagotavljajo globalni uporabniki z high-end kakovosti, odličen design, ugodne cene in odlične storitve.Naj "SYRNARN" postala blagovna znamka, ki uporabniku zaupanje, samospoštovanje, inovacije in priključek na svetu.

10pcs/veliko Razkošje Spajkanje RCA Vtič Priključek Priključek za Zvočnik, Audio Izhod/Vhod Adapter pozlačen priključek za Slušalke priključek

10PCS/PAKET

1.Lahko bi plačilo preko zgoraj navedenih načinov plačila.In vljudno prosim poravnati v roku 3 dni ko dajanje nalogov.

2.www.dsfu.si bo preverila vaše plačilo v roku 24 ur; ko bo končano,bomo proce ss vaše naročilo ASAP.

3.Če vaše naročilo zaprt zaradi varnostnih razlogov morate predložiti zahtevek za www.dsfu.si.

4.Nadomestila, ki jih povzročajo preklicu naročila, vračilo sporazuma ali Mediacijo, bo postopek takoj in traja 7-10 delovnih dni, da dosežejo svoj račun.

1.Vsi predmeti, ki bodo preverjene in dobro pakirano pred pošiljanjem.Elementi bodo odpremljena v roku 2-5 delovnih dni po kupci plačilo naročila.

2.Vse parcele pošiljajo po navadni pošti, so omejene težo v 2 KG, če je vaša parcela prekomerno telesno težo, vam bomo poslali v separted parcele.

3.To traja približno 15 do 60 dni na svoje mesto. ( To lahko traja več časa, da nekaj oddaljenih območjih)

4.Izbirate lahko hitreje dostava načine, če želite, da bi dobili vaš paket prej, alsohope vas ne moti, da plačuje, ladijski promet pristojbina.(Prosimo, da potrdite svoj naslov, je izdelek adyour telefon je dostopna)

5.Smo declear vrednost je 5$ in vaš paket kot darilo; upam, da lahko prost svoje iz thetax.Prosimo, da nas kontaktirate, če imate kakršnakoli requirment.

Povrnili vam bomo ali poslati če vaš paket gets izgubljen, poškodovan med dostava ali način

Bomo poslali napačen element;kontaktirajte nas in nam povejte, kaj želite, da storimo naslednje.

1.Prosim, pustite nas 5-zvezdicami, pozitivne povratne informacije, če vam je všeč naša izdelkov; to je zelo pomembno.

2.Prosimo, kontaktirajte nas, če vam ni všeč; ne hitite, da pustite netural ali negativne feedbackbefore obrnite na nas.Samo zaupajte nam, mi lahko rešili to bolje za vas.

3.Dobrodošli, da dodate naši trgovini imate na seznamu ,če vam je všeč naših izdelkov,smo tudi upam, da boste lahko sharethem za vašo družino in prijatelji .SYRNARN, posebno za vas!

Oznake: polje zvočnik priključek, honda priključek din, priključek rca, RCA, avdio činč, jack vtič, banana priključek, jack rca, plug zvočnik, audio jack vtičnico

Podobni izdelki