Košarica 0
Izdelek je bil uspešno dodan v vašo košarico
Količina
Cena skupaj
Ups,0artikle v košarici. V košarici je 1 izdelek.
Skupaj produktov
Skupaj dostava:  Je treba določiti
Cena skupaj
Nadaljuj z nakupovanjem Nadaljujete na blagajno

PULUZ 4.7 palčni USB Bela Svetloba LED Bliskavico Selfie Obroč Svetlobe Video Vlogging Fill Light Za Blogger

€6.93 €5.47
  • Certificiranje: CE
  • Fit: Za Foto Studio YouTube Video Snemanje
  • Blagovna Znamka: PULUZ
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Paket: Da,
  • Barvna Temperatura: Poletni 5600K

Novo

- +

PULUZ 4.7 palčni 12 cm USB Bela Svetloba LED Obroč Vlogging Fotografija Video Lučka

Značilnosti

1. LED obroč svetlobe lahko namestite na držalo in ga kjerkoli (imetnik ni vključena).

2. Obroč svetlobe je narejen iz 40pcs varčna LED biseri, je odvajanje toplote je odličen, stalno trenutni pogon in visoko barvne reprodukcije, mehčanje svetlobe in izboljša ton kože v fotografiranje portretov.

3. Vrata USB lahko uporabljate z več napravami, kot so povezovanje gostiteljski računalnik, prenosni računalnik, mobilni moč in polnilnik USB.Boste lahko uživali LED obroč svetlobe kadarkoli brezplačno.

4. Lahka in prenosna zasnova: Priročen za uporabo in izvajanje, ko boste potujejo ali delajo na prostem itd.

5. Široka uporaba: To je široko uporablja na prostem foto svetlobe, polnjenje svetlobe v zaprtih prostorih, portret, mode, oglaševanja, fotografiranje, snemanje video posnetkov itd.

Specifikacije

1. Število kroglic: 40pcs

2. Lučka noge model: 2835

3. Lučka svetlost: 24-26lm

4. Bela svetloba, temperatura barve: 6500K

5. Moč: 4W

6. Napetost: 5V

7. Označuje: Ra>90

8. Z stikalo 501 gumb

9. Shell material: ABS, Akril svetlobe pokrov

10. Dimenzije: zunanji premer 120 mm, notranji premer 86mm

11. Napajanje: vrata USB napajanje

12. Dolžina kabla: 1,5 m

Črna Roza Ukrivljene površine

1. Mi ladja v www.dsfu.si' naslov samo.Prosimo, poskrbite, da bo vaš naslov v www.dsfu.si račun se ujema s vaš naslov za dostavo, preden boste plačali. 2. Kitajska Post Navadne Majhne Paketni Plus, brezplačno pošiljanje, je lahko samo sledi na Kitajskem, vendar ne podrobno sledenje podatkov v vaši državi.Če želite registrirane način dostave, prosimo, izberite China Post Air Mail ali www.dsfu.si Standardne Dostave, ki stane okoli 2 evra. 3. Običajno bo ladja, da jih v roku 3 delovnih dni po plačilu je potrdil www.dsfu.si. 4. Če niste prejeli vaše naročilo v času dostave ali če imate kakršnakoli vprašanja, prosimo, obrnite na nas.Bomo odgovori, da vam v enem delovnem dnevu. 5. Nismo odgovorni za kakršno koli po meri ali dajatve, uvozne dajatve.Ti stroški niso vključeni v izdelek, ceno in stroške pomorskega prometa.

12 mesecev Proizvajalec omejene Garancije za pokvarjene izdelke (razen za postavke, poškodovanih in/ali zlorabljena po prejemu).Dodatki pridejo s 3-mesečno garancijo.

1. Vaše povratne informacije so za nas zelo pomembna in vse kupce.Prosimo, vzemite nekaj sekund, da se pusti veliko povratnih informacij, če ste zadovoljni z našim izdelkom in storitvijo. 2. Vedno smo ponudba visoko kakovostnih izdelkov po konkurenčnih cenah in zagotovijo dobre storitve za vas. 3. Prosimo, kontaktirajte nas pred odhodom nevtralno (3 zvezdice) ali negativna (1-2 zvezde) povratne informacije.Bomo poskušali naši moči, da reši problem in pustite, da ste srečni, nakupovalne izkušnje tukaj.Hvala!

Oznake: ulanzi video lučka, flash yongnuo, poklicno foto svetlobe, bar led luči fotografija, barvni led video luč, ling obroč, led, lučka led obroč, selphy obroč svetlobe, led vijak

Podobni izdelki