Košarica 0
Izdelek je bil uspešno dodan v vašo košarico
Količina
Cena skupaj
Ups,0artikle v košarici. V košarici je 1 izdelek.
Skupaj produktov
Skupaj dostava:  Je treba določiti
Cena skupaj
Nadaljuj z nakupovanjem Nadaljujete na blagajno

Prvi trobentač deloval 02289 1/32 Messerschmitt Bf 109E-4

€20.31
  • Spol: Unisex
  • Številka Modela: 02289
  • Material: Plastični
  • Starostni Razpon: > 14 let
  • Vozilo: Letala
  • Opozorilo: 14+
  • Plastika Tip: ABS
  • Vrsta: letalo zraka
  • Tema: Vozilo
  • Lestvica: 1

Novo

- +

Prvi trobentač deloval 02289 1/32 Messerschmitt Bf 109E-4

Je Messerschmitt Bf 109 je bil nemški Svetovni Vojni borec letala izdelana s Willy Tovarn v začetku leta 1930.To je bil eden izmed prvih resnično sodobno borci dobe, vključno lastnosti, kot so all-kovinski školjka gradnjo, zaprt prostor, in zložljive podvozje.Ob šel skozi svoj krst z ognjem v španski državljanski Vojni, Bf 109 je bil še v službi pri zori jet starosti ob koncu druge Svetovne Vojne, med katero je bila hrbtenica nemške Luftwaffe borec sile.Če želite izboljšati učinkovitost Bf 109E, zadnji dve pravi prototipi, V16 in V17 so bili izdelani.Ti dobil neke strukturne izboljšave in močnejše oborožitve.Tako so bili na podlagi Bf 109 E-3 različico.E-3 je bil oborožen z dvema MG 17 nad motorjem in en MG FF topovi na vsako krilo.Skupaj 1,276 E-3 so bile zgrajene, vključno 83 E-3a izvoz različice Lestvica: 1:32 Vrsti: Statični kit, Dolžina: 273mm Windspan: 308mm Skupni deli: 280+kos

Dragi Prijatelj,

Hvala za obisk naše trgovine!O ladijski promet in plačila, moramo pojasniti v nadaljevanju.Prosimo, preberite ga, preden ga kupite:

1. Za pošiljke v Braziliji, smo obljubili, datum dobave je v roku 90 dni, ki jih na kitajskem post priporočene pošte ali Posebne-line YW, če ste naročilo ne dostavi v roku 90 dni, prosimo, da odprete spora in zahteva vračilo takoj, bomo povračilo vse vaše plačilo nazaj, brez odlašanja.

2. Za pošiljko, rusije in Belorusije , predlagamo, da se odločite Posti Finska z cenejši ladijski promet stroškov in hitro dostavo, smo obljubili v roku 40 dni dobavni rok po Posti Finska, če niste prejeli vaše naročilo v 40 dneh po posti finska, prosimo, da odprete spora in zahteva vračilo takoj, bomo povračilo vse vaše plačilo nazaj, brez odlašanja.

3. Za kitajsko post zraka poštno pošiljko drugih držav (razen Brazilije), smo obljubili v roku 60 dni dobavni rok, če vašega naročila ne dostavi v roku 60 dni, prosimo, da odprete spora in zahteva vračilo takoj, bomo povračilo vse vaše plačilo nazaj, brez odlašanja.

4. Za brezplačno dostavo predmet ruščina, Belorusija, bomo poslali po posti na finskem.Brezplačna dostava v Braziliji, bomo poslali po Posebni-line YW, brezplačna dostava, da je Ameriški, bomo ladje, ki jih E-pošta, za druge države, bomo poslali po kitajskem post air mail.

5. Če prejmete predmet v slabem stanju, prosimo, obrnite na nas na prvem mestu, vam bomo najboljše rešitve smo lahko.

6. Sprejemamo tudi plačila preko paypal računa, če ga potrebujete, vas prosimo, stik z nami in bomo vas obvestili, naš paypal račun nato.

7. Če ste zadovoljni z našimi storitvami in izdelki, prosimo, vrste, da nas 5 star povratne informacije , vašo prijaznost podpora pomeni veliko, da nas!

Hvala za vašo pozornost in upam, da boste imeli veliko nakupovalno izkušnjo v naši trgovini!

Oznake: rockman x, bf 109 model, shikamaru, model tamiya, me262, me-262, 79mm, železo spajkanje, missouri, corsair f4u

Podobni izdelki