Košarica 0
Izdelek je bil uspešno dodan v vašo košarico
Količina
Cena skupaj
Ups,0artikle v košarici. V košarici je 1 izdelek.
Skupaj produktov
Skupaj dostava:  Je treba določiti
Cena skupaj
Nadaljuj z nakupovanjem Nadaljujete na blagajno

12 KOS Trpežna Silikonska Stretch pokrov - Razširljiv Hrano, Kritje za Črevesja, Lahko, Kozarec, Kozarci ( 6 Velikosti)

€7.39 €6.66
  • Poreklo: CN(Izvora)

Novo

- +

stretch pokrovi so čvrsta in napeta, da zajema različne oblike in velikosti zabojnika, se tesno prilegajo na sklede, kozarci, kozarci in hrane, celo mini lubenica ali cantaloupe.Zagotavljanje 12 KOS v 5 različnih velikostih za vas, da izberete.

Obstaja veliko priročno zavihki vse okoli pokrovi, ki se enostavno odstrani iz posode in hraniti živila sveža v hladilnik brez puščanja.

lahko večkratno uporabo in varno v pomivalni stroj, mikrovalovno pečico in hladilnik.Segrevanje nasveti: Suha pokrovi bo delo bolje z zabojniki.

lahko uporabite za znova in znova.Lahko v celoti nadomestiti aluminijasto folijo, plastično zaviti, pritisnite in saran zaviti.

So raztegljive in se tesen pečat, ki ne bo pustil v zraku ali na terenu. 6 različnih velikosti, ki najbolj ustrezajo vašim potrebam.

barva: modra

Material: silikagel

velikost: 6.5 cm 9.5 cm 11,5 cm 14.5 cm 16,5 cm 20.5 cm

Vsebina Paketa:

12*Pokrovi

Samo zgoraj paket vsebine, drugih proizvodov, ki niso vključeni.

Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Oznake: 150 g kozarec s pokrovom, 250 g plastični kozarec s pokrovom, 3 ml jar, kozarec z gumb, kozarec za med, kozarec s pokrovom 50 ml, motnega stekla kozarec z srebrni pokrov, 250 ml kozarec s pokrovom, 30 ml kozarec s pokrovom, shranjevanje živil v kozarcu s pokrovom

Podobni izdelki