Košarica 0
Izdelek je bil uspešno dodan v vašo košarico
Količina
Cena skupaj
Ups,0artikle v košarici. V košarici je 1 izdelek.
Skupaj produktov
Skupaj dostava:  Je treba določiti
Cena skupaj
Nadaljuj z nakupovanjem Nadaljujete na blagajno

Namizje Knjiga Shranjevanje Rack Za Zbiranje CD Albumov Revije Težke Knjige Preprosto Sodobni Dekorativni Bookend Obrti

€10.65 €6.61
  • Podpora: Dropshipping in Trgovec
  • barve:
  • Material: Kovine
  • Velikost izdelka:
  • Blagovna Znamka: Aihogard
  • Poreklo: CN(Izvora)

Novo

- +

Namizje Knjiga Shranjevanje Rack Za Zbiranje CD Albumov Revije Težke Knjige Preprosto Sodobni Dekorativni Bookend Obrti Postavka Specifikacije:

Značilnosti:

1. MODNO OBLIKOVANJE BOOKENDS-Ti stilsko in trajne bookends, ki so fasional in težka!Izdelati rezanje naredi znakov živahne in realistične, ki bo odlično obleko za knjigo policah, šolske, študijske sobe in doma decors.

2. ČVRST IN TRAJEN KOVINSKI BOOKENDS-Teh black metal bookends, ki so iz železa.Eleganten in težka knjiga zamaški z visoko kakovostjo materialov in craftmanship, da poskrbite, da ti bookends lahko traja dolgo časa.

3. Večnamenska BOOKENDS-Ti kakovosti težka bookends lahko veliko različnih priložnostih.Lahko imajo veliko težkih knjig, anti-slip dnu bi, da ti bookends na svoje mesto.Ti stilsko bookends, ki so tudi super za papir datoteke, CD, revije, kuharske knjige, albume itd.

4. BOOKENDS DIMENZIJE-17x10x8.5 cm/6.7x3.9x3.3inches, široko pokritost naredi te bookends bolj stabilen in težka.

5. ODLIČNO DARILO IZBIRA-Če ste izbrali practial in eleganten dom dekor darilo, ti bookends, bi bilo odlično izbiro za vas.Res obleko za sodobno, kmečko ali kmečki dekor.Jih postaviti na kjerkoli vam je všeč!

Obvestilo:

1. Dejanska barva se lahko nekoliko razlikuje od slike zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinek.Prosimo, dovolite 1-3 cm, odstopanje zaradi ročnega merjenja.

Specifikacija:

Velikost izdelka: 17x10x8.5 cm/6.7x3.9x3.3inches

Material: železo

Barva: črna

Paket Vključuje:

1 x bookend

Oznake: broadway cd zbirka, album kpop, revija magazine rack, fotografije, knjige, industrijska revije rack, cd polica, els knjige, bookend kovin, knjigarnar, plakat

Podobni izdelki