Košarica 0
Izdelek je bil uspešno dodan v vašo košarico
Količina
Cena skupaj
Ups,0artikle v košarici. V košarici je 1 izdelek.
Skupaj produktov
Skupaj dostava:  Je treba določiti
Cena skupaj
Nadaljuj z nakupovanjem Nadaljujete na blagajno

Kartico LAN Nadzorna Plošča Za Štiri Vrata C3-400 Vrata za Dostop Nadzorni Sistem Z Zaščito Polje Vrata Nadzorni Odbor

€82.06 €77.96
 • Blagovna Znamka: ximiir
 • Bralec Vrata: 4ea (26bit Wiegand, 8 bit Planil za PIN)
 • Nadzor: 4 Vrata
 • Sporočilo: RS485, TCP/IP
 • Številka Modela: C3-400
 • Varnostni Način: Ne Varno
 • Smer: NOBEN
 • Certificiranje: CE, FCC
 • CPU: 32bit MIPS PROCESOR
 • Kartici: 30,000
 • Dogodek Rezerve: 100,000
 • Moč / Current: DC 9.6 PROTI-14,4 V, Nazivni Max.1A

Novo

- +

Spoštovani Kupci, Prosim, ne samovoljno nadgradnjo vdelane programske opreme.Prosimo, da nas kontaktirate,če imate kakršnakoli vprašanja.T hank se vam za vaše sodelovanje.ZKAccess Sistemi, ki so zgrajeni na prilagodljiva, odprta tehnologije zagotoviti upravljanje v realnem času, spremljanje in nadzor dostopa nadzor systemall iz brskalnika, brez dodatnih namestitev programske opreme.Naše varne Spletne gostuje infrastruktura in centraliziran spletni upravo zmanjšati stroške IT in vam omogočajo, da enostavno upravljate vse dostopne točke, ki na enem mestu.C3-400s vsestranski design funkcije, ki skrbijo za sedanje in prihodnje potrebe z lahkoto in učinkovitost.To je ena izmed najbolj robusten in zanesljiv krmilniki na trgu, z množico vgrajenih funkcij.C3-400, lahko komunicirajo na je 38,4 kb / S prek RS-485 konfiguracije ali Ethernet TCP/IP omrežij.To lahko shranite do 30.000 cardholders.* Več zaščito strojne opreme ukrep Obstaja več-trenutna zaščita, nad napetostjo, razveljavitev zaščite za napajanje in vsi vhodni in izhodni terminal. *Povezovanje z Drugimi Varnostni Sistemi C3-400 je mogoče integrirati z drugimi varnostnimi sistemi kot so CCTV, požarni alarm, BAS(building automation system) in drugih sistemov za konfiguriranje celotnega varnostnega sistema. *Podpira različne Wiegand bralec krmilnik podpira različne wiegand obliki, in lahko Priključite na različnih odtisov, vključno s ID card reader, MF kartic in HID čitalnik itd. *Vhodno/Izhodna Vrata za Nadzor Vrata za povezavo z različnimi senzorji, alarmi, izhod gumbi, električne ključavnice in druge naprave. *Različne Komunikacijske Funkcije, ki Uporabljajo bodisi serijsko ali TCP/IP komunikacijo, zagotavlja zanesljivo omrežja sistema *B/S strukturo software je enostaven za upravljanje sistema za brskalnik za odjemalske osebne RAČUNALNIKE. *Normalno odprt po prvi udarec na kartici, se lahko setup *Realnem času, Spremljanje Vrata status Uporaba upravljanjaprogramske opreme, omogoča v realnem času, spremljanje in nadzor vrat odpiranje in zapiranje celotnega sistema. * Preprost Dostop do Sistema za Nadzor Konfiguracije *Sponka funkcija Povezavo različnih vrata s posebno logiko, da je ena vrata Odprta, drugi bi morala biti zaprta. * Multi-card delovanja Ta funkcija se uporablja za upravljanje obiskovalci, ali upravljati nekaj posebnega visoko varno mesto.SDK (Software Development Kit) je na voljo za stranke, za vključitev upravljavec v obstoječi nadzor dostopa do programske opreme ali za razvoj nove programske opreme.

Vrata so odprta, ko imenovan število registriranih kartice so brali skupaj. *Anti-Passback *Prisilo Mode * SDK na voljo sistemski integrator lahko uporabite SDK za vključitev opreme v svoje obstoječe nadzor dostopa do programske opreme, sistem ali pa razviti nove programske opreme.

Oznake: folije električno polje, dostop do sistema za nadzor, nail izdelka polje, dostop odbor, karl primeru polje, c3 400, Nadzor Dostopa, nadzor dostopa do ip, acess control, nadzor dostopa do programske opreme

Podobni izdelki