Košarica 0
Izdelek je bil uspešno dodan v vašo košarico
Količina
Cena skupaj
Ups,0artikle v košarici. V košarici je 1 izdelek.
Skupaj produktov
Skupaj dostava:  Je treba določiti
Cena skupaj
Nadaljuj z nakupovanjem Nadaljujete na blagajno

Obrti oljna slika:lepo mlado dekle v rdeči obleki oljno sliko

€41.44
  • Vrsta: Oljnih Slik
  • Tehnika: Ročno Poslikane
  • Blagovna Znamka: EASTCODE
  • Slog: Sodobno
  • Oblika: Pravokotnik
  • Material: Tkanine Krpo
  • Kaligrafija in slikarstvo tip: Platno Slikarstvo
  • Podporne Baze: Platno
  • Okvir: No
  • Medij: Olje
  • Original: Da,
  • Frame mode: Brez Okvirjev Ogledala
  • Številka Modela: AAA
  • Obrazec: Enotni
  • Predmeti: Slika, Slikarstvo

Novo

- +

Material Platno, Tisk s Kakovostjo bonitetnih AAAA+ Visoke kakovosti.

100%Ročno Oljno sliko Raztegne Roko in uokvirjena Unstretched (zapakirano v cevi) nakup: ni uokvirjena.(Samo za risanje jedro) Naročnik Storitev vam lahko po meri vseh velikosti za vas, in lahko naredimo po meri platno natisne preveč, morate samo, da nam pošljete visoke ločljivosti slike.Velikost Size=24X36 palčni

(ne blazine, brez okvirja) Edge Pridržane ogledalo rob 3-5 cm čas Dostave

1. Kitajska Post Air Mail: Običajno 15 - 50 dni, ampak da Brizal morda potrebovali 2 do 3 mesece.Če ne morete čakati tako dolgo, prosim, ne kupi ali izberete drugo fast shipping način.Hvala!

2. EMS: 7 do 15 dni

3. DHL: 7 do 10 dni

Obvestilo:

Jaz sem poslovneži v Pekingu na kitajskem,Kot veste,kulturo Kitajski 5000 letih zgodovine vsebuje inestimable zgodovino in kulturo vseh umetnosti,Zato obrti arts imajo dolgo zgodovino,Zdaj obrti moških uporabo starodavna tehnika creat lepa in se sprašujem, obrti, umetnosti, kot so jade,nakit in srebro carving in kamnite artefakte,Vsi so simbol vesel ness in srečo,zato so vredni, da se zbrati!Zdaj, ta čas, bom pokazal lepe in odlično zaklad!!!Iz photoes, lahko vidite, to je zelo dobro.Z odlično slog,lep design, čudovito izdelave, to je res redka umetniška dela in vredno zbiranje!!!Je v dobrem stanju.Pogled na slike si lahko ogledate v obliko, je zelo dobro; Tako čudovito element .

Dostavo pojasnitev

Jasno plačilo, ko kupec poda postavki Bomo v 3 delovnih dneh.

Poštnina:

Smo pošiljanje blaga, ki jih na Kitajskem Post Zraka ali Hongkong Post o 15-25 dni, da pridejo,mi vam lahko številko za sledenje za preverjanje pošte stanje .Seveda, če jih kupite več,bo cena nižja.če imate več vprašanj ali requir ement na ladijski promet,pls, vas prosimo, da se obrnete na našo pomoč strankam.

Nismo odgovorni za vse dajatve, ali za davek v domači državi.

Opomba:

Smo visoko vrednost za vse naše stranke na www.dsfu.si in bomo VEDNO poskrbite, da boste zadovoljni s svojim poslom.Sem ponos sam v tem, da nudimo našim strankam zelo zelo dober izdelek in najboljšo storitev, ki je daleč nad večino ostalih trgovcev na internetu.Poskrbeli bomo vaše izkušnje z nami je zelo prijetno, ena!

Po službi:

Če ne morete prejeti paket v 30 dneh ,prosimo, komunicirati z mano.In če ste prejeli izdelek ,preden ga pustite me povratne informacije,imate unpleased stvari,prosimo, komunicirati z mano, bom rešiti to, da ste zadovoljni v času.In Če niste zadovoljni s svojo storitvijo ali moj element ,Prosimo, komunicirati z mano v času,bom rešiti to, da si zadovoljen.Bo pustil zadovoljen,To je moje obljube.

Z nakupom ta element, lahko kupec se strinja z VSEMI določili in pogoji.Če imate skrb, prosimo, obrnite na nas in mi bomo poskušali rešiti to za vas hitro.

O Povratnih Informacij:

Pozdravljamo možnost, da izmenjajo Povratne informacije z vami, kot eden od naših mnogi kupci.Če niste zadovoljni z nakupom katerega koli razloga, prosimo, obrnite na nas pred odhodom nevtralne ali negativne povratne informacije.Želimo, da boste zadovoljni z nakupom in bo pridno delajo z vami.

Dostavo

Če nameravate ponudbo za več kot 1 postavka, potem mi lahko ladja jih skupaj.Skupni ladijski promet pristojbina bo vsota posameznih poštnine.Ni še popust.?Če niste prepričani, se obrnite na nas, preden boste ponudbo.

Smo le ladja na Ebay registrirani naslov.Zato prosimo, da se prepriča, vaš naslov v Ebay je pravilno in veljavno.

Prosimo, preberite za svojo lastno korist in razumevanje na naše dostava pogoji.

Vse predmete bo odposlano, da po vsem svetu v?3 delovni dan preko Kitajske Post ePacket / Poštnih Air Mail.

Bomo ladja izdelek na U. S. A. prek Kitajske Poštnih in USPS ePacket, ki ga je mogoče spremljati na spletni strani?od USPS.

Nabavna cena ne pokriva kakršne koli veljavne davka ali dajatve, ki bi lahko zaračuna carin .Kupci, ki so odgovorni za take stroške.

Če še niste prejeli paket, kot je naš, ki razglaša, v opis, Prosim, kontaktirajte me, preden želite podati povratne informacije, smo lahko povrne denar ali poslati element, kot je vaša izbira.

Oznake: španska dama rdečo obleko slikarstvo, dekle v modri barvi, dekor lol, obleko veverica, labod na morje, foto sexi, lobudek ogledalo obleko, obleko dekle barve, ogledalo poletje obleko, plastično ogledalo obleko

Podobni izdelki