Košarica 0
Izdelek je bil uspešno dodan v vašo košarico
Količina
Cena skupaj
Ups,0artikle v košarici. V košarici je 1 izdelek.
Skupaj produktov
Skupaj dostava:  Je treba določiti
Cena skupaj
Nadaljuj z nakupovanjem Nadaljujete na blagajno

Zamenjava Za Nintend GBC Visoko Svetlobe Zaslona LCD Spremembe Kit Pribor za GBC 5 Segment Nastavljiva Svetlost Zaslona

€6.70 €3.95
  • Blagovna Znamka: YiYimerci
  • gbc zaslon: gbc zaslon svetlobe
  • funkcija 3: Podpora za NGPC in GBC
  • Združljiv Znamko/Model: Nintendo
  • S USB: No
  • Številka Modela: Za GBC Visoko Svetlobe, LCD Spremembe Kit
  • LCD zaslon: za nintend dodatki
  • Velikost Zaslona: 40 mm širina
  • Nintendo Model: GameBoy Color
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Funkcija 1: 5 Segmentov Nastavljiva Svetlost Zaslona
  • Funkcija 2: Ni treba zmanjšati zunanji lupini

Novo

- +

Zamenjava Za Nintend GBC Visoko Svetlobe Zaslona LCD Spremembe Kit Pribor za GBC 5 Segment Nastavljiva Svetlost Zaslona #WW

Opomba: Objektiv za GBC, da je logotip.in to je Prilagojen za ta GBC LCD Kompleti , svoje bo prikazno območje ne sme biti manjša od prvotne GBC objektiv

Ta LCD Zaslon Kompletov je bil nadgrajen ,ki podpira NGPC in GBC ,enako ceno za vas.Vendar NGPC kabel je drugačen GBC kabel ,tako da, če boste morali kupiti predmet za NGPC ,pls stik z mano ali opombo, da v vaše naročilo ,hvala !

Opis Izdelka:

1. Primerna za Nintend GBC Visoko Svetlobe, LCD Spremembe Kit.

2. Ni treba zmanjšati lupini, matične plošče ne potrebujete kakršne koli varjenje, ne pustite, da vaš ljubljeni pralni boli.

3. Osvetlitev ozadja se lahko vklopi in izklopi, touch control, 5 segmentov, za prilagajanje svetlosti.Z osvetlitev izključi, zaslon je prav tako viden v poletni kot je bilo na začetni zaslon.Največjo svetlost je približno enako kot vrhunec SP zaslon 1. raven svetlosti.

4. Poseben čip uporablja, da zmanjša porabo energije,ko uporabite 1800mA baterije, normalni čas igre je, 10-12 ur. (igranje igre ves čas, brez ponavljajoče se gorenja)

5. Prikaz na zaslonu se razmerje je pravilna, točko za točko.

Paket je vključeno:

1 x LCD Spremembe Kit

Opomba:

1. Slabost tega zaslona je, da površine zaslona je manjši od prvotno zaslon, zaslon področju vrhunec SP igranje GBC igra je skoraj enako.Širina tega izdelka je približno 40 mm, in originalni zaslon je o 43mm.če le lahko izberete eno od velik zaslon in narežemo na zunanji lupini, lahko vzpostavljate le klice v kompromis.

2. Pixel pitch je majhna, in ni original velikih delcev prikaz učinka. (moj osebni občutek, da ne gre za pomanjkljivost, prejšnji proizvodni proces omejitve, GBC pixel pitch je večji od GBASP, če označite, učinek zaslona, slika ne bo slabo , in zdaj človeško oko je bilo uporabljeno za visoke ločljivosti zaslona, tako, da je isti razlog, zaradi katerega je potrebno zamenjati označite zaslon)

Opomba: ne vlecite LCD zaslon kabel.Ne uporabljajte dvostranski lepilni trak (vključno s črno del pod LCD-zaslon.Kot je prikazano na sliki, vleče povzroči kabel biti svoboden in prikazno sliko bo valovite)

Oznake: polnilnik gameboy sp, gameboy color, gameboy advance motherboard, komplet ryzen 5 3600, rgb za prenosnik, nameravajo stikalo, fotografija reflektor, pinnacle studio, polnilnik gba, autocolant gameboy color

Podobni izdelki