Košarica 0
Izdelek je bil uspešno dodan v vašo košarico
Količina
Cena skupaj
Ups,0artikle v košarici. V košarici je 1 izdelek.
Skupaj produktov
Skupaj dostava:  Je treba določiti
Cena skupaj
Nadaljuj z nakupovanjem Nadaljujete na blagajno

ZHIBAI sušilnik za Lase Grelec Prenosni Pametni Nadzor Temperature Hitro sušilnik za Lase Z Dve Hitrosti Vetra Prestavi Podporo Hladno In Vroče Način

€51.24 €43.05
  • Postavka Vrsta: Sušilnik Za Lase
  • Plug standard: kitajski
  • Vir Napajanja: električni
  • Številka Modela: HL350
  • Uporaba: Gospodinjstvo
  • Šoba tip: Zrak zbiranje
  • Vrsta motorja: DC
  • Max. Moč: 1800W
  • Število prestav: 3
  • Blagovna Znamka: URALLIFE
  • Funkcija: Thermostatic
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Prenosljivost: Unfoldable ročaj
  • Napetost: 210-240V
  • Grelni Element: Infrardeči

Novo

- +

ZHIBAI sušilnik za Lase Grelec Prenosni Pametni Nadzor Temperature Hitro sušilnik za Lase Z Dve Hitrosti Vetra Prestavi Podporo Hladno In Vroče Način

Opomba

Vljudno prosim, upoštevajte, da je ta izdelek je Kitajski priključite, morate kupiti adapter sami.Prosimo, upoštevajte, da pred oddaji naročila in hvala za vaše razumevanje.

Model izdelka: HL350 Nazivna napetost: 220V~ Nazivna frekvenca: 50Hz Nazivna moč: 1800W Veter temperatura gear: vroč zrak, vroče in hladno kroži zrak, hladen zrak Hitrost vetra prestavi: mehki veter, močan veter Šoba tip: dvojno magnetno sesalna šoba Napajalni kabel dolžina: 1.7 m.

Neposredna bela inteligentni nadzor temperature, sušilnik za lase

Zakaj potrebujete visoko temperaturo, da se posuši vaše lase hitro?Inteligentni nadzor temperature tehnologijo, Hladno in vroče frekvenca temperatura zraka Air bistvu za nego las Izolacija magnetni sesalna šoba

Po meri za Azijske ženske lase

ZHIBAI izhaja iz potrebe Azijske ženske za gladkost, gloss, in hitrost sušenja las, ustvarjanje lahki sušilnik za lase, ki se hitro suši in ne boli lase, ki vam omogoča, da bloom lepoto las v krajšem času.

Inteligentni nadzor temperature tehnologija je primerna za hladno in toplo

Z vgrajeno NTC inteligentni nadzor temperature modul, ga zaznava temperaturo okolja in neposredno komunicira podatkov za mikroprocesor.Po različnih sobnih temperaturah, je inteligentno prilagodi topli in hladni zrak, ki piha čas izmenično, ki vam daje bolj intimno nego las izkušnje.

Inverter temperatura, vroče in hladno, žareč in sijoče

Skrivnost zdrave in sijoče lase leži v keratin.Pretirano visoke temperature lahko enostavno škodo, keratin in da suhe lase, split ali celo uničeno.Vroče in hladno frekvenčno pretvorbo temperature zraka način omogoča, hladnega in vročega zraka, da se napihnjen izmenično, ki tvorijo močne in šibke veter, ki učinkovito ščiti keratin, zmanjšuje pregrevanje las škodo, in ščiti naraven lesk las.

Vlažilni suhe lase za oblikovanje pričeske v enem koraku

Ali vam je še vedno uporabljajte vročega zraka, da se posušijo 70% do 80% lase, nato pa uporabo hladnega zraka za slog?Poskusite ZHIBAI inteligentni nadzor temperature, sušilnik za lase, obrnite na toplo in hladno frekvenčno pretvorbo veter z enim klikom, ki ne samo, da se doseže hitro suhe lase, ampak tudi preprečuje prekomerno izgubo vlage las.Vlage zaklepanje in suhe lase za oblikovanje pričeske v enem koraku.

Zrak vitamini, skrivnost voljno lase

Negativne ione, ki je znan kot zrak vitamini, 15 eur 20 eur/cm3 visoka koncentracija negativnih ionov, neposredno na površino las, kot vaša "las protection layer", zmanjša statično elektriko v lase, gladko frizz, bi voljno izkušnje.

Neodvisni negativni ion kanal neposredno na lase koren

Negativnih ionov, ki jih ustvari redni sušilniki za lase, ki so občutljivi na visoke temperature motnje med prevajanjem proces.Enostavno oblikovanje neodvisnih negativne ionske kanale, ki zmanjšuje izgubo in doseže lasne korenine, ki si drogo vbrizgavajo vitalnost v lase, kot so air bistvo.

Visoka hitrost zraka in hitro sušenje, 3 minut, da gredo ven

20.000 vrt / min high-speed motor na ENOSMERNI tok, v sodelovanju z inovativnim zračni kanal design, prinaša močno in velike količine zraka, hitro odstrani vlage na površini las.Čeprav zjutraj na delovni dan, ne boste imeli, da se v naglici .

Dvoslojno toplotno izolacijo, magnetni sesalna šoba, frizuro lahko opravi na bo

360° prosto vrteče magnetno sesalna šoba rezultatov močan pretok zraka pramen za hitro suhe lase, medtem ko srečanje lokalnega styling potrebe.Z dvoslojno strukturo modela močno zmanjšuje temperaturo zraka, šoba površine, učinkovito insulates in preprečuje opeklin, in svobodno obliko.

Baby Mišice Roko Barve, občutljivo in umazanijo-odporne

Podrobnosti Izdelka

1.Dvojno pregreje zaščite Preprečevanje pregrevanja vetra in zmanjšanje tveganja za uporabo 2.Zračni kanal za zmanjšanje hrupa Zmanjšanje hrupa, ki piha udobno brez harshness

Izdelek Parametrov

Oznake: xiaomi mijia diiib 3, avto toplote, mijia vrč, zrak dizelski grelec, 12v dizelski grelec, electr grelec, pipa za vodo xiaomi, xiaoda, moto razor, Grelec 12v

Podobni izdelki