Košarica 0
Izdelek je bil uspešno dodan v vašo košarico
Količina
Cena skupaj
Ups,0artikle v košarici. V košarici je 1 izdelek.
Skupaj produktov
Skupaj dostava:  Je treba določiti
Cena skupaj
Nadaljuj z nakupovanjem Nadaljujete na blagajno

3pcs/veliko udobje 95% bombaž Evropske velikost podaljšali spodnje perilo za moške čisti bombaž dolžina anti-wear vadba za moške bokserice

€22.21 €10.00
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Hlačke & Boxers: Boksar Hlače
  • Spolnost: No
  • Material: Spandex
  • Številka Modela: 190701200
  • Spol: MOŠKI
  • Vzorec Tipa: Trdna
  • Blagovna Znamka: ylovecheng
  • Nespodobno Sliko: No

Novo

- +

*Če niste prepričani o velikosti, nam pišite

*Spoštovani, če imate kakršnokoli nezadovoljstvo po prejemu blaga se, prosimo, obrnite na nas v času, bomo uporabljajte ga za vas in vam biti zadovoljni.Če ste zadovoljni z našimi blaga in storitev, vas prosimo, da nas 5 točk pohvale, za vaše zaupanje in zadovoljstvo je naša gonilna sila.

Kako meriti pas:

>Najti naravne pasu, to je najmanjši del pasu. >Običajno približno 1 cm nad trebuh gumb ,obdržati nekoliko ohlapna, da diha udobno.

Ylovecheng Spodnje Perilo:

>Naše boksarice so strogo v skladu z Evropskimi standardi. >Čeden šivi tkanina je mehka na dotik, da telesu počutili Prijetno. >spodnje perilo za bolj udobno nositi >Če smo odgovorni za tovor, smo se odločili logistika način.

Opombe

1. Prosimo, dovolite 1-2 CM, razlikuje zaradi ročnega merjenja. 2. Dejanske barve se lahko nekoliko razlikuje od slike zaradi računalnika, zaslona ločljivost, svetlost, kontrast ipd.Hvala za vaše razumevanje.

Vrnitev & Exchange

1.Preden bi se obdelujejo, lahko prekličete kadarkoli.Ko je izdelek, ki se pošiljajo ven, preklic ali zamenjavo reda ni bila sprejeta.Če želite preklicati naročilo, prosimo vrste izberite razlog, zaradi kupca ali drugega razloga. 2.Če izdelek prejmete ni, kot je opisano ali nizke kakovosti, obljubimo, da ga lahko vrnete, preden bi zaključek (ko kliknete "potrdi naročilo prejeto" ali presega potrditev časovni okvir) in prejeli polno vračilo.Boste lahko plačali za vrnitev, ladijski promet pristojbina.Ali se lahko odločite, da izdelka in se strinjate, se znesek za vračilo neposredno s prodajalcem.Zagotavljanje kakovosti naših izdelkov je super.Bomo izbrati različne pakete glede na proizvode, se prepričajte, da so popolnoma zaščitena pri dostavi.Vendar, če izdelek je žal poškodovan ko prejmete, nam takoj pišite.Pokaži nam fotografijo ali video, razpravljali bomo način za rešitev tega problema.Povratne informacije povratne informacije, je zelo pomembno, za nas, tako da, če ste zadovoljni z našimi izdelki in storitve, prosim, pustite pozitivne povratne informacije za nas.Prosimo, kontaktirajte nas pred odhodom negativne povratne informacije.Vsak problem, samo prosimo, da nas kontaktirate,, bomo poskušali naši moči, da reši vaše težave naenkrat.Želim vam srečno nakupovanje tukaj!

Oznake: moški slip kopalke, boksar, boksar človek, aibc, boksar moda, moški toplotne perilo, človek, spodnje perilo, evropski človek tangice, moške spodnje perilo, moške boxer

Podobni izdelki