Košarica 0
Izdelek je bil uspešno dodan v vašo košarico
Količina
Cena skupaj
Ups,0artikle v košarici. V košarici je 1 izdelek.
Skupaj produktov
Skupaj dostava:  Je treba določiti
Cena skupaj
Nadaljuj z nakupovanjem Nadaljujete na blagajno

Steper Motornih Gonilnik Krmilnika Pulza PWM Signal Generator Hitrosti Regulator 15-160V/5-12V regulator pwm

€4.64 €4.13
  • Združljiv Znamko/Model: NOBEN
  • Blagovna Znamka: SHANGSIMOUDLECX

Novo

- +

Opisi:

1. Ta modul je impulz, ki ustvarjajo modul, ki oskrbuje stopil voznik kot signal.Če želite za krmiljenje koračnih motorjev, vam mora imeti motorna voznik.Pogostost meritev: PUL in GND vrata se lahko meri.

2. PUL+in PUL-so pozitivna in negativna impulza; SL+in SL-so pozitivne in negativne strani omogoča, DIR+ " in " DIR-so pozitivni in negativni smeri.Šest linij so priključeni na šest vrata gonilnik, ki ustreza impulz, smer in omogočiti oz.Upoštevajte, da ENA enabler na krmilnik mora biti priključen na voznik v pozitivne in negativne načine, če je funkcija vklopite ali ustavi, je treba uporabiti.

3. 2 skupin vhodna moč, 2 skupini le treba povezati z eno skupino napajanje.Ena skupina je povezan z DC 15-160VDC.Druga skupina pa je bila 5-12 VDC.Če se napaja 5-12VDC, napajalnik je pozitivno povezana z "5-12V v", in napajalnik je negativno povezana z "skupna negativna konca".

4. Pozitivne in negativne vrtenja motorja in zagon in ustavitev motorja lahko obvladuje pritiske tipk.

5. Hitrost motorja se lahko nadzoruje z nastavitvijo pogostosti potenciometrom.

6. Naprej in nazaj preklop na ugašanje original motor, so navadne samozapiralni stikala.

7.Upravljavec lahko generira PWM signala funkcija.Tam so skokih na krovu, in privzeto nastavitev, ki v impulza frekvenca signala lahko nastavite.

Značilnosti:

Modul je na voljo kot korak vožnje signala.Za nadzor stopil motor, voznik je tudi to potrebno.Krmilnik ima tri vrste frekvenčni signali: visoka, srednja in nizka,, ki se lahko uporablja za izbiro skokih.

Merjenje frekvence lahko dve pristanišči PUL in skupno katodo terminal (GND).PUL + in PUL - pulse pozitivne in negativne; SL + in SL - za omogočanje pozitivne in negativne terminalov; DIR + " in " DIR - so pozitivni in negativni smeri.Teh šest žice, ki so povezani z vožnjo ustrezno impulz, smer, torej šest vrata so možne.

Napajanje: 15-160VDC ali 5-12VDC.Če je 5-12VDC napajanje je uporabljen pozitivni konec je povezan z DC 5-12V vnosa in negativni konec je povezan s skupno katodo konca.Pritisnite tipko za nadzor naprej in nazaj motorja.Hitrost motorja se lahko nadzoruje z nastavitvijo pogostosti potenciometrom.

Specifikacije:

Napajalna napetost: 15-160V/5-12V

Frekvenca: visoko: 5.8 KHZ-127KHZ, srednje: 590HZ-15.8 KHZ, nizko: 82HZ-2.3 KHZ

Količina: 1pc

Velikost izdelka: 73*51*37 mm/2.87*2.01*1.46"

Material: plastika

Opomba:

Če uporabljate začnete ali ustavite funkcije, ENA krmilnik omogočeno terminali morajo biti povezani s skupno katodo ali skupno anodo pogonov.

Opombe:

1. Zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinek, dejanske barve artikla se lahko nekoliko razlikuje od barve, je pokazala na slike.Hvala!

2. Prosimo, dovolite rahlo merjenje odstopanja zaradi ročnega merjenja.

Oznake: motor generator 12v, dm860h voznik, motorna utrip signal generator za koračnih, adf4351 signal generator, koračnih motorjev krmilnik, icl8038, generator sine, signal pwm generator avtomobilski, nadzor na daljavo generator, 40khz ultrazvočni generator

Podobni izdelki