Košarica 0
Izdelek je bil uspešno dodan v vašo košarico
Količina
Cena skupaj
Ups,0artikle v košarici. V košarici je 1 izdelek.
Skupaj produktov
Skupaj dostava:  Je treba določiti
Cena skupaj
Nadaljuj z nakupovanjem Nadaljujete na blagajno

200pieces/nastavite visoke kakovosti goriva napajanje del gumijasto Tesnilo Oring za šoba kompleti za popravilo (AY-O2013, 10.8*1.9 mm)

€13.25
  • Vrsta Materiala: Gume
  • Blagovna Znamka: ayounes
  • Velikost: 10.8*1.9 mm
  • barve: črna
  • Zaporedna Številka: 2013
  • Avto Maker: Zamenljivi
  • Postavka Dolžina: 10.8*1.9mm

Novo

- +

Opis o obroči 200pieces/nastavite visoke kakovosti goriva napajanje del gumijasti Tesnilni obroč za šoba kompleti za popravilo (AY-O2013, 10.8*1.9 mm) je primeren za bosch injektor kompleti za popravilo ,Primerni za japaness avto goriva napajanje kompleti za popravilo .velikost:10.8*1.9 mm teža: 0.25 g material :GUMA

GUME materiala, odporne visoke temp.več kot 200 Celzija,visoko rabo ,odporna goriva in olja .barva: Črna. (pls pripombo, ki barvo, ki jo potrebujete ,bomo poslali črno, če si ne pripombo .hvala !)

VROČE SALL GORIVA NAPAJANJE KOMPLETI ZA POPRAVILO

Pakiranje:

Uporabljamo najboljše embalaže za shranjevanje tovora namen ali varnostne namene . .200pcs v polyness zip-lock vrečko,nato prilepiti etiketo, da z delom NE.in količino,nato pa dal v veliko vrečko .zadnji paket z škatle. .Glede na vaše zahteve paking Dostava in Dostave: zelo pomembno:Smo samo ladjo pošiljke na vaš naslov na vaše naročilo.Pls vedno poskrbite, da vaš naslov in kontaktna št.pravilno.Pozdravljeni ,dragi zahvaljujemo se vam za vaše naročilo 1,smo najprej morali poslati paket, da Izrazijo je skladišče ,in potem Express' skladišče urediti parcele v poslali na vaš naslov.Tako boste morali čakati v 2-9 delovnih dneh po tem, ko ste oddali naročilo ,in potem vam bo dal, sledenje, ŠT. 2, nismo odgovorni za stroške v namembni kraj. 3,Pls posvetujte s svojim carinski za posebne stroške, preden bi, če je to potrebno . **** Prosimo, sporočite nam, če se še vedno ne more prejemati predmete znotraj 27 dni po tem, ko ste ga plačali, nato pa bomo lahko raziskali Plačilo: prepričajte se, da potrdite naročilo, ko ste prejeli elementi v dobrem stanju, ker ko si postavite, da, vaš denar je prenos v Depozitni, ne naš račun.Hvala 1. Kreditne 2. USD RAČUN 3. PAYPAL 4. S pogajanji plačilo.Za tvoj : Dragi ,smo tako tovarno in trgovino co.LTD., spealized v avtomobilskih Rezervnih delov ,dobrodošli na preiskave nas za podrobnosti.tks za brskanje!!aslo smo prodajo kompleti za popravilo ,pls nas kontaktirate, če potrebujete ,tks !

Oznake: zmanjšati, gorivo injektor popravila, oring viton, fkm oring, rude, injektor kit, šoba silicij, gorilnik tesnilo, x3400, pedal rio

Podobni izdelki