Košarica 0
Izdelek je bil uspešno dodan v vašo košarico
Količina
Cena skupaj
Ups,0artikle v košarici. V košarici je 1 izdelek.
Skupaj produktov
Skupaj dostava:  Je treba določiti
Cena skupaj
Nadaljuj z nakupovanjem Nadaljujete na blagajno

Lahko Odpirač Prenosni Najlažji Pločevinke Odpirač Ez-Pijača Odpirač Za Steklenice Odpirač Za Topless Pivo Lahko Odpirač Orodja

€13.80 €8.01
  • Uporaba: Koks Pločevinke, Pivo pločevinke
  • Opis: Original Mintiml Lahko Odpirač
  • Application2: Pijača lahko odpirač
  • Vrsta: Konzerve
  • Kovina Tip: Ogljikovo Jeklo
  • Application1: Aluminij lahko odpirač
  • Velikost: S
  • Poreklo: CN(Izvora)

Novo

- +

Lahko Odpirač Prenosni Najlažji Lahko Odpirač Ez-Pijača Odpirač Za Steklenice Odpirač Za Topless Pivo Lahko Odpirač Orodja

1. Naše Topless Lahko Odpirač je bar orodje zasnovano za odstranitev na vrhu skoraj vsake moči, ki krepi vašo izkušnjo s pitno in vam omogoča, da stvari s lahko, da si nikoli ni mislil, da bi lahko.

2.Da ne omenjam, inovativni dizajn varno odstrani vrhu šolanja ostrih robov.Lahko se uporablja na večini 8-19 oz pločevinke, dobro deluje na domačem, ki se uvažajo, in obrtnih pivo, dodatkom seltzers, pločevinkah vino, pločevinkah koktajli, energijske pijače, ledeno kavo, soda/soda, in še veliko več.

3.Gladko Pour: Odstranjevanje vrhu omogoča neprekinjeno pour.Zapuščam manj polno in pripravljeni, da zgrabite drugo.V jarku, steklo in pijačo naravnost iz lahko.

4.Uživajte Poln Okus: Za odstranitev celotne vrh, omogoča nos, da uživajo v vonju svojo pijačo.Izboljšanje okusa in vam omogoča, da uživajo to tako, kot če bi bili stekla.

Okrasimo Pijač: Spicing gor svoje najljubše pločevinkah pijač, je še lažje.Ali vam je všeč koktajli ali samo malo citrusov v svoje pivo, dobili smo ga odkrili.

Kako Uporabljati Topless Lahko Odpirač:

1. Zgrabi zgornji rob lahko Ali spodnji rob lahko. (Ne zgrabi sredini lahko!)

2. Odprite ročico in kraj orodje na vrhu lahko.

3. Stisnite ročico in vrtenje.

4. Poravnajte rob s ročaj zareze in počasi rock, da odprete vrh

Oznake: deko multi orodje, multitool plier, Preživetje Orodje, orodje za puško, sim orodje, plier, multitul, junior bear grylls, pivo steklenico rokav veliko, pivo hladilnik neopren

Podobni izdelki