Košarica 0
Izdelek je bil uspešno dodan v vašo košarico
Količina
Cena skupaj
Ups,0artikle v košarici. V košarici je 1 izdelek.
Skupaj produktov
Skupaj dostava:  Je treba določiti
Cena skupaj
Nadaljuj z nakupovanjem Nadaljujete na blagajno

Silikonsko Ohišje Objektiva Kritje Za GoPro Hero 9 Zaščitno Ohišje Lupino Okvir Za GoPro Hero9 Delovanje Fotoaparata Dodatki

€4.14 €2.27
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Vrsta: Ohišje
  • Številka Modela: --
  • Združljiv Dejanje Fotoaparat Znamke: gopro
  • Blagovna Znamka: tmddotda
  • Material: Silikonski

Novo

- +

Bullet Točk: 1、Okoljske Silikonski Material: Izdelana iz visoko kakovostnih okoljskih silikonskih materialov, se počuti udobno v roki, in je posebej zasnovan za GoPro Hero 9 Črne športne kamere.

2、Drop-dokazilo in odporne na Obrabo: Lahka zasnova, to ne bo zajemajo celotno fotoaparat, pušča prostora za objektiv, sprednji zaslon in zadnji zaslon, spusti-dokazilo, odporne na obrabo, nepremočljiva, ki se uporablja za zaščito v prostem streljanje.

3、Zagotavljajo Celovito Zaščito: izdelek prihaja s silikonsko ohišje in anti-izgubil vrvica za opaljivanje tega.Prilagoditev gumb, ki je enostavna za prenašanje in se lahko zagotavljajo celovito zaščito za vaš fotoaparat telesa in leča.

4、Enostaven za Prevoz: mehki silikonski material je lahka, ampak močan, da jih lahko nosite in ščiti vaš Junak 9 fotoaparata pred prahom, praskami, udarci in leteče skale.

5、Najboljše Delovanje in Izkušnje: Natančno odprtine, kot so mikrofon, zvočnik in osnovno namestitev, zagotavlja igralce z najboljšimi delovanje in izkušnje.

Specifikacije:

Ime: Fotoaparat Silikonski Zaščitni Pokrov

Material: plastika:

Barva: črna/modra

Velikost izdelka: o 9.8*8.2*3.5 cm/3.86*3.23*1.38 palčni

Pakiranje velikost:o 8.5*8.5*4.5 cm/3.35*3.35*1.77 palčni

Veljavni modeli: primerni za Gopro Hero 9 športne kamere.

Seznam Vsebine:

1*Silikonski Zaščitni Pokrov

1*Pokrov Objektiva

1*Vrvica za opaljivanje tega

Opomba:

Fotoaparat ni vključena.

1. DOSTAVA PO CELEM SVETU. (Razen nekaterih državah in APO/FPO) 2. Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje. 3. Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo. 4. Slike, ki so prikazane, ne dejanski predmet in so za vašo referenco samo. 5. STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone. 6. Če še niste prejeli pošiljko v roku 30 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank! 7. Zaradi stanja staleža in časovne razlike, se bomo odločili za ladjo vaš element iz naše prvo skladišče za hitro dostavo. 1. 12 mesecev Proizvajalec omejene Garancije za pokvarjene izdelke (razen za postavke, poškodovanih in/ali zlorabljena po prejemu).Dodatki pridejo s 3-mesečno garancijo. 2. Neustrezne elemente je TREBA poročati in se vrnil v garancijskem roku (in v originalni embalaži, če je to mogoče).Morate povejte nam, kaj je napaka in da nam vašo številko naročila.MI NE POPRAVI ALI ZAMENJA PREDMETE Z VELJAVNOSTI GARANCIJE.

Oznake: gopro 9 junak, lučka gopro 7, kupola gopro hero 9, gopto junak 9 objektiv, lamax x7, outdor, republikanske stranke, gopro hero 9, action cam, fotoaparat nastavek za prsi

Podobni izdelki