Košarica 0
Izdelek je bil uspešno dodan v vašo košarico
Količina
Cena skupaj
Ups,0artikle v košarici. V košarici je 1 izdelek.
Skupaj produktov
Skupaj dostava:  Je treba določiti
Cena skupaj
Nadaljuj z nakupovanjem Nadaljujete na blagajno

NAS WiFi Smart Stikalo,Brezžični Stenske Luči Stikalo na Dotik,2/3 Način,Steklena Plošča na Dotik-Senzor 1/2/3/4 Banda,Dela Z Alexa Googlehome

€18.22 €11.30
  • Značilnosti: 1 2 3 4 Banda
  • Napetost: 100-240V
  • Delovno Okolje: -30~70 celzija; manj kot 95% RH
  • Je Pametno Napravo: Da,
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Plošča Materiala: Kaljeno Kristalno Steklo Plošče
  • Funkcija: NAS WiFi Stenske Luči na Dotik-Senzor Smart Stikalo
  • Garancija: 1 Leto
  • Postavka Vrsta: Stikala
  • Uporabite za: Osvetlitev
  • Material: Plastični
  • Mehanske življenje: 100.000-Krat večje Operacije
  • Certificiranje: CQC
  • Trenutno: 10A
  • Brezžični standard: Wifi 2.4 GHz
  • Preklop Vrsta: Dotik Za Vklop/Izklop

Novo

- +

Glavne Značilnosti:

a.Smart App Remote Control:Priročno nadzor vaš luči in osvetlitev kazalnik s Tuya App ne glede na to, kje ste.(Združljiv z operacijskim sistemom Android in iOS.)Prav tako lahko enostavno delite s svojo družino za nadzor vaš luči, skupaj z Tuya App.

b.Hands-Free Glasovni Nadzor:Združljiva z Amazon Alexa in Google Doma za enostavno glasovni nadzor, ko so vaše roke niso prosti,ki zagotavljajo pametno življenje z veliko bolj priročno.

c. 2/3 način: 2/3 način stikala so še posebej primerni za krmiljenje razsvetljave v stairwell. 2/3 način stikala lahko nadzorujejo enako svetlobo preko wifi v različnih položajih.

d.

Prilagodite Vaš Lasten Scence:Ena ključnih kontrol multi stikala.Na primer, nastavite začetni samodejno izklopi, stikala, ko si zapustila dom.Prihranite čas.

e.

Časovnik Nastavitev:prevzemite popoln nadzor nad vaš Dom in Pisarno luči inteligentno s timer funkcija na vašo Aplikacijo.

Specifikacije:

a.Model: WiFi Touch Stikalo

b.Napetost:100-240V

c.Brezžični Standard:WiFi 2.4 GHz

d.

Okolje delovanja: -30~70 celzija; manj kot 95% RH

e.

Plošča Material: Kaljeno Kristalno Steklo

f.Osnovni Material:Plastika

g.Mehanska Doba:100.000-Krat večje Operacije

Vsebina Paketa:

a.Smart Steklena Plošča na Dotik Stikalo(1Pack)

b. 2*Vijaki

c.Hitra navodila za namestitev

Pozornost :

a.To smart stikalo zahteva nevtralno žice v vašem stikalo za škatle, ki delujejo pravilno.

b.Pred nakupom preverite, ali vaš polje lahko namestite aplikacijo izmenjava.

c.To smart stikalo zahteva nevtralno žice v vašem stikalo za škatle, ki delujejo pravilno.

d.

Različni monitorji bo prikazal različne barvne učinke, je izdelek predmet dejanski izdelek prejel.

e.

Funkcije prikaza na opis je samo za referenco, prosimo, uporabite in nastavite glede na dejansko stanje.App se lahko posodobi, se na zaslonu bo učinek drugačen.

Odgovor:

a.če imate kakršnakoli vprašanja, prosimo, obrnite na nas, mi bo v pomoč, da vam prej.

Zato, ker je časovna razlika, prosimo, bodite potrpežljivi, hvala.

b.Če ste zadovoljni z našimi izdelki in storitvami, vas prosimo, da nas je vseh pet zvezdic vrednotenje, ki je za nas zelo pomemben.Hvala, ker ste.

WiFi Touch Stikalo Uporabite za zagon smart življenje

Smart Življenje Tuya Daljinskim upravljalnikom na daljavo nadzor vašega stikala, kje ste, tudi ko ste zunaj.Hands-free Glasovni Nadzor Proste roke preko enostavno glasovni nadzor z Alexa in Google Pomočnik.Na primer Alexa izklopite spalnica. 2 način/3 način Preklopi 2/3 način stikala so še posebej primerni za krmiljenje razsvetljave v stairwell. 2/3 način stikala lahko nadzorujejo enako svetlobo v različnih položajih.

2way / 3way potrebe WiFi in nastavitev programa, ne dvojni nadzor črto med stikala.Pod sliko je 2way settiing kot primer.Prilagodite Vaš Lasten Scence Eden ključnih kontrol multi stikala.Na primer, nastavite začetni samodejno izklopi, stikala, ko si zapustila dom.Prihranite čas.

Časovna Funkcija Časi nastavitev in odštevanje možnosti.Svetlobni Svetlobe Mehko modra lučka, ki omogoča enostavno uporabo stikala na noč, in ne moti spanca.Kaljeno Steklo Ščiti pred praskami in brazgotinjenje.Površina nepremočljiva / Anti-korozijska.Deluje tudi v vlažnih pogojih, lahko dotaknil z mokro roko.

Stikalni načrt Sprejme 4 banda, kot primer.Pišite nam Kupcev zadovoljstvo je najbolj stvar za nas.Vsak problem bi se lahko rešil s komunikacijo.Hvala, ker ste.

Pošiljki: - jo je treba več pozornosti nameniti vaše naročilo naslov, ki se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo.(Če ste iz Rusije, prosim, pustite vaše polno ime.To je zelo pomembno) - Izdelki bodo poslani v roku 7 delovnih dni po plačilu. - Dostava bodo po vsem svetu prek ePacket / China Post Air Mail / DHL / TNT / EMS. - Prosimo, preverite elemente, ko dostavljeno, če je poškodovana, vljudno prosim ga sprejeli in nam pišite takoj.bomo potrdili in vam rešitev.Garancija: -1 leti garancije proizvajalcev; - deluje problem bi se vloži v 10 delovnih dneh po tem, ko je izdelek dal; - Pošiljke, je treba predložiti v roku 7 delovnih dni po tem, ko je izdelek dal.Pišite nam: - če želite postaviti velik, da bi za debelo z nami, nas kontaktirajte. - Če želite, da več predmetov (≥1500usd), prosimo, da to sporočite vnaprej.Naše podjetje lahko ponudi dodatne popuste.Odgovor: - Vse povratne informacije od vas bo cenjeno.Če ste zadovoljni z našimi storitvami in izdelki, vas prosimo, da nas 5 zvezdic. -če imate kakršnakoli vprašanja, prosimo, obrnite na nas in mi bodo v pomoč, da boste prej.Prosimo, bodite pozorni. - Uvoznih dajatev, davkov in dajatev, ki niso vključeni v stroške dostave. - kupec je odgovoren za vse dodatne stroške (če obstaja).

Oznake: doma smart, cigare plakat, stikalo zigbee, nastavite možnost wifi, prilagoditev wifi, ozadje za rojstni dan, gumb mikro, moeshouse stikalo, magnet reed stikalo, sonoff f.o.b.

Podobni izdelki