Košarica 0
Izdelek je bil uspešno dodan v vašo košarico
Količina
Cena skupaj
Ups,0artikle v košarici. V košarici je 1 izdelek.
Skupaj produktov
Skupaj dostava:  Je treba določiti
Cena skupaj
Nadaljuj z nakupovanjem Nadaljujete na blagajno

2019 Novo Womens Bikini Dnu Strani Vezi Brazilski Pokritost Kopalke Dnu Classic Cut Dna Nastavljiv Vezi Bikini Dnu

€9.10
  • Blagovna Znamka: jingqi
  • Vzorec Tipa: Barva
  • Material: 82% Poliamid, 18% Elastan
  • Fit: Ustreza prave velikosti, vzemite običajni velikosti

Novo

- +

2019 Novo Womens Bikini Dnu Strani Vezi Brazilski Pokritost Kopalke Dnu Classic Cut Dna Nastavljiv Vezi Bikini Dnu

1.Črna

2.Kraljevsko Modra

3.Fushia

4.Temno Roza

5.Rdeča

6.Zelena

Prosimo, dovolite 2 cm/1 inch netočnost zaradi roko ukrep.

Prosimo, izberite velikost glede na sliki zgoraj.Če imate kakršna koli vprašanja o velikosti,vas prosimo, da nas kontaktirate.

Izdelki so poslane iz Kitajske z Letalom, doseže večina držav, v roku 10 do 20 delovnih dni.Nekatere države morda potrebuje 1moth-3 monthes, kot so Rusija,upam, da bomo lahko dobili vaše razumevanje.Pogosto smo ladja predmete prek China Post Zraka ali EMS, DHL, ect.vendar smo le dostave brezplačni, ki jih na Kitajskem post.Če potrebujete express način plačila, se obrnite na nas, pomagali vam bomo, da se spremeni.Kitajska Post je samo za pakete manj kot 2 KG, vendar je potrebno veliko več časa, EMS ali drugi, je bolje za velike pakete, To traja približno 4-10 dni, v večini držav.

1. Če ste zadovoljni z našimi izdelki in storitve, prosim, pustite vaše pozitivne povratne informacije in 5 zvezdic.Dobrodošli, da nam pokaže svoje dal na slike.

2. Če ne boste zadovoljni naše porducts, prosimo, obrnite na nas pred pusti negativne povratne informacije, ali pa podrobno oceno .Bomo poskusili najboljši rešiti vaš problem.

Oznake: visoko rez bikini dna asos, spodaj plavati, kopalke vrh, krava tiskanja seksi, ena piec kopalke, spodaj kopalke, bandeau bikini kopalke, scuba kopalke, za ženske kopalke, kopalke tankini ženske

Podobni izdelki