Košarica 0
Izdelek je bil uspešno dodan v vašo košarico
Količina
Cena skupaj
Ups,0artikle v košarici. V košarici je 1 izdelek.
Skupaj produktov
Skupaj dostava:  Je treba določiti
Cena skupaj
Nadaljuj z nakupovanjem Nadaljujete na blagajno

50 Kosov No logo Kratek Cinkove zlitine, kot so oči luknjo USB Shell so primerna za Kratke UDP flash ni pomnilniški čip

€6.22
  • Material: Kovine
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Vrsta Debelo: Da(>50 Kos)
  • Število Kosov: 1
  • vzorec: Barva
  • Nastavite Vrsto: No
  • Priložnosti: Dan Učiteljev

Novo

- +

Prosimo upoštevajte, da to so samo lupine, brez spomina.Smo lahko, da logotip, kot so: lasersko graviranje, silk sitotisk, barva pringint in tako naprej.če morate natisniti logotip na strani izdelka, Prosim, pustite sporočilo, da nas kontaktirate,boste dobili odgovor v roku 12 delovnih ur. Toplo poziv:

Izdelek Barve:

Povejte nam, kakšne barve izdelka(E), ki jih želijo pri oddaji naročila, v nasprotnem primeru bomo dobaviti izdelka (en kos) naključno ali izdelkov (več kot en kos) z različnimi barvami, hvala.

Deklarirana Vrednost za Carinske:

Da bi preprečili kupec(I) plačati doplačilo za carine, bi razglasi, da je izdelek(I) kot'GIFT " z nižjo vrednost.Ta vrednost ne predstavlja tržno ceno na izdelku (- Ih).

Blago, Ki Prejema:

Ko prejema izdelka(Ov), po pošti, vas prosimo, preverite takoj zagotoviti, da se ta ujema ali ne.lf je problem, nas prosimo obvestite v najkrajšem možnem času.Veseli smo, da reši problem za vas.Upamo lahko, da nam "Pozitivni Feedback" če ste zadovoljni z izdelku (- Ih).Hvala.

Garancija:

Vsi naši izdelki se lahko vrnejo ali spremeniti v roku 7 dni od prejema, datum.Poštnina od kupca lokacije na Kitajskem, ki bi morala biti plačana s strani kupca in bomo nosi poštnina od Kitajske do kupca lokacijo.

Storitev:

Prosim, vas prosimo, da nas kontaktirate preko 'Vprašajte Prodajalca Vprašanje" (ali nam pošljite )in boste dobili odgovor v roku 12 delovnih ur.

Oznake: Čip, drive pin, fx m42, zajec usb, pendrive usb f, božič usb ključek, FLA, pendrive usb auto, prazno čip, udp usb

Podobni izdelki