Košarica 0
Izdelek je bil uspešno dodan v vašo košarico
Količina
Cena skupaj
Ups,0artikle v košarici. V košarici je 1 izdelek.
Skupaj produktov
Skupaj dostava:  Je treba določiti
Cena skupaj
Nadaljuj z nakupovanjem Nadaljujete na blagajno

BSTMOTION Dia.26 mm Dvojni Disk Spojka 1.4 N. m 5 mm 6 mm 7mm 8 mm 10 mm 11 mm 12 mm Izvrtina Velikost Diska Spojnik za Motorna Gred

€11.32
  • Struktura: Oldham
  • Številka Modela: DD26
  • Material: aluminij
  • Standard ali Nestandardno: STANDARD
  • Gibljivi ali Togi: Prilagodljiv

Novo

- +

NASVETI: Za mednarodne dostave,tam imajo lahko carinski davkov v svoji državi,mi smo pripravljeni, da razglasi izdelkov in vrednosti v skladu z vašo zahtevo,in v skladu th e internaional s tandard pravila, lokalne carinske pristojbine je treba plačati za kupca.

Stanje: Novo Blagovno Znamko

Model: OD26/ Nazivni Navor:1.4 N. m / Max.Navor:2.8 N. m Dvojni Disk Spojka

Nasveti:

1)Prosimo, izberite pravilno velikost izvrtine, kot je vaša potreba

2), Saj je ne podpirajo vnosa "." v izvrtino velikost seznama,tako za 6,35 mm velikost,smo namesto s "PALCA" ,za primer,če boste potrebovali 6.35x10mm velikosti,prosimo, izberite "Inch x 10 mm"

============================== ============ ================== ================= ========

To bi v celoti vključeni

1pcs za izvrtino velikosti choosed

============================== =================== ================== ========== ========

Če potrebujete druge vrste spojka ali v drugih izvrtino velikosti,prosimo, obrnite na nas,hvala.

Vam lahko ponudimo celoten model Fleksibilne Spirale , Čeljusti Couping , Disk, priklop ,

Prilagodljiv Spojka

Čeljusti Spojka

Disk Spojka

*IZDELUJEMO LINEARNI GRED,BALLSCREW,TBR/SBR LINEARNI ŽELEZNIŠKEGA PODPORO.TBRUU/SBRUU LINEARNI PODPORO,SHF/SH/WO PODPORO,BK/BF/EK/EF/FK/FO BALLSCREW KONCU PODPORO V POLNI VELIKOSTI.

*Skupaj/celovit da je priporočljivo.Več kupite, nižje stroške bo treba.

*LAHKO POŠLJETE SEZNAM PROIZVODOV, ZA KAR POTREBUJETE,IN PREVERILI BOMO CELOTNI TOVORNI PROMET ZA VAS.

PLS PLAČATI V 3 DELOVNIH DNEH PO MESTU V VRSTNEM REDU,V NASPROTNEM PRIMERU BOMO MORDA NE HRANITE DA ČE NEKAJ DRUGIH PRIJATELJEM POTREBUJEJO ISTE IZDELKE IN NAŠA SKLADIŠČA SO OMEJENE.

*Za večino izdelkov, ki so v hrambo,in lahko dlivery v 5days.

*Zrak shipping stroški so precej različne v različnih državah/območjih, Brezplačna dostava, ki jih na Kitajskem Post/Hongkong Post.na splošno potrebujejo približno 22-35days, da večina državi.

*Za brezplačno dostavo izdelkov,če jih potrebujete v nujno in raje dostava po EMS,pls obrnite na nas.

Smo strokovni proizvajalec za linearno železnici,linearni gred,linearni podporo,linearni enota,ballscrew in na koncu podporo.

Za večino nalog,pls, da nas kontaktirate za več informacij.

Če potrebujete druge linearni gibanja proizvodov, ki niso navedeni na shranjevanje ali kakršna koli vprašanja,pls pošlji sporočilo, da mi je in mi bo odgovoril v roku 24 ur.

*Smo iskreno upam, da imajo prijetno sodelovanje z vsak prijatelj.in bomo poskušali najbolje, da se dogovorite vaše naročilo boljše, kot smo lahko. *Čeprav Smo,BST AVTOMATIZACIJO ne more obljubiti vse izdelke lahko prihodu vse v 100% pogoje, ker tam imajo veliko posibilities v posel,vendar obljubim, si bomo prizadevali, najbolje, da se odpravite v najbolj smiseln način. *Smo iskreno upam, da vsak prijatelj moči življati a vesel nakup od nas,in iskreno upam, da lahko daš BST AVTOMATIZACIJE 5 zvezd povratne informacije. *Če imate nekaj težav, ko ste prejeli paket,vljudno prosim stik z nami prvič,negativne povratne informacije, lahko ne odpravite vse težave,ki smo iskreno upam, da imajo lepo komunikacijo z vsak prijatelj in lahko dobil 5 zvezdic povratne informacije za vsa naročila.

Oznake: 100 vrt. / min motor na enosmerni tok, 8 mm spojnik, spojka 5 8, spojnik, brushless motor potisk, ksiomi redmi 6 a, čopič rezalnik del, prirobnica za spenjanje 5 mm, čopič rezalnik gred, gred brivnik

Podobni izdelki