Košarica 0
Izdelek je bil uspešno dodan v vašo košarico
Količina
Cena skupaj
Ups,0artikle v košarici. V košarici je 1 izdelek.
Skupaj produktov
Skupaj dostava:  Je treba določiti
Cena skupaj
Nadaljuj z nakupovanjem Nadaljujete na blagajno

Odpornost pasovih elastična stretch izvajanje usposabljanja band kovinski potegnite vrv za joga pilates vadbo na debelo in

€7.84 €7.45
  • Je Po Meri: Da,
  • kraj izvora: Kitajska
  • Uporaba: Vlečenje Vrvi
  • Funkcija: Mišice Relex Aparat
  • barve: črna
  • Ime Oddelka: Unisex
  • Blagovna Znamka: kylinfit
  • Spol: Ženske in Moški

Novo

- +

Lastnosti: popolnoma Nova in Visoke Kakovosti.Super za domačo temelji trening za moč.Premium kakovost nd ne bo več-odsek za razliko od cenejšimi.Omogoča, da ton in skulptura z vsako mišično skupino.Tako za moške in ženske.Barve se lahko meri.Kovinske sponke design,narejen bolj močan.Vrv dolžina: 1,2 m.Največja napetost: 30 LBS.Povezane navodila s :

Spodaj za podrobnosti naši trgovini lahko koristno za vas.

-Velikosti ali Fit Vprašanja

Velikosti, ki so osvetljeni s posebnimi meritvami na podrobne specifikacije.Prosimo, preverite specifikacije, preden ste naročilo.Običajno dovoljena razlika v velikosti, ki so appoximately 0-2 cm v merjenje.Če ugotovite, velikost izdelki ne ustrezajo, lahko neposredno obrnete na nas.

-Barvna Neusklajenost

Razlike v barvi so lahko posledica nekaterih drugih razlogov, kot so barve, odsev v monitor, osvetlitev, ozadja, itd.Vendar, če ste prepričani, da je izdelek prejeli v napačne barve, prosimo, obrnite na nas, da vidim, če povračila ni mogoče.

-Shippment

1.Brezplačna dostava za naročila, bo poslana s Kitajske post air mail.Ampak, če bi več kot 200$, bomo ladje, ki jih Express brezplačna dostava ki bo prispejo v roku 3-7 delovnih dni.

2. Kitajska post air mail običajno element, ki bodo prišli v 15-45 delovnih dneh po tem, ko je objavil.Včasih za carinske ali vremenskih težav, ga bo z zamudo.To je lahko do 30-60 dni, Braziliji, je več kot to.

-Vrnitev

Trudimo se, da služijo svojim strankam najboljše, kar smo lahko.Povrnili vam bomo, če boste vrnete elemente v roku 15 dni od vašega prejema elementi iz kakršnega koli razloga.Vendar je kupec mora zagotoviti, da je izdelek, ki se vrača v prvotno stanje.Če so elementi, ki se poškodujejo ali izgubijo, ko so se vrnili, bo kupec je odgovoren za takšne škode ali izgube.in ne bomo kupcu dati polno nadomestilo.Kupec poskusiti, da izpolnite zahtevek woth logistično podjetje za povrnitev stroškov in škode ali izgube.Kupec bo odgovoren za ladijski promet krmo, da se vrnete elemente.

-Povratne informacije

Če imate kakršne koli težave z izidom transakcije ali izdelka, prosimo, ne odzivajo z negativne povratne informacije, preden se obrnete na nas.Zelo smo ponosni na našo customer odnosov in naše povratnih informacij, sposobnost in si prizadevajo, da odpravite vse težave.

Predlagamo, da kupec se obrnite na nas tako, da se lahko vključi prejšnji pogovor, če kupec, ki imajo težave na element, da bomo lahko vedeli, kaj se je zgodilo, konkretno in rešiti hitro.

Oznake: pecivo fantje rojstni dan, ustvarjalne depresija, črno podlago mickey, priključek dc 25 pcb, culot človek, spodnje perilo, kompas izvijač, diamond pianting 5l, zajema galaxy 7 max, emmc adapter vga153

Podobni izdelki