Košarica 0
Izdelek je bil uspešno dodan v vašo košarico
Količina
Cena skupaj
Ups,0artikle v košarici. V košarici je 1 izdelek.
Skupaj produktov
Skupaj dostava:  Je treba določiti
Cena skupaj
Nadaljuj z nakupovanjem Nadaljujete na blagajno

10pcs/veliko Izvirnih 1286 Touchpad sledilno ploščico Flex Kabel za Macbook Pro 15" A1286 Touchpad sledilno ploščico Flex Kabel za Leto 2009-2012

€125.16
  • Paket: No
  • Vrsta: SATA Kabli
  • Izdelkov Stanje: Park
  • Blagovna Znamka: Arsmundi
  • Številka Modela: A1286

Novo

- +

Ime izdelka : A1286 touchpad Flex Kabel 2009 2010 2011 2012 Pogoj : 100% delajo ,Uporabljajo+ Model Number(s): A1286 2009 -2012 Leto

Zakaj Izbrati Nas?

1.Smo Specializirano za Electroic izdelkov Izvozi. 10 Let izkušenj.

Nad 20 tovarn, ki delajo skupaj imenu nas.Stroga in močna QC Ekipa.Odlično poprodajnih storitev sistema.

2. Izdelek test 1 do 1 pred odpremo

3. Strokovno Prodajno Ekipo, Storitev, ki jo pred vrstnem redu in po tem, ko bi delavec.

4. B2B in B2C platformo prodaje.Alibaba Zlati Član.

5. Vaše zadovoljstvo je naša največja spodbuda.

• O Kakovosti: Vsak izdelek bo treba preskusiti, pred dobavo, s posebnimi instrumenti ali glavni odbori za zagotavljanje dela.

Po prejemu plačila.Blago bo dostavljeno v čas obdelave, in Številko za Sledenje bodo navedeni na www.dsfu.si Trgovina in online sledenje informacij bo na voljo na prevoznika spletni strani, kot so DHL, EMS, FEDEX, Kitajska Post itd.

-Kot pravila, ki so različne v različnih državah.To je nemogoče, da smo vedeli vse predpise in zakonodajo v vsaki državi.

-Torej po tem naročilu, prosimo, ki nam ponujajo informacije o opis blaga in vrednost za carinske, da bi zmanjšali davek ali dajatev v destionation držav za vas.Veseli bomo, da ne glede na vaša navodila.

-Po prejemu blaga.Močno svetujemo, spoštovani kupci, naj pregledajo je pravi način, da se zagotovi, da je pravi elemente, ki jih želite naročiti.

-Če obstaja kakršna koli vprašanja ali zamenjave nesporazume, vas prosimo, da nas kontaktirate, to je naše zadovoljstvo, da reši problem za vas.

-Če ste zadovoljni z našimi blaga.Prosim, pustite nas pozitivno 5 zvezdic povratne informacije, bomo zelo cenim, za vaš trud.

-Nudimo 6 mesecev garancija za vse naše proizvode.Vsi vrnejo deli, ki so želeli biti pakirani, kot je bilo prvotno dano, in originalne oznake označena z nami ne sme biti odstranjena, niti kateri koli deli, ki so bili uporabljeni ali poškodovana namenoma,

Opomba: Stranke morajo kriti stroške za vračilo blaga nazaj, bomo plačati za ladijski promet za ponovno pošiljanje

Oznake: čarobno sledilno ploščico, urad usb, moški sd kartico, macbook vijak, hd zvezek, noge macbook, macbook, tip c card reader, film za namizje, a1286 macbook

Podobni izdelki