Košarica 0
Izdelek je bil uspešno dodan v vašo košarico
Količina
Cena skupaj
Ups,0artikle v košarici. V košarici je 1 izdelek.
Skupaj produktov
Skupaj dostava:  Je treba določiti
Cena skupaj
Nadaljuj z nakupovanjem Nadaljujete na blagajno

AOUERTK Brezžični Baby Monitor Audio Video Interkom Baby Kamera Night Vision Nadzor Temperature Otroška Varuška Varnostne Kamere

€56.81 €41.47
  • Ločljivost: HD 1080P
  • Vrsta Prikaza: barve
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Funkcija: Prenosni
  • Blagovna Znamka: AOUERTK
  • Vrsta Objektiva: CMOS
  • Številka Modela: vb603
  • Vrsta: Video & Avdio
  • Infrardeči: Da,
  • Certificiranje: CE
  • Vrsta Povezave: Brezžično omrežje

Novo

- +

Vljudno Opomni:

Kamero je treba dati vsaj 3 metrov stran od zaslona, ali morda obstaja brenčanje zvok.

Nasveti:

>Matična enota je baterija v notranjosti.Deluje na baterijo ali power polnilec. >Ni baterije bulit v fotoaparatu.Zato fotoaparat alaways morajo biti priključen v električno vtičnico, ko je delo. >Fotoaparat ne deluje z WIFI ,je primeren za uporabo v razponu od 35 metrov.

Brezžični Video Baby Monitor

· Dvosmerno Glasovno Interkom · Nadzor Temperature · Vgrajen Lullaby · Samodejno Night Vision

Samodejno Night Vision

Temperatura Monitor

Jasno, Dvosmerni Audio

Bulit v 8 Lullabies

Pošiljke:

Za večino postavk, smo lahko pošlje blago v roku 2-7 dni, vendar nekateri predmeti so novi prišleki, potrebujemo čas, da bi iz tovarne.To je samo prepričani, da blago, prodamo original originalnih izdelkov.Tako pls, bodite potrpežljivi, za proizvode.Naš serviser tudi vam bo stik razložiti čas dostave.Vnaprej hvala za vaša razumevanje.BTW,prevozni stroški ne vključujejo nobenih uvoznih davkov, in uporabniki so odgovorni za carine.

Napovedi:

Mi bi poskušali naše najboljše, da vam služijo ,in smo sprejeti reture iz kakršnega koli razloga s v 2 tednih od dneva prejema.Tako pls samo poskrbite, da je blago v originalni embalaži in pogoji.Če so elementi, ki so bili poškodovani ali izgubljeni na poti do nas ,kupec mora biti odgovoren.

Za izgubo:

Kupec poskusiti, da vložijo zahtevek z logistično mcompany stroškov škode ali izgube.Kupec bi reponsible za theshipping tovora, za vrnitev blaga.

Povratne informacije:

Strank, zadovoljstva in pozitivne povratne informacije so za nas zelo pomembni.Vljudno prosim, pustite pozitivne povratne informacije in 5 zvezdic, če ste zadovoljni z blago in storitve.Če imate kakršne koli težave z naše izdelke ali storitve,prosimo, menijo, da je stik z nami prvič, preden pošljete negativne povratne informacije.Potrudili se bomo rešiti in težave in zagotavljajo najboljše stranka izkušnje.

Wanrranty:

Vse trgovsko blago, ki smo prodali so v dobri kvaliteti in v skladu s strogimi pregled, preden se pošiljajo ven .bomo poskušali naše najboljše, da bi se izognili problemom kakovosti.Mi jamči, da je ta izdelek pred napak v workmamship in materiala za obdobje 1 leta od izvirnega datuma nakupa.

Vrnitev pllicy:

Izdelki se lahko vrnejo za vračilo ali zamenjavo v roku 30 dni od datuma nakupa.Vrnjeno blago mora biti nerabljeno, v originalni embalaži in vključujejo vse accessorises.shipping stroški so nevračljive.Bomo zaposlujejo vsako virov, da se zagotovi, da je vaš teturn se obdelajo takoj in brez težav.Prosimo, da nas kontaktirate za kakršne koli izdelek ali storitev vprašanj, se pred odpiranjem spora na www.dsfu.si.

Oznake: boavision fotoaparat, video baby monitor podofo, baby monitor stand, baby telefon video, baby monitor vb601, baby monitorji monitor, bela kamera, wifi, baby pametni telefon, kabinet runner, uho v monitor

Podobni izdelki