Košarica 0
Izdelek je bil uspešno dodan v vašo košarico
Količina
Cena skupaj
Ups,0artikle v košarici. V košarici je 1 izdelek.
Skupaj produktov
Skupaj dostava:  Je treba določiti
Cena skupaj
Nadaljuj z nakupovanjem Nadaljujete na blagajno

Ščitnik proti soncu Avto Predvajalnik, Stereo Glasbeni Sprejemnik Avto Hands-free (prostoročni Telefon, Mp3 Avto Brezžični Zvočnik Subwoofer Priročno

€11.27 €8.11
  • Certificiranje: NOBEN
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Postavka Velikost: 5.31*2.17*1.57 cm
  • Element Teža: 0.17kg
  • Blagovna Znamka: Weigav
  • Posebne Funkcije: MP3 Predvajalniki

Novo

- +

Značilnosti:

1. Daljinsko upravljanje: proizvod je funkcija Bluetooth vključena in mikrofon, ki je priročen za sprejemanje klicev.Uporabite pametno glasovni pomočnik za izdajo glasovne ukaze, nadzor telefona in sprejemanje klicev prosto za zagotovitev varne vožnje.

2. Enostaven za namestitev: priklopite izdelek za vaš mobilni telefon in posnetek to, da avto ščitnik proti soncu, samo odstranite avto zvočniki za polnjenje, brez odvzemanja zadnji posnetek, ki je primerna za notranjo in zunanjo avto sonce ščitniki.

3. Kristalno zvočni učinek: izdelek lahko prenesete pesmi in predvajanje glasbe neposredno.Zmogljivi zvočniki zagotavljajo velik in jasen zvok kakovostne izkušnje, ki vam omogoča, družino, prijatelje, itd.uživali clear stereo zvoka v avtomobilu.

Opis:

Ta izdelek je prenosna avto zvočnik namenjen za varno vožnjo.Uporablja se v glavnem za prostoročno klicanje na cesti, ki podpira prostoročno klicanje, glasbo in druge funkcije.To je odličen in zanesljiv pomočnik pri vožnji.

Specifikacije:

Operacijski frekvenčni razpon: 2,4 GHz ISM-2.48 GHz

Brezžična povezava obseg: 0-10 metrov

Baterija: 3,7 V dc 500MA

Velikost: 5.31*2.17*1.57 cm

Teža: 110 g

Barva: črna + oranžna

Paket Je Vključeno:

1* Avto Bluetooth

1* napajalni kabel

1* Osnove

1* Navodila

Opombe:

1. Zaradi razlike med različnimi monitorji, slika morda ne odraža dejanskih barvo predmeta.Zagotavljamo slog je enako, kot je prikazano na sliki.

2. Prosimo, dovolite rahlo razsežnost razlika zaradi različnih ročno merjenje.

Oznake: krog morskih stereo, prenovljen morskih stereo, avto radio, Avto MP3, kocka mp3, mp3 predvajalnik, 3.5 palčni zvočniki za avto, pas honda, 3.5 palčni zvočnik stroki, predvajalnik glasbe

Podobni izdelki