Košarica 0
Izdelek je bil uspešno dodan v vašo košarico
Količina
Cena skupaj
Ups,0artikle v košarici. V košarici je 1 izdelek.
Skupaj produktov
Skupaj dostava:  Je treba določiti
Cena skupaj
Nadaljuj z nakupovanjem Nadaljujete na blagajno

Onever 4.1 Dvojno USB Večfunkcijsko Avto Bluetooth MP3 Predvajalnik Prostoročni Brezžični Oddajnik FM Modulator Komplet USB Avto Polnilec

€17.95 €8.98
  • Bluetooth Različice: Bluetooth 4.0 (podpora A2DP/SBC/AAC/HSP/AVRCP)
  • USB Izhod : 5V / 4.1 A
  • Napetost: 5V
  • Postavka Velikost: 3.8*4.6*7.8 cm / 1.5*1.8*3.1" (L*W*H)
  • FM frekvenčni razpon: Od 87,5 do 108,0 MHz
  • Vrata: 2*USB 2.0; 1*TF kartice vhod, do 32GB max
  • Element Teža: 117g
  • Postavka Vrsta: UKV-Oddajnikov
  • Delovna Napetost: DC 12V-24V
  • Ime Modela: 1760359
  • Podprte Datoteke: MP3/WMA/WAV,najbolj FLAV glasbe
  • Vrsta Materiala: ABS
  • Posebne Funkcije: Oddajnik FM Modulator MP3 predvajalnik
  • Blagovna Znamka: Onever
  • Out Power: --
  • Vrsta: Avto Bluetooth MP3 Predvajalnik
  • Bluetooth Prenašajo Razdalja: 5m / za 16,4 ft

Novo

- +

Ta izdelek je poseben Bluetooth avto polnilnik, ki lahko želite klic preklopiti na hands-free state preko strokovnih Bluetooth tako dolgo, kot je mobilni telefon, ki je opremljen z Bluetooth funkcijo.Lahko pošljete tudi glasbo v telefonu, tako da je vaš avtomobilski zvočni brezžično.Boste lahko uživali v glasbi in sprejmete klic v roki-free način brez uspela svoj avto, ki zagotavljajo varno vožnjo, medtem ko uživate glasbe.

Značilnosti:

Podpora Bluetooth hands-free (prostoročni telefon klicanje prek vgrajenega mikrofona.

Podpora A2DP funkcija.Glasba se bo predvajala neposredno, medtem ko je mobilni telefon povezan.

Vgrajeni dvojni USB 5V / 4.1 A izhod, 3.1 USB priključka, podporo pametno polnjenje, na voljo je za polnjenje najbolj vrste naprav v avtomobilu.

Podpora SD/TF pomnilniške kartice in USB ključek (1A vrata USB) branje, lahko predvajate glasbene datoteke MP3/WMA/WAV in najbolj FLAV obliki.

S podporo FM kanalov, ta avto MP3 brezžični FM oddajnik omogoča, da si vzamete odmor od vaših rednih glasbe.

LCD prikaz pogostosti in akumulator napetost.

Angleški glas število poziv.

Priključite na MP3 predvajalnik v cigaretni vžigalnik vašega avtomobila neposredno, enostaven za uporabo in izvajanje.

Specifikacije: Tip: ONEVER HY82 Avto MP3 predvajalnik Material: ABS Količina: 1pc Iteem Barva: Črna Display Color: Blue Bluetooth Različice: Bluetooth 4.0 (podpora A2DP/SBC/AAC/HSP/AVRCP) Podprte Datoteke: MP3/WMA/WAV, najbolj FLAV glasbe FM Frekvenčni Razpon: 87,5-108,0 MHz SNR: 85dB (FM: 65dB) Efektivna Razdalja: 5m / za 16,4 ft Delovna Napetost: DC 12V-24V, USB, Izhod : 5V / 3.1 (Smart IC), 5V / 1A-Vrata: 2*USB 2.0; 1*TF kartice vhod, do 32GB max Postavka Velikost: 3.8*4.6*7.8 cm / 1.5*1.8*3.1" (L*W*H) Neto Teža: 0.035 kg / 1.2 oz

Paket vključuje:

1*Avto player

1*angleški uporabniški priročnik

1)Smo vzdržujejo visoke standarde odličnosti in si prizadevati za 100% zadovoljstvo!Če vam je všeč izdelek,prosim, pustite 5 zvezdic povratne informacije,vam bom dal popust naslednjič.

2)Prosim, da me kontaktirate, preden ste nam nevtralne ali negativne povratne informacije,tako da bi jo lahko zadovoljivo naslov vaše skrbi.

3)nemogoče je, da se vprašanja, če ne vemo o njih!

1)DOSTAVA PO CELEM SVETU.( www.dsfu.si standardna dostava je hitra,predlagam vam, izbiro )

2)Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje.

3) Smo le ladja potrdila, da naslovi.Ne moremo spremeniti naslov po plačilu je potrjena.Če jih želite spremeniti,prosimo, prekliči ta bi nato pa kraj, da spet z novim naslovom.Vaše naročilo naslov MORA biti angleščina.

4)slike, ki so prikazane, ne dejanski predmet in so za vašo referenco samo.

5)STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone.

6)Če je niste dobili vašo pošiljko v roku 45 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank!

7) Zaradi stanja staleža in časovne razlike, se bomo odločili za ladjo vaš element iz naše prvo skladišče za hitro dostavo.

1)Ste za 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da se vrnete na to, od dne, ko ga je prejel.Če je ta postavka je v v vaši lasti več kot 7 dni, se šteje, uporablja in NE BOMO se VPRAŠANJE, želite VRAČILO ALI ZAMENJAVO.

2)Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži in MORATE PRISKRBETI se nas s dostava številko za sledenje, posebni razlog za vrnitev,in telefonsko številko.

3)povrnili vam Bomo VAŠE CELOTNO ZMAGOVALNO PONUDBO ZNESEK, po prejemu element v izvirno stanje in embalaže z vsemi deli in pribor, zajeti, PO TAKO Kupec in Prodajalec preklic transakcije iz www.dsfu.si.

4), Bomo nosi vse stroške prevozov, če izdelek ni, kot se oglašuje.

1)12 mesecev Proizvajalec omejene Garancije za pokvarjene izdelke (razen za postavke, poškodovanih in/ali zlorabljena po prejemu).Dodatki pridejo s 3-mesečno garancijo.

2)Okvarjeni elemente je TREBA poročati in se vrnil v garancijskem roku (in v originalni embalaži, če je to mogoče).Morate povejte nam, kaj je napaka in da nam vašo številko naročila.

3)strinjate se, da Boste vse zgoraj naštete politike ob naročilu na www.dsfu.si!

Oznake: ukv-oddajnik mp3, multi funkcijo mp3 predvajalnik, signstek fm oddajnik, antena fm, usb, fm onever, onever moški, doxingye, fm modulator, lis3dh, avto mp3 player, usb

Podobni izdelki