Košarica 0
Izdelek je bil uspešno dodan v vašo košarico
Količina
Cena skupaj
Ups,0artikle v košarici. V košarici je 1 izdelek.
Skupaj produktov
Skupaj dostava:  Je treba določiti
Cena skupaj
Nadaljuj z nakupovanjem Nadaljujete na blagajno

5 Načini Prostem Sončne Ultrazvočno Pest Repeller Živalskih Škodljivcev Miško Repeller Senzor Vrt Bat Repelenti Hranite Proč Živali #30

€21.61 €13.61
  • Blagovna Znamka: ISHOWTIENDA

Novo

- +

5 Način High Performance Široko Kritje Živali Izgnati Nepremočljiva Nastavljiv Sončne

Značilnosti: 【na Sončni pogon ultrazvok živali obrambo】: Prestrašiti mačke ali drugih živali, kot so psi, lisice, martens, rakuni, podgane, miši, badgers, skunk, divjih merjascev, netopirji, ptice, golobi, glodavci itd.skozi močan, samodejno oddaja zvočne valove v ultrazvok območju.Popolnoma neškodljiv za ljudi in živali !! 【2 NAČINE ZA POLNJENJE in 5 načinov nastavljiv】: vgrajena litij baterija je bolj trajen, ki jih zaračunavajo sončne energije čez dan.Ali je povezan z USB polnilnika z micro USB kabla (priložen).S 5 različna pogostost načinov, boste lahko znebiti vse vrste vsiljivce v vašem območju. 【Senzor gibanja in nastavljiv raven hrupa】: mačka groze ima dvojno zvočnikov z napredno oddajanje zvoka, zvok pokritost do 5000 kvadratnih metrov; Infrardeči senzor s 180 stopinj levo in desno, svetlobni in kot snopa 55 stopinj; tako dolgo, kot je razdalja do dobrega počutja živali, živali, ki jih aktivira detektorja gibanja v roku 30 metrov ultrazvok.Akustični alarm zelo koristno, da ustaviti žaljivo živali. 【SONČNE DELOVANJE & IP67 Nepremočljiv & Nepremočljiva】: S solarnimi na vrhu naprave, sončne energije lahko varčujete z energijo in varovanje okolja.To lahko napolnite tudi prek kabla USB.Ta zunanji nepropustno je izdelan iz visoko kakovostne ABS plastike s a nepremočljiva in UV zaščitena gradnje, ki ščitijo pred brizganjem vode iz vseh smeri in prenese dež, sneg ali kruto sonce, ki je kot nalašč za vrt, dvorišče kmetije. 【OBSEG DOBAVE in GARANCIJA】: 1 X Cat šok ultrazvok solar.Prosimo, da nas kontaktirate, če imate kakršnakoli vprašanja o naših mačka prestrašiti ultrazvok solar.Potrudili se bomo, da zagotavljajo vaše zadovoljstvo.

Opisi izdelkov Živalskega ultrazvok obrambo naprava ima močan ultrazvok .Ko žival vstopi v območje, infrardeči senzor aktiviran in mačje ultrazvok oddaja spremenljivo frekvenco ultrazvoka za preprečevanje živali iz uhaja območju.

Široko pokritost Dveh zvočnikov z napredno zvočni val emisij, zvočno pokritost.do 470㎡; desno in levo koti infrardeči senzor, ki so za 180 stopinj, navzgor in navzdol pod kotom 55 stopinj.Enostaven za namestitev Preprosto vstavite ultrazvok sončne živali repelenti v tla ali obesite v prostor, z veliko sončne svetlobe in ga vklopite.

Sepification: Material: Močna ABS Senzor angel: 120 stopinj Senzor razdalje: do 33 ft.Sončne celice: 5,5 V 90 mA polysilicon 3.12 X 1.70 palcev Frekvenčni razpon: 13.5 kHz na 45,5 kHz DC adapter: Da se lahko polni preko USB kabla.5 1A ali višje (niso vključene); 3 ure popolnoma napolnjena.

Način nastavitve 0: izklopite 1: 13.5 kHz - 19.5 kHz,, ki lahko vozijo proč živali, kot so miši, hrčki, psi, lisic. 2: 19.5 kHz - 24.5 kHz, ki lahko vožnjo si živali, kot so mačke, rakun. 3: 24.5 kHz - 44.5 kHz, ki lahko vožnjo si živali, kot so miši, ptiči, netopirji. 4: Močna bliskavica, ki lahko vožnjo živali proč, kot so divje svinje, weasels, kače. 5: Vse funkcije, od stopnje 1 do 3, deformacije frekvenco, se bo povečala od stopnje 1 do 3, potem bo pa na močan flash.

Obseg dobave: 1x solar kat. št strahu ultrazvok 1x USB kabel za polnjenje

Oznake: kabel miške podpora, deathadder miška noge, 5 stopnje obrata stojalo, žaba ribnik, 5 Gumb, 4 stopnje obrata stojalo cvetlični lonček rack zaprtih prostorih, srce oblika lubenica, balltop, viseči mreži steno, notranja polica rastlin

Podobni izdelki