Košarica 0
Izdelek je bil uspešno dodan v vašo košarico
Količina
Cena skupaj
Ups,0artikle v košarici. V košarici je 1 izdelek.
Skupaj produktov
Skupaj dostava:  Je treba določiti
Cena skupaj
Nadaljuj z nakupovanjem Nadaljujete na blagajno

Visoka Kakovost Zamenjava Polnilne Strani Kritje Primera Baterijo Pokrov, Vrata, Pokrov Za GoPro Hero 9 Črno Delovanje Fotoaparata Dodatki

€10.56 €4.23
  • Blagovna Znamka: SHZONS
  • Združljiv Dejanje Fotoaparat Znamke: gopro
  • Material: Drugo
  • Poreklo: AE(Izvora)
  • Številka Modela: rotective Skp za GoPro Hero 9 Kamero

Novo

- +

Visoka Kakovost Zamenjava Polnilne Strani Kritje Primera Baterijo Pokrov, Vrata, Pokrov Za GoPro Hero 9 Črno Delovanje Fotoaparata Pribor > > >>>Element Podrobnosti

Opis: 1. Strokovno Načrtovanje: pokrov baterije je posebej zasnovan za Gopro Hero 9 fotoaparatov, ki je zelo primerna in ščiti baterijo pred poškodbami.

2. ABS Plastika Material: Lahka teža in zaščitno.Ne skrbite za ostre predmete, lahko učinkovito zaščito stran fotoaparata.Pokrov baterije ne boli telo, in vgrajeni v goba je dobro oblazinjenje in odpornost na udarce, ki učinkovito preprečuje baterije iz izpadel.

3. Podaljša Življenjsko dobo: Zagotavljajo celovito zaščito na strani.Za ljudi, ki želite uresničiti, lahko fotoaparat hit kamenje, itd., ki bo poškodujejo baterijo in fotoaparatom življenje.Pokrov baterije je zelo koristno, da bi se izognili takim težavam.

4. Hranite Polnjenje Vrata: Vstavite pokrovček, da prihranite čas brez polnjenja.Enostaven za namestitev, baterije ravnanje je tudi zelo preprost.

5. Enostaven za Namestitev: To je opremljen z enostavno razstaviti vrv, ki se lahko hitro namesti in razstavljeno v nekaj sekundah, brez pomoči vseh orodjih.Pustite, da vaš fotoaparat vedno zagotoviti varno streljanje.

Specifikacija:

Material: ABS

Primeren model: za Gopro Hero 9

Barva: črna

Seznam Vsebine:

Pokrov baterije za Gopro Hero 9*1

Vrvica za opaljivanje tega*1

>>>>Element, Ki Kažejo

>>>>Po Prodaji

Oznake: baterija gopro hero 9, gopro hero, kupola gopro hero 9, gopro votlih vrata, action cam baterije, ohišje gopro, gopro hero 9, action cam, delovanje fotoaparata pokrov, dodatki za delovanje fotoaparata sjcam sj6

Podobni izdelki