Košarica 0
Izdelek je bil uspešno dodan v vašo košarico
Količina
Cena skupaj
Ups,0artikle v košarici. V košarici je 1 izdelek.
Skupaj produktov
Skupaj dostava:  Je treba določiti
Cena skupaj
Nadaljuj z nakupovanjem Nadaljujete na blagajno

1 nastavite nerjaveče jeklene izpušne cevi, črno srebrna glušniki za Audi A4 A5 A6 A7 RS3 RS4 RS6 RS7 glušnika nasvet izpušne cevi avtomobilskih izpušnih plinov

€114.39 €102.95
  • Vrsta: Glušnik
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Vrsta Materiala: Nerjaveče Jeklo
  • Položaj Vgradnje: Zadaj
  • Država/Regija Avto Proizvodnji: CN

Novo

- +

glušniki za Audi A4 A5 A6 A7 RS3 RS4 RS6 RS7

Opis:

100% Čisto Nov. 2.Zrnata Jekla. 3.Trpežen material, odporen na UV žarke, vodo, umazanijo, maščobo, sol, blage kisline ter olja. 4.Lahki in trajnost, različnih optičnih linijo, ki prihaja iz različnih zornih kotov. 5.Ne potrebujejo, da barve na vse.To bom povedal športni videz, ne da bi to preveč agresiven. 6.Enostavna namestitev.Strokovno Vgradnjo bo Zelo Priporočljivo.

Velikost:

Vgradnjo:

A4L A6L A7 nadgradnjo RS3 RS4 RS6 RS7

Postavka Specifikacije:

Barva: Srebrna /Črna Material: nerjaveče jeklo Paketu: 1 kos/set x Avtomobilskih Izpušnih Rep Cevi

Srebro:

Black:

Plačilo:

Sprejemamo spodaj plačilo: VIZUM, ZAHODNE UNIJE, TT, Če kupec, ki imajo kakršno koli vprašanje za plačilo, vas prosimo, da nas obvestite.Cena ne vključuje nobenih carin ali drugih dajatev.

Dostava:

Uporabljamo glavni dostave podjetja, kot je opisano spodaj: UPS, FedEx, EMS DHL Smo običajno odpremi bo vaše naročilo v 2-10 delovnih dni.To je odvisno od tega parka ravni, ko je naročilo odpremljeno, bomo seznam številko za sledenje na vaše naročilo podrobnosti strani, če obstaja kakršen koli problem v zvezi z dostavo,vas prosimo, da nas kontaktirate.

Pišite nam:

Prosimo, uporabite gumb "Kontakt Zdaj", da nas kontaktirate, wewould odgovor se vam v prvem času, takoj, ko smo dobili sporočilo.

Povratne informacije:

Zelo smo veseli, da skrbi za vse kupec nakup občutek v naši trgovini, na vsa vaša opinionor predlog je zelo pomembno za naš razvoj, če boste na dopust Neutual ali Negativne povratne informacije, prosimo, ne oklevajte, da nas kontaktirate, Bomo zelo cenim, če kupec pustite nam pozitivne povratne informacije.

Oznake: iz ogljikovih vlaken in izpušnih nasvet, audi a3, rs3, audi a4 b8 zadaj, 4 palčni izpušnih nasvet, rs7, audi rs7, amg w177, audi rs6, audi a5

Podobni izdelki