Košarica 0
Izdelek je bil uspešno dodan v vašo košarico
Količina
Cena skupaj
Ups,0artikle v košarici. V košarici je 1 izdelek.
Skupaj produktov
Skupaj dostava:  Je treba določiti
Cena skupaj
Nadaljuj z nakupovanjem Nadaljujete na blagajno

Za Raspberry Pi 4B Zaščito Polje Primeru Zajema Hitro Odvajanje Toplote w/ Hladilni Ventilator

€5.79 €5.39
  • Model: Anti Statične Kabel
  • UPC: Ne Velja
  • Država/Regija Proizvodnji: Kitajska
  • Vrsta: Regulator Napetosti
  • stanje: Nova
  • MPN: Anti Statične Kabel

Novo

- +

Dražba Naslov bo tukaj!Značilnosti:

Ultra-tanek dizajn

Enostaven za namestitev

Hitro odvajanje Toplote

Gladko in ravno, aluminij material

Vsa vrata in reže primera, ki se lahko ujema z Raspberry Pi 4 Model Računalnika B popolnoma

Odprite primeru design, vam ni treba skrbeti, da bo učinek wifi signala več

Okrepljeno materiala aluminija, lahka in vzdržljiva, dolgotrajna stainles

Uporabljamo silicij cooling pad (debelina je le 0,5 mm) na dotik lupini telesa, da absorbira toploto.Lahko uporabite CPU mastjo relace silicijevi colling pad, da bi dobili boljše odvajanje toplote.

Dual Fan:

Hrup: 18dB

Nizko Porabo Energije Design

Dvojno Hlajenje Expericnce, močnejše odvajanje toplote

Zelo Tiho, Hladilni Ventilator, znebiti fan hrupnem

Vsi Navijači so bili Preizkušeni z Našo Inženir, Zelo Lepo Nadzor Kakovosti

Posodobitev Toplotne Trak Lahko Zagotovite Najboljšo Toplotno Prevodnost Učinek

Pakiranje Seznam

Vezava 1:

1 x oklep primeru za raspberry pi 4 model B(Zadeva brez ventilatorja)

1 x Vijaki Pack

1 x Klešče

Snop 2:

1 x oklep primeru za raspberry pi 4 model B(Ohišje z dvojno fan)

1 x Vijaki Pack

1 x Klešče

Vaš postavka opis bo objavljen tukaj.Lahko uporabite HTML, če želite.Na vrsti pisave, slog in barvo, so vnaprej določeni, vendar se lahko prepišejo v postavka opis okno.Opise artiklov se lahko tako dolgo, kot si želim, kot tudi predloge, bo velikost, da ustreza dolžina svoje opise.

Vaši Plačilni podatki bodo vstavljeni tukaj.Lahko ustvarite Plačilo oddelek kot del Prodajalec Podrobnosti iz Prodajalec Podrobnosti strani pod Kartico Profili.Ko ustvarite prodajalec podrobnosti, lahko izberete vključene v kotacijo na lister strani, poleg predloga za izbor.Če nimate o Plačilu, v tem razdelku bo odstranjena iz predloge.

Vaš Ladijskega Podrobnosti bodo vstavi tukaj.Lahko ustvarite Dostava oddelek kot del Prodajalec Podrobnosti iz Prodajalec Podrobnosti strani pod Kartico Profili.Ko ustvarite prodajalec podrobnosti, lahko izberete vključene v kotacijo na lister strani, poleg predloga za izbor.Če nimate Dostava Podrobnosti, v tem razdelku bo odstranjena iz predloge.

Vaš Pogoji Prodaje se vstavi tukaj.Lahko ustvarite Pogoji Prodaje oddelku kot del Prodajalec Podrobnosti iz Prodajalec Podrobnosti strani pod Kartico Profili.Ko ustvarite prodajalec podrobnosti, lahko izberete vključene v kotacijo na lister strani, poleg predloga za izbor.Če nimate Pogoji Prodaje, se ta del bo odstranjena iz predloge.

Vaše O Nas informacije, ki se vstavi tukaj.Ustvarite lahko O Nas oddelek kot del Prodajalec Podrobnosti iz Prodajalec Podrobnosti strani pod Kartico Profili.Ko ustvarite prodajalec podrobnosti, lahko izberete vključene v kotacijo na lister strani, poleg predloga za izbor.Če nimate O Nas informacije v tem oddelku bodo odstranjene iz predloge.

Vaše Kontaktne informacije Nas bo vstavljena tukaj.Ustvarite lahko Nas kontaktirate oddelek kot del Prodajalec Podrobnosti iz Prodajalec Podrobnosti strani pod Kartico Profili.Ko ustvarite prodajalec podrobnosti, lahko izberete vključene v kotacijo na lister strani, poleg predloga za izbor.Če nimate Stik z Nami informacije v tem oddelku bodo odstranjene iz predloge.

Oznake: hdd hub, imetnik ssd, raspberri pi vesa mount, rasberry pi 4b primeru, oklep primeru raspberry pi 4, polje ssd, ohišje raspberry pi, ssd xbox eno, raspberru pi 4b primeru, kovinsko ohišje z ventilatorjem

Podobni izdelki