Košarica 0
Izdelek je bil uspešno dodan v vašo košarico
Količina
Cena skupaj
Ups,0artikle v košarici. V košarici je 1 izdelek.
Skupaj produktov
Skupaj dostava:  Je treba določiti
Cena skupaj
Nadaljuj z nakupovanjem Nadaljujete na blagajno

CACAZI Domače Brezžično Self-powered Zvonec Nepremočljiva Ni Baterija NAS EU UK Plug Inteligentni Brezžični Zvonec 1 Gumb 6 sprejemnik

€80.55 €40.28
  • Sprejemniki Nazivna napetost: 110-220v
  • melodijo: 60 melodije zvonjenja
  • Blagovna Znamka: CACAZI
  • Prejemanje razdalja: 150 M Oddaljene (v odprtem prostoru)
  • Glasnost: 5 stopnje 0-110DB
  • DIY Dobave: ELEKTRIČNI
  • Oddajnik moči: Nobena baterija ne zahteva Self Pogon
  • Zvonec Tip: Brezžično omrežje
  • Vir Napajanja: ZDA/EU/UK Plug AU adapter
  • Vrsta: Doorbells
  • Številka Modela: FA88
  • Nepremočljiva: Da,

Novo

- +

Funkcije in specifikacije

1.Pritisnite gumb, super učenje kodo lahko prosto naučiti, da se ujemajo, lahko neomejeno ujemanje sprejemnik. 2.Namesto z uporabo baterije, gumb pretvarja kinetično energijo v električno energijo in pošlje signal ob pritisku. 3.Oddajnik lahko deluje normalno v sneg ali visoke temperature okolja, nepremočljiva in dustproof. 4.Če je več gumbov, ki so seznanjene z eno ali več prejemnikov v istem sistemu, vsako tipko lahko nastavite različne tone zvonjenja. 5.Power-off memory funkcija: znova Vklopite po vklop / izklop, ni potrebno ponovno prilagajanje in zaklepanje zvonjenja. 6.Sprejemnik je na voljo v različnih svečke, ZDA/EU/UK Plug in AU adapterji, primerna za večino držav. 7.Oko-lov osvetlitev utripa, ko nekdo potisne zvonec.Še posebej primeren za starejše, gluh, in nosečnice. 8.Sprejemnika napetost je 220v. 9.Sprejemnik je razdalji 150 metrov, (v odprtem prostoru), ki lahko vplivajo na okolje in ovire. 10.Sprejemnik ima 60 melodije zvonjenja, da izberejo, in obseg 0-110db v 5 stopenj. 11.Samo priključite sprejemnika v električno vtičnico,pritisni gumb oddajnik lahko jo držijo za vrat, s pogojem, lepilni trakovi. 12.Oddajnik velikost:70*46*24 mm,Sprejemnik velikost:92*62*32mm Opomba: gumb ni mogoče namestiti na železna vrata, ker bo to motiti sprejem signala.Če sprejemnik ne zvoni, ko je pritisnjena tipka po prejemu zvonec, prosimo, seznanite zvonec.

Kako se par signali?

Seznanjanje metoda: pritisnite in držite tipko volume gumb sprejemnika, za približno 5 sekund (glede na), spustite tipko za glasnost, gumb, nato pritisnite gumb takoj, signal je uspešno seznanjeni.

Kako spremeniti in zaklepanje glasbe?

Pritisnite in držite tipko volume gumb sprejemnika, preden priključite v električno vtičnico.Vtič v električno vtičnico, dokler ne glede na sprejemnik luči gor, spustite gumbom za glasnost tako, da pritisnete glasbeno tipko, da nastavite z najljubšo glasbo, melodije zvonjenja, pritisnite in držite volume gumb enkrat, dokler Ko lučka sveti, pritisnite oddajnik dvakrat takoj in glasba je zaklenjena uspešno.

Kako se rešiti, če delo ni normalno,Ko prejema blaga?

1. Poskusite seznanjanje signale prvi. 2. Obrnite se na nas, bomo poslali video, da vam pomagamo. 3. Če je problem z izdelkom, vam bomo ponovno poslali sprejemnik ali gumb za vas.

Oznake: vzglavnik ženske lutka, nohti dekle ličila, p10lite primeru tanko, obroč vezenje 4, obroč pero obroč, park orodje bbt 272, obroč uho magnatic, idrive tatoo črnilo, pestana honda crv

Podobni izdelki