Košarica 0
Izdelek je bil uspešno dodan v vašo košarico
Količina
Cena skupaj
Ups,0artikle v košarici. V košarici je 1 izdelek.
Skupaj produktov
Skupaj dostava:  Je treba določiti
Cena skupaj
Nadaljuj z nakupovanjem Nadaljujete na blagajno

MAT COVERSMALETERO SUBARU IMPREZA LIMUZINA Od leta 2001

€40.67

Novo

- +

1.-Izdelani iz polietilena (izhajajo iz visoko kakovostnega pvc) je prilagodljiv in varen material, zelo težka in okolju prijazno in za okolje.To ni vonj, zato je zelo priporočljivo tudi za prevoz živali.

2.-anti-umazanija rob z 5 cm višina v celotnem obodu, izogibanje umazanijo za tapetništvo avtomobila.

3.-belušno anti-slip površina za povečan oprijem.Visoka kakovost materialov, ki se uporabljajo za proizvodnjo, zagotavlja neprepustnosti in odpornost do dejavnikov, kot so olja, barve, maščobe, goriva, itd.

4.-V celoti po meri za vsako vozilo, ni univerzalna, zato vam zagotavljamo, da se prilega obliki vaš prtljažnik.

5.-V nekaterih modelih zagonsko stražar je trepalnice, enostavno perforirano, ki vam omogočajo, da uporabite zagonski oprijem podpira, za prijemanje ali podobno.Idealen trunk Protector za zaščito našega avtomobila.Zelo enostaven za čiščenje, preprosto izvajati pritisk vodo ali mokro bayonet in z minimalno vzdrževanje, bo vedno kot prvi dan.Montaža je zelo enostavno, čisto preprogo iz vaš prtljažnik in dal na vrhu je.Imate vprašanja ali potrebujete pomoč?Kontaktirajte nas in z veseljem vam bomo pomagali.

Izdelek se uporablja pri tehnične lastnosti in dopolnjuje opisano s strani proizvajalca, slika se lahko razlikuje od končni izdelek podal.

Oznake: avtomobilski prtljažnik obloge, kia sportage 2019 stremena, gozd subaru, tonika kia sportage 2019, suv prtljažniku linijske, subaru xv, kia sportage mat 2019, argos prtljažniku linijske, avtomobilski prtljažnik linijskih črna, radio kia sportage 2021

Podobni izdelki