Košarica 0
Izdelek je bil uspešno dodan v vašo košarico
Količina
Cena skupaj
Ups,0artikle v košarici. V košarici je 1 izdelek.
Skupaj produktov
Skupaj dostava:  Je treba določiti
Cena skupaj
Nadaljuj z nakupovanjem Nadaljujete na blagajno

LED Trakovi Luči Sinhronizacija Glasbe, OxyLED 32.8 ft 10M 300LED 5050 RGB Barva Spreminja, Vrvi, svetilke z Daljinskim upravljalnikom

€33.04
  • Oblika: Linearni
  • Številka Modela: 10M
  • Je Pametno Napravo: Da,
  • Priložnosti: Dnevna Soba
  • Življenska Doba (ur).: 30,000 ur
  • Nadzor: IR+daljinski upravljalnik APP
  • Blagovna Znamka: timelux
  • Watts: 24W
  • Postavka Vrsta: LED Žarnice
  • Dolžina: 10M
  • barve: RGB
  • LED Čip Znamka: SANAN
  • Napetost: DC12V
  • Kot Snopa(°): 360°
  • LED Čip Model: SMD5050

Novo

- +

LED Trakovi Luči, Smart Barva Spreminja, LED Luči 32.8 ft/10m SMD 5050 RGB Svetlobe Trakovi z Bluetooth Controller Sinhronizacija Glasbe Veljajo za Spalnico, Stranka, Doma Dekoracijo

32.8 FT/10M smart led trakovi luči

Funkcija

1. 32.8 FT LED Trakovi Luči: Led trakovi luči so Nizki napetosti (samo 12V), Nizko toploto, lahko cut (vsak 3leds),prenosni, otipljiva, z zatemniti funkcijo.Svetlost nastavljiva, DIY, Multi-color, Prihaja z lepilom, enostaven in varen za uporabo.

2. APP-Glasba in Mic Način: ① bo popoln nadzor razsvetljave z pametni telefon "MagicStrip" APP, 16 Milijonov barv are free, da izberejo.Ustvarite Romance, Sprostitev, Dinamično, Party Vzdušje z Glasbo in Mic in šport funkcija, osvetlitev, barve bo spremenilo z glasbo bije ali mikrofona.

② 5 več načinov svetlobe lahko izberete, kot so Utripa, Dihanja, Strobe, Gradient, Kul.Prilagodite glede na svetlejšo ali temnejšo.Mislim, da bo vaša stranka še bolj super.

3. Hitro In Enostavno Namestitev: Led trakovi luči, vse v enem kompletu, priložen NAPAJALNIK, daljinski upravljalnik, sprejemnik, v zvitkih 16,4 ft svetlobni trak.Le solza kaseto za trak svetlobe in jo držijo stene ali druge površine, Nadgradnjo 3M samolepilni trak, Super viskoznost in enostavno namestitev.Lahko enostavno uveljavi LED trakovi za vse gladko, mesto, ki ga želite.

4. Več Prizorov, ki so na Voljo: LED trakovi luči se lahko uporablja za okrasitev vaše Jedilnico, soba, Kuhinja, Kuhinja, Verandi, Računalniško mizo in dnevne sobe, še posebej, super za Počitnice in Dogodke kot so Božič, Halloween Stranke, in še več.To je veliko darilo za družino in prijatelje.

Glasbeni Način 1.Vnesite Glasbeni način. 2.Kliknite, če želite začeti predvajanje glasbe (to bo izbirate lahko vaš lokalni glasba). 3.Potem boste videli luč bo spremenila barvo z glasbo bije. 4.Za Android telefona, glasbe, izberite iz lokalnega programa glasba; Za iPhone, je le lahko izberete glasbo iz knjižnice iTunes, mislim, da lahko poskusite prenesti glasbe na iTunes iz računalnika.Opozorilo: ne samo, lahko uporabite enega, daljinski nadzor več trakovi, lahko pa tudi uporabite "MagicStrip" app za nadzor več luči Hkrati.

APLIKACIJO Control -"MagicStrip"

App imenovan: MagicStrip .Podpora Android 4.3 zgoraj / IOS 7.0 zgoraj.

1. korak: Prenesite "MagicStrip" v storitvi Google play ali App Store.

2. korak: Vključite telefon Bluetooth.

3. korak: Odprite APLIKACIJO, Izberite napravo "HTZM***", nato pa ga priključite.

41 Dinamično Načini

App prihaja z 41 pre-programirana dinamično načini kick svoje stranke v visoki prestavi.

Funkcije Spomina

Vzdrževati enako stanje, kot je zadnji čas po izklopu, enotni nadzor po telefonu ali integrirani nadzor za usmerjevalnik.

Pošiljko

1. DOSTAVA PO CELEM SVETU. (Razen nekaterih državah in APO/FPO)

2. Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje.

3. Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo.

4. Slike, ki so prikazane, ne dejanski predmet in so za vašo referenco samo.

5. STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni čas se lahko razlikuje, predvsem v času turistične sezone.

6. Če niste prejeli vašega naročila po 30 dneh od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje vašega naročila in priti nazaj v vas asap.Naš cilj je zadovoljstvo strank.

Vrnitev & Vračilo

1. Če obstajajo kakršne koli težave z naših izdelkov, lahko zahteva vrnitev ali povrnitev v roku 7 dni po prejemu artiklov.

Prosimo, da stik z našo službo za prvo pred vrnitvijo ali odpiranje sporu, da proti nam.

2. Vse elemente morate vrniti v prvotno stanje, ali bomo zavrne, da bi nadomestila.

3. Če ste prejeli poškodovan ali napačno blago , pls, da nam pošljete paket in izdelkov fotografijo, da nas takoj, ko bomo ponovno pošlji ali vračilo za vas.

O povratne informacije

Vzdržujemo visoke standarde odličnosti in si prizadevati za 100% zadovoljstvo strank.Povratna informacija je zelo pomembna.Zahtevamo, da se obrnete na nas nemudoma, preden nam nevtralne ali negativne povratne informacije, tako da bi jo lahko zadovoljivo naslov vaše skrbi.

Oznake: oxyled md50 pregled, 12v led trakovi, slepi kabel, oxyled amazon, koper pcb led, pcb led regulable, led trak sinhronizacija tv, led stenska podložka, led sync tv, rgb stenska podložka

Podobni izdelki