Košarica 0
Izdelek je bil uspešno dodan v vašo košarico
Količina
Cena skupaj
Ups,0artikle v košarici. V košarici je 1 izdelek.
Skupaj produktov
Skupaj dostava:  Je treba določiti
Cena skupaj
Nadaljuj z nakupovanjem Nadaljujete na blagajno

100 Meri Oblačila Visi Oznake Osebno Plastike, Varnost Tiskanja Oblačilo, Čevlje, Oblačila Izdelek Logotip Darilo Oznako Label 300mm/11.8"

€18.23 €13.67
  • Velikost: 300mm/11.8"
  • Oznaka Tipa: Glavni Lables
  • stanje: Nova
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Tiskanje Tip: brezplačno tiskanje
  • Uporaba: Torbe
  • Vrsta Debelo: No
  • Material: Plastični
  • Nastavite Vrsto: No
  • Garancija: Da,
  • Ime: Tag/Blagovne Znamke /Darilni Trgovini Na Varnostni Nalepki
  • Funkcija: stroj
  • Predaja čas: 24h
  • Številka Modela: 300
  • Vrsta Izdelka: Oblačilo Oznak
  • Tehnika: TISKANE

Novo

- +

100 kozarcev Logotip Oznako Meri Oblačila Oznake Plastiko za Enkratno uporabo Zip Vezi za Oblačilo Logotip blagovne Znamke Luaagae Čevlji Vrečko Visi Oznaka 11.8"

★Toplo Vas Pozove,

➤Če morate natisniti logotip, številke ali kode QR na te oznake, se obrnite na nas prvič. ➤Če ste neposredno, da bi brez obrnete na nas, boste prejeli prazne oznake, brez logotipa, številke ali kode QR. ➤Smo lahko samo natisnite svoj logotip na črno,spoštovani kupec. ➤Če morate prilagoditi QR kode, črtne kode, apletov, prosim, ne izbrati črne, rdeče, oranžne oznake, da bi se izognili optično branje ven.

★Informacije O Izdelku

➤Tip: Enkratno Uporabo Plastičnih Blagovne Znamke Oznake ➤Barva: Beli, Vinsko Rdeča, Rumena, Črna ➤Količina: 100 kozarcev/veliko ➤Material: Visoko kakovosti PP surovin, ne recikliranega materiala ➤Skupna Dolžina: 165mm/6,5 cm ➤Območje tiskanja: 54 mm*25 mm ➤Tiskanja Tech: dvostranski lasersko tiskanje ➤Značilnosti izdelka: Fiksna dolžina; Ko je zaklenjen, je mogoče odpreti le škarje ali nož.

★Primeri za Natisni Vsebino

➤Logotip/blagovne Znamke ➤Telefonsko Številko/Spletne Strani/Naslov ➤ Instagram/Facebook/Snapchat/Whatsapp Račun ➤QR kode/črtne kode/Serijska številka ➤ Velikost & Cena ➤.NI VRNITVE, ČE OZNAKA ODSTRANI ➤NIČNA, ČE OZNAKA ODSTRANI ➤Verodostojno Zagotovljeno ➤Pomembno Paket, Prosimo, Bodite Previdni! ➤LIMITED EDITION ......Poleg tega so vse tiskane informacije o strankah je v arhivu in ne bomo delili z nikomer els

★Izdelek Prednost

➤Prilagodljiv: Lahko Natisnete logotip, Telefonsko Št., Blagovna znamka Ime, Serijska Številka, QR Koda, Črtna koda, Naslov, itd. ➤Tehnologije Tiskanja: Napredno Lasersko Tiskanje Tehnologija, Jasno In Nikoli Ne Zbledi. ➤Pogosto uporabljajo:Teh Plastičnih Oznake Se Lahko Uporablja Kot Logistike Tesnila, Posodo Tesnila, Čevelj Oznake, Torbe Oznake, Oblačila Oznake, gasilni Aparat Oznake, Tags Prtljage, Darilo Oznake, Vrtnarjenje, Oznak In Tako dalje. ➤Preprečevanje zlonamerne vrne: Kravato plastičnih oznake na svoje izdelke, kot znak za obveščanje strank, je izdelek lahko samo se vrne s oznake dopolnili.Če so oznake zaupno, jih ne bo na voljo, da jo vrne.Za primer, lahko natisnete "NE VRNEJO, ČE OZNAKA ODSTRANI". ➤Preprečevanje izdelkov iz tamper: S to edinstveno osebno oznake, je lažje za stranke, da prepozna vaš izdelkov iz ponaredek eno, in ustaviti drugim, da zlorabiti vaš design in ideje. ➤Koristno oznake: Kot zaščitne znamke, te oznake lahko tudi pečat posode ali vrata, in preprečite drugim, da jo odprete brez dovoljenja.

Q: Kako lahko prilagodite svoj logotip oznake?

A: Prosim stik z nami prvič.Potem prosimo, pošljite svoj logotip ali načrt za nas.In povejte nam, količino in barvo, ki jo potrebujete.Potem smo vam bo pokazal učinek slike, da poskrbite, da vaše zadovoljstvo.

Q: Kaj format je slika potrebujete?

A: jasna GIF ali JPEG slika je OK.

Q: Kaj format je slika potrebujete?

A: jasna GIF ali JPEG slika je OK.

Q: Kako dolgo za prilagajanje oznak?

A: Normalno, smo lahko konča in ladjo iz vaše naročilo v roku 24 ur.Če bi količina je veliko, bo trajalo nekaj več časa.Prosimo, kontaktirajte nas za več podrobnosti, če jih potrebujete.

Q: Zakaj nisem prejel vaš odgovor?

A: Običajno smo se bodo odgovori, da vam v nekaj minutah.Če niste dobili naš odgovor, vas prosimo, upoštevajte, da lahko polnoči na Kitajskem, lahko pustite vašo telefonsko številko, Whatsapp račun ali WeChat račun.Tako, da boste prejeli naš odgovor na prvi čas, ko smo se zbudili.

Q: Kako lahko sledenje moje parceli situacijo?

A: Po odpremo iz parcelo, lahko vidite številko za sledenje v vaše naročilo informacij, in boste lahko spremljali preko spletne strani spodaj: https://www.17track.net/en

Q: ali moram samo 100 kozarcev.Lahko dobim različne barvne oznake?

A: Da, lahko.Prosimo, obrnite na nas in nam povejte, količina vsako barvo, ki jo potrebujete.

Q: Kakšna je način dostave?

A: Normalno, priporočamo, da si izberete www.dsfu.si Standardna Dostava ali EMS.Dve dostava kanali so brezplačna dostava za vas.Če želite izbrati druge dostava načini, kot so DHL, UPS ipd., se najprej obrnite na nas, tako da bomo lahko poskrbeli za vas ustrezno.

Oznake: prynt logotip oblačila, glavni etiketi oblačila, logotip tag, krpo ime žiga, kic oblačila logotip, oznake po meri, vrečko logotip, cistomize oblačila oznako, po meri logo labelschildrens oblačila oznake, po meri nalepko čevelj

Podobni izdelki