Košarica 0
Izdelek je bil uspešno dodan v vašo košarico
Količina
Cena skupaj
Ups,0artikle v košarici. V košarici je 1 izdelek.
Skupaj produktov
Skupaj dostava:  Je treba določiti
Cena skupaj
Nadaljuj z nakupovanjem Nadaljujete na blagajno

Santa Naselitve Nogavica Candy Torbe Božično Drevo Ornamets Obeski Perilo Vrečko Darilo Za Otroke Kamin Visi Dekor

€4.93 €3.70
  • Material: Krpo
  • Nastavite Vrsto: No
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Vrsta Izdelka: nogavice
  • Vrsta Debelo: No

Novo

- +

Specifikacije

Ime izdelka: naselitve Božič

Člen številka: GM891091

Velikost: nogavice 20 cm, višina 46 cm, nogavica dnu širina 27 cm

Material: perilo + žamet

Funkcija

►Božični Okraski: Vsak naselitve božič ukrepi, približno 18. Te naselitve Božič je velik vrh, odpiranje in prostorno notranjost, ki je kot nalašč za bonboni vseh vrst, majhna darila, stuffers zalog za še bolj razburljivo Božično jutro!Dekleta in fantje bodo zelo veseli.

►Vesel Božič: Z veseljem počitnice, Božič se bliža, božič nogavice ne more biti nujno.Okrasite božično drevo, postelja, stopnice, kamin.Naj vso hišo, polno praznično vzdušje.Prinašajo veselje, Božič, da vaš dom.

►Aplicirano Design: naselitve Božič je izdelan iz visoko kakovostne burlap, dezintegratorjev, non-woven.Priti s a trmast visi zanke, da bi vam lahko obesite varno in enostavno.Vse podrobnosti, ki so neverjetno oblikovana in videz nežna, kot Nalašč za polnjenje z vrsto darila.

►Klasični slog: 4 slik, da izberete.Dal skrbno izbrana darila za družino in otroke.Jih bo zagotovo izgledaš, ko visi na Božično drevo.Odlična dekoracija za Božič, Novo Leto doma, restavracija, klubu, baru.

Paket vključuje:

1*chrismas naselitve

Oznake: debelo anime pin, čevlji womens zaprtih prostorih, lepljive kave barve, x mas nalepke za nohte, stickera cute anime, pečat huawei p20 pro, vintage watch polar, varnostno steklo tp910a, stickere motorno kolo

Podobni izdelki