Košarica 0
Izdelek je bil uspešno dodan v vašo košarico
Količina
Cena skupaj
Ups,0artikle v košarici. V košarici je 1 izdelek.
Skupaj produktov
Skupaj dostava:  Je treba določiti
Cena skupaj
Nadaljuj z nakupovanjem Nadaljujete na blagajno

50pla05 planet zaklepanje kitara trak z honorar, črna, Planet Valovi

€20.13
  • Blagovna Znamka: D'Addario
  • Vrsta: Trak

Novo

- +

50pla05 planet zaklepanje kitara trak z honorar, črna, Planet Valovi

Planet Valovi patentirana pasu, sistem za zaklepanje Planet zaklepanje, primerna za skoraj vse kitare in ostale zaprte, dokler ne pritisnete gumb strani.Za razliko od običajnih strune, Planet zaklepanje je oblikovana tako, da obstoječe na svojo kitaro pasu montaža gumbi, tako da vam ni treba, da jih spremenite.Prav tako, lahko uporabite enega traku na različnih kitar.Planet zaklepanje je zanesljiv, varen in priročen.

Patentiran sistem za zaklepanje planet zaklep pasu je primeren za skoraj vse kitare in ne zahteva zamenjave pasu montaža gumbi.

Nastavljiva dolžina od 35 "56".

Varno za dodelavo, ne bo nič telo svojo kitaro.

Cevasti črn najlon.

Kupite lahko pasu z rednim usnje nasveti.

Zasnovan za umetnike vseh stilov, tkani trakovi Planet bo Valovi prosimo, da s svojo zasnovo tudi najbolj zahtevne glasbeniki.Mnoge barve in risbe, iz ikona teme, ki jih je edinstveno umetniško delo, pritegnili pozornost vse kitaro.Pas je nastavljiv po dolžini od 35 "56".

Prijatelji, če potrebujete edinstven specifikacijo, ki jo lahko uporabite za iskanje v trgovini, ali vprašajte nas vprašanje.Bomo zagotovo odgovor in našli pravi izdelek!

Dostava blaga je opravljena, podjetje sdek ali mail ruske Federacije.

Praviloma majhnih blaga (pribor) so poslali po pošti, velikih (orodja in oprema) se dostavijo za SDEC.

Da bi znižali stroške dostave, uporabite kuponi naši trgovini =)))

Pozor!!!Če ni točka vprašanje v vašem mestu, vam bomo ponudili dostavi na najbližji točki ali lahko, da v komentarjih na naročila dostavi "do vrat".V tem primeru dostave, ki bodo plačane za vas, poleg tega po prejemu pošiljke.

O trgovini "muzsale"

Prodajamo blago iz uradnih predstavnikov svetovnih blagovnih znamk na ozemlju ruske Federacije.Mi smo delali na trg za glasbila in glasbena oprema od leta 2009. Stalna sponzorji all-ruski in mednarodnih tekmovanjih, kulturnih in izobraževalnih projektov.

Naše izkušnje vam omogoča, da vam ponudimo najbolj zanimivo blaga med veliko paleto.Vse blago garancije iz uradnih dobaviteljev.

Vse blago so zavarovane.To je velik plus v sodelovanju z nami.Naročite se na našo stran.Boste izvedeli prvi o novih izdelkov in dobra popusti prvi.

Srečno nakupovanje!

Lep Pozdrav, ekipa MuzSale

Oznake: sr2ez, fender kitaro trak, zaklepanje trak, kitara peg sprejemnik, kitara usnjeni trak, čiščenje za električno kitaro, kitara trak letnik, sumoran, tumi, d addario

Podobni izdelki