Košarica 0
Izdelek je bil uspešno dodan v vašo košarico
Količina
Cena skupaj
Ups,0artikle v košarici. V košarici je 1 izdelek.
Skupaj produktov
Skupaj dostava:  Je treba določiti
Cena skupaj
Nadaljuj z nakupovanjem Nadaljujete na blagajno

EASYGUARD pritisni gumb start stop, primerni za VolksWagen plug and play združljiv z CANBUS daljinski zagon motorja smart start dc12v

€180.70 €126.49
  • Funkcija 5: Dotaknite se vnosa gesla
  • Funkcija 3: Pritisni gumb start
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • ID izdelka: EC002PP-V0
  • Daljinsko Upravljanje: Da,
  • Funkcija 2: pasivni vstop brez ključa
  • Funkcija 1: plug and play (CAN BUS)
  • Funkcija 4: remote start
  • Funkcija 7: okno roll up avtomatizacije
  • Funkcija 6: Centralno Zaklepanje Avtomatizacije
  • Funkcija 8: Daljinsko prtljažnik za javnost
  • Vrsta: Protivlomne Naprave En Način
  • Blagovna Znamka: EASYGUARD

Novo

- +

***** Zelo Pomembno!

Preberite naslednje obvestilo pred nakupom:

1. če ste zainteresirani za ta komplet, prosim, ne oddati naročila neposredno , se obrnite na nas s svojim avtom, tip (blagovne znamke, modul, leto) .Ti podatki so zelo pomembni za nas, da potrdi različico.Če pa bi brez obrnete na nas in ne moremo doseči v 2 dneh, vam bomo poslali komplet na sliki na vas, ki je verjetno ni združljiv z vašim avtomobilom.Zahvaljujemo se vam za vaše sodelovanje in vrste razumevanje.

2. Plug & play, brez poškodb original avto vezja,LAHKO BUS združljiv, ni treba, da cut žice ali samo povezati nekaj žic.

3. Avto original priključki uporablja in ne poškoduje avtomobila vezja

4. Čeprav naprava je plug & play, vam priporočamo, da namestite to usposobljeno osebje ali poklicne alarm installer, da ga namestite, če imate, ne alarm namestitev izkušnje.

5. Dele, ki ste jih prejeli, lahko na malo drugačen od tistega na sliki, to je normalno, ker različnimi avtomobili imajo različne dele.

6. Glejte spodnji grafikon za nekatere združljiv avtomobilov.

Pasivni vstop brez ključa

Daljinski zagon motorja Daljinski zagon motorja lahko pre-kul vašega avtomobila v vročem vremenu in pre-toplo v mrzlih zimskih

Lastnosti: 2. PKE-pasivni vstop brez ključa 3. Priročnik za roko/lock & razoroži/odklepanje 4. Izključi zvok/zvočni alarm 5.Daljinsko prtljažnik za sprostitev( Dodatno prtljažnik za javnost magnetni kit se lahko zahteva. ) 6. Panike način 7. Sluga način on/off nastavitev 8. Daljinsko engine start/stop 9. Anti-ugrabitve 10. Centralno zaklepanje vrat avtomatizacije 11. Dotaknite se vnosa gesla za zaklepanje ali odklepanje avtomobila 12. Sili preglasiti 13. Avtomatsko zapiranje okna (neobvezno, dodatno okno bližje modul se lahko zahteva, kot so 4 vrata, okna bližje, glej ) 14. Geslo spremeni & reset 15. Parameter nastavitev časa delovanja 16. Programiranje metoda 17. Dome luč nadzor (dodatna oprema) 18. Alarm sproži z nezakonito vrata odpiranje 19. Power off memory 20. Vrata odklenete tudi opozorilo, 21. ACC NA opozorilo 22. Varčevanje z energijo & avto battery low power varstvo Opombe: Naša cena ne vključuje uvozne dajatve in DDV in stranke je treba plačati za to, če obstaja.Hvala za razumevanje.O Baterije: svetujemo vam, da izberete www.dsfu.si Standardna Dostava, kot kurirja, da vam lahko jamči www.dsfu.si.Za varnost dostava upoštevati, ne moremo ladje element z baterijami za nekatere države in bomo ladje, da bi brez baterije.Prosimo, upoštevajte, da jo kupite pri vaši lokalni trgovini, če je tako.Baterija za to postavko je gumb celice cr2032.

ZAKAJ KUPITI PRI NAS?

1. Strokovno Smo strokovno ekipo na vozilo varnost izdelkov in se lahko nudimo tehnik podporo 7x24 urah, da boste

2. Kakovost garancije: nudimo vse izdelke je 12 mesecev garancija kakovosti

3. Blago na zalogi in hitra dostava: Vse izdelke, ki smo jih prodajajo, so na zalogi in smo lahko pošljemo jih vam hitro, običajno bomo ladja vaše naročil v 24 urah ko smo dobili plačila potrdijo

4. Ugled: smo zaslužili dober ugled od naših strank

5. 14 dni denar nazaj garancije: če ne boste zadovoljni z vašo naročil, pravkar vrnili nam v 14 dneh in dobili polno nadomestilo.

6. Čudovito poprodajne storitve: transakcijske ne bo končal tudi vi prejeli vaše naročilo; še naprej bomo, da vam poprodajne storitve, vse do trenutka, ko ste z uporabo element.

Garancija kakovosti

Obljubljamo, brez tveganja za nakup in 14 dni denar nazaj storitev

1. 14-dnevni denar nazaj garancije za kakršne koli razloga.Za 14 dni po dnevu nakupa, vračilo nepoškodovani Easyguard izdelku in prejeli polno vračilo za kakršne KOLI razloga.

2. Vsi izdelki so narejeni iz Easyguard in ponujamo popolnoma nov, ne-uporabljajo izdelke z originalno pakiranje.

3. Vsi izdelki so izpolnjeni z 12-mesečna garancija za kakovost povezanih težav.Za 12 mesecih po datumu nakupa, bomo poskrbeli za vse, povezanih s kakovostjo vprašanje.

4. Če stranke prejmejo kakršne koli napake ali poškodbe na embalaži ali na izdelkih, prosimo, da zavrne podpis paket, kontaktirajte nas takoj.Prosim tudi dokazilo, iz ladjarske družbe, ki se lahko izkažejo za škodo, ki je posledica jih, v tem primeru, lahko dobite brezplačno nadomestilo ali polno nadomestilo.

5. Če si res ne maram izdelkov, ki ste jih kupili, lahko se odločite za vrnili nam s polno originalni embalaži in dobiti polno nadomestilo.Prosimo zagotovite, da je paket nepoškodovani in v originalni stanje, ko se vrnete nazaj.

6. Obrnite se na nas, preden se je vrnil izdelkov in bomo zagotoviti podrobna povratni naslov.Stranke potrebujejo, da bi si privoščili vrnitev ladijskega stroškov.

7. 12 mesecev garancije ni na voljo, ko so proizvodi so poškodovana zaradi nepravilne uporabe kupca, da je konec.

Brezplačno podporo uporabnikom

1. Ne vem, kako priti do vaše Easyguard izdelek deluje pravilno?Stik z našim svetovnega razreda in prijazno podporo, ekipa za hitre rešitve.

2. Prijazno opozorilo: Ko ste se obrnite na nas za pomoč, se prepričajte, da ima vaš Easyguard izdelek, priročen za odpravljanje težav!

Plačilni pogoji

1. Sprejemamo plačila preko www.dsfu.si

2. Če stranke, kot so plačilo preko drugih metod, prosimo, kontaktirajte nas za več podrobnosti.

Dostava izraz

1. Vsi izdelki bodo poslani v 1-3 delovnih dneh po prejemu plačila, izključite počitnice, kot so Kitajsko Novo Leto počitnice, sredi jeseni, počitnice itd.

2. Svetujemo vam, da izberete www.dsfu.si Standardna Dostava, kot kurirja, da se bomo lahko tako dobili zagotovljena.Dobavni rok je odvisen od www.dsfu.si uradni čas poštnine.Če želite prejemati da v krajšem času, lahko izberete drugo dostave podjetja, kot so DHL, UPS in Fedex, v večini držav, dobavni rok je 4-9 delovnih dneh običajno.

Oznake: offic 2019, vrata plug, gumb start, nalepke volkswagen, start stop, golf notranjost, soft starter, remot starter, center kape, opozorilo start stop

Podobni izdelki