Košarica 0
Izdelek je bil uspešno dodan v vašo košarico
Količina
Cena skupaj
Ups,0artikle v košarici. V košarici je 1 izdelek.
Skupaj produktov
Skupaj dostava:  Je treba določiti
Cena skupaj
Nadaljuj z nakupovanjem Nadaljujete na blagajno

Vintage Lučka Znanja Edison E27 Z Stikalo Bronasta Stenska Svetilka Ceilling Lightlight DIY 110mm Znanja AC 110-240V

€4.97 €2.49
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Certificiranje: CCC
  • Značilnosti: Črna/∑/Zlata/Srebrna
  • Številka Modela: Stropno ploščo
  • Osnovni Material: Železo
  • Postavka Vrsta: Lučka Baze
  • Garancija: 2 Leti

Novo

- +

>>Tehnični podatki

5 kos/veliko (Če potrebujete druge barve, da se premeša in se ujemajo, prosim, pustite me sporočilo)

Ime izdelka: Lučka Osnovno Velikost :Premer:Višina 110mm:20 mm Material: Železo+Aluminija Slog: Vintage Barva: Črna+Bronasto Napetost: AC 90-260V (za vse države)

O Pošiljki : (A)Smo običajno ladje iz vašega naročila, v roku 2 dni,če smo jih nimajo na zalogi,bo zamude, malo več,če potrebujete svetilko zelo nujno,prosimo, obrnite na nas pred naročilom. (B)Če se vam še vedno ni dobil vaše naročilo, ko dobavni rok je konec,ple ase stik z nami,pomagali vam bomo, da preverite in po njej. (C), lahko pogovorite se z nami o stroških, kaj dostava metho ds y ou želite--Nizko ceno ladijskega prometa ali hitra dostava čas ali kaj drugega.O Pristojbine nazaj: (A)Mi bo dal kupec povratne informacije po vrstnem redu, ki je končal; (B), Smo s ciljem ponuditi najboljšo storitev za vse kupce, in si prizadevati za 100% zadovoljstvo!Vaše povratne informacije in predlog je zelo im portant, da nas in druge kupce.Ko imate težave, ki ste disli ke,vas vabimo, da se obrnete za rešitev pred odhodom slabo krmo nazaj.

O Vrnitvi In Nadomestila: (A)Če kupec želi, da se vrnete elemente, ki je odredil, ki nima nič opraviti s kakovostjo,bo on odgovoren za škodo ali izgubo, ko je poslati predmet, nazaj In povrnili vam bomo ASAP po tem, ko smo ga prejeli. (B)bo kupec odgovoren za poštnine, da se vrnete elemente, razen za težave s kakovostjo ali napačen element.

O Podpis&Vrnitev&Vračilo: (A)Smo podpisati sporazum z najbolj dostave podjetja,tako da, če je predmet, ki ga der ali je negotov ali enostavno ob prblems, prosimo, preverite parcelo v fornt prevoznika, preden končate podpisu in traja photoes kot dokaz z wh to ch smo lahko zaprosi za nadomestilo od dostave podjetja. (B)Bomo ponovno poslati novih cele elemente(ali njihovih delov)ali pa vračilo za vas, če boste dobili v a n incorret element,razbiti predmet ali manjkajoče dele od nas. (C)Ko se prikaže element, nato pa našli to ni tisto, kar dejansko je,lahko bi tet urn za nas,ampak element imeti v dobrem stanju,in imate, da fford ladijskega pristojbine.

Oznake: 8 banda stikalo, cinlinele stikalo, e27 diy priključek, iphone daliju, salvador dalí bronasto, 3 točke stikalo, dekorativne bronasto stenske plošče, bullnose stenske tablice, kovinski značko daliju, kamniti zid plošča

Podobni izdelki